Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Autoritățile sanitare, ticsite de “experți” de talia lui bilgheiț, se antrenează pentru noua pandemie”

I. Autoritățile sanitare, ticsite de “experți” de talia lui bilgheiț, se antrenează pentru noua pandemie de variola vărului nostru îndepărtat, maimuța, iar mass-media main stream și rețele de socializare le țin trena. Panseul deosebit de științific venit de la omese este reductibil la această mantră : abstinență, stabilitate în activități de-alea rușinoase, prezervativ triplu, mască cvadruplă, vakseen.
Ce face presa noastră quality?
Inundă netul cu anunțuri de genul “cea mai cunoscută amantă a României rupe tăcerea”; cutărică are un NOU iubit, “cine este tipul care i-a furat inima coniței de care s-a interesat Borcea”… 🤦🏻‍♂️
Subliminal: hai să îi detestăm pe libertini și să urâm din suflete niște non-vedete, ca să nu dea în clocot oala de fierbere sub presiune…
II. Meanwhile:
– UE bagă cotă maximală de emisii de CO2 pe cap de om/vită furajat(ă),
– papul Francisc I, apostolul înțepăturii întru transhumanism, emite o monedă de 20 de euro cu o scenă bucolică a “imunizarii” (cobai, erou din linia întâi, asistentă zâmbitoare, seringă), iar
– von der Leyen își asigură vânzarea stocului de 2 miliarde de doze de ser experimental, determinând Parlamentul UE să prelungească cel puțin cu un an nazzipass-ul “sanitar”, a.k.a., pașaportul digital, a.k.a., codul QR de identificare a supușilor, semnul fără de care nu vom mai putea nici vinde, nici cumpăra.
III. Nu uitați că omese are în lucru și “epidemia” de obezitate. Vakseen-urile corespunzătoare au fost deja lansate: sărăcirea bruscă și accentuată prin explozia prețurilor și inflație, înfometare ca virtute a luptei contra lui Poutine și contra încălzirii globale, privarea energetică prin cvadruplarea facturilor la utilități, legarea de glie prin “evoluția” prețurilor la carburant către niveluri inaccesibile pentru oamenii obișnuiți. Libertatea de circulație și asociere vor fi devenit relicve istorice până în 2030. Nu uitați să vă spălați pe mâini și stați în case pentru a salva bunici.
IV. Revin cu propunerea de a institui prin lege sau acord internațional o zi (inter)națională a combaterii săracofobiei și a flămândofobiei.