Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Curând vei fi pasibil de sancțiune pentru infracțiunea de a părea nesănătos”

Medicina preventivă mengeliană aduce în ajutor poliția preventivă și justiția preventivă.
Un echipaj de poliție a descins la un muzeu din Franța pentru un exercițiu de intervenție reală contra recalcitranților care încă refuză inocularea ce minunatul ser experimental. O lege care va intra în vigoare în 6 august (dacă nu cumva Consiliul Constituțional va decide altfel în 5 august – dar nu prea sunt șanse) va permite poliției să verifice și să sancționeze în masă, sever, orice nemernic care va îndrăzni să pătrundă în spații publice fără “pass sanitaire”.
În România, o instanță din Ploiești a condamnat un cetățean pentru zădărnicirea unei boli pe care nu o avea la evadarea din spital, dar pe care (era suspectat că) o avea la încarcerare.
Curând vei fi pasibil de sancțiune pentru infracțiunea de a părea nesănătos, mai ales că supușii mega-experimentului mengelian au indicații prețioase și îndemnuri călduroase de la “autorități” ca să te pârască autorităților ca un delincvent/infractor în curs de devenire ce te afli.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Personal , nu am nimic cu vaccinul așa , cum cred că și D-l Pipera nu are nimic . În articolele domniei sale și în multe altele se evidențiază ideea de a nu permite ca unei ființe raționale , așa cum se consideră a fi omul , să i se impună ceva pe care el poate să respingă . Fronda care se produce azi nu este împotriva serului numit vaccin este împotriva tendinței de instaurare a unei dictaturi care se poate generaliza , ușor. ușor și în alte domenii vitale omului . Cu alte cuvinte fronda este un mecanism de a nu permite transformarea omul în oaie și de a fi condus în turmă de ciobani puțini mai tupeiști decât pot să fie oile.