Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Apartheidul sanitar începe să se înfiripe.”

Apartheidul sanitar începe să se înfiripe.
Îmi scrie cineva în privat că la o facultate de medicină studenții sunt deja obligați să dețină certificat de vaxxinare sau test covid negativ (care test? ăla despre care Arafat spune că dă erori și de aia cifrele pandemice nu mai sunt exacte? sau ăla despre care OMS spune că nu e chiar fidel, mai ales dacă se aplică 35-40 de rotații, așa cum îi hora pe la noi?).
Dap, am fost sunat de la facultate ca să mă întrebe dacă mă vaxxinez. Am zis că nu, evident. Mi s-a cerut să trimit un mail în care să declar răspicat asta. Am întrebat de ce nu este acceptat refuzul telefonic sau refuzul tacit? Răspuns – așa a zis conducerea. Dacă e ordin, cu plăcere. Am scris mail-ul, cam cu această formulă – “declar că nu mă voi vaccina niciodată voluntar mai devreme de 2 ani de la data punerii pe piață a produsului”. Mai adaug aici că nu voi face injecția decît cu prescripție medicală, după 14 zile de la data la care mi se va prezenta în cuvinte pe înțelesul unui copil de 5 ani indicațiile și beneficiile terapeutice, precum și efectele adverse, și după ce medicul plus spitalul își vor fi asumat în scris răspunderea pentru eventualele nenorociri cauzate de vaccin.
Hai să vedem acum dacă mai putem pătrunde în amfiteatre, săli de seminarii sau bibliotecă. Că, dacă nu, povestea cu non-obligativitatea vaxinului este încă o minciună propagandistă a autorităților pandemice, ceva ce pregătește deplina instalare a totalitarismului și a apartheidului sanitar.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Sa dovedeasca intai ca exista “soldatii mortii”, piticii nevazuti = virusii.
    Nu i-a vazut nimeni.
    Nu sint microorganisme, prin definitia “lor” este o grupare de celule MOARTE: nu se dplaseaza, nu mananca, nu se inmultesc, sint deseu biologic normal si inofensiv.
    Cine foloseste “puterea” si zice altfel ca sa ma oblige in vreun fel sa faca sau sa nu fac ceva este dusmanul meu de moarte: ori eu, ori el/ea!