Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „De covid te poți trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu.”

A apărut primul caz de paralizie facială („căderea feței”, cum sună varianta în limba română a prospectului vaxinului) cauzată de vaxin. Victima este medic la un spital din Vâlcea.
Reacțiile adverse au apărut la 10 minute după administrarea rapelului, iar pareza a doua zi. Femeia are doar 32 de ani.
Un asistent medical în vârstă de 64 de ani este în comă după ce s-a infectat cu covid, în ciuda administrării vaxinului.
Poate de aceea procentul cadrelor didactice de la facultățile de medicină care refuză vaxinarea anti-covid ajunge și la 90%. Ironic, și cei mai informați inși din România, lucrătorii SRI, refuză în proporție de 60% “superbul” vaxin.
Este evident că sunt mult mai multe cazuri dar, fie nu sunt deloc raportate, fie sunt ținute la secret.
Mesaj pentru cenzorii feisbuc – culmea transparenței, băieți, este că până și în SUA procentul de raportare a efectelor adverse este de sub 1% din numărul real de cazuri (cifra rezultă din statisticile sistemului de raportare VAERS).
Asistăm, desigur, la o mega operațiune de ascundere sub preș a mizeriei.
Estimez însă o perioadă foarte “interesantă” de falimente ale Big Pharma, pentru că vor fi milioane de cazuri de malpraxis la nivel global. Când vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de răzbunare judiciară. Nu uitați că avocații americani (spre deosebire de avocații de la noi) au dreptul să își facă reclamă și să își racoleze clienții chiar din spitale sau de la ceremoniile funerare.
PS: În Germania, într-un singur cămin de bătrâni, au fost 13 decese consecutive administrării vaxinului. În Spania, numărul acestor decese a depășit 30.
PPS: Concluzie – de covid te poți trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu.