Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Avem pe rol două cazuri de malpraxis medical și de răspundere a producătorului vaccinului pentru defectele produsului său.”

Avem pe rol două cazuri de malpraxis medical și de răspundere a producătorului vakseenului pentru defectele produsului său.
Am dat în judecată atât centrul de centrul de vakseenare și medicii care au recomandat vakkseenarea (în ciuda contraindicațiilor de pe prospect sau a efectelor adverse posibile în contact cu alte medicamente), cât și producătorul vakseenului.
Primul caz: tromboză cu risc de amputare a piciorului. Omul era fan al ski-ului. Nu mai poate practica acest sport.
Al doilea caz: semipareză, inclusiv facială. Femeia are un job unde trebuie să afișeze un aspect plăcut. Nu-l mai are. Nu încercați să negați că se cere așa ceva în România. Suntem o societate câinoasă, în care se fac bani pe spinarea “omuleților”, care sunt foarte ușor schimbabili cu alți hobbiți, mai tineri.
Am solicitat daune materiale corespunzătoare medicației – efectele adverse ale vakseenului “gratis” sunt extrem de scumpe și trebuie tratate toată viața – și pierderii job-ului.
Am solicitat și daune morale: un milion de euro de fiecare.
Onorariile de preluare sunt minimale. Nu există taxe de timbru. Procesele vor dura 3-4 ani.
Va veni și ziua în care influencerii, tehnocrații, mass-media și rețelele de socializare vor plăti, măcar moral, pentru răul nazist făcut acestei lumi în plandemie, pentru “siguranța” noastră.