Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Am o întrebare conspiraționistă”

Am o întrebare conspiraționistă, pentru marcare ca postare periculoasă și pentru stârnit vigilența fact checkers-ilor și mânia hackerilor:
Cum e posibil ca un stat UE, care a primit “gratuit” de la UE o cantitate de ser experimental botezat vakseen, să vândă altor 2 state UE 2 milioane de doze din respectivul ser?
De aici, alte câteva întrebări-domino:
– există acceptul UE pentru acest bizar comerț între state? dar acceptul producătorului?
– știe opinia publică europeană de acest comerț? respectă acest comerț cooperarea loială între state și între state, pdop, și UE, pdap?
– nu cumva ar fi trebuit făcută o cedare gratuită a unui produs inutil și în pericol de expirare, de exemplu, către țările africane sau asiatice sărace?
– care e prețul? conține și costul logistic al păstrării îndelungate și inutile la -80 de grade?
– a plătit Statul român impozit pe profit?
– ce face Cîțu cu banii? îi utilizează pentru a se asigura că va câștiga președinția penele?
– dacă vine valul IV, cu ce va cumpăra Cîțu noile și scumpele noi seruri “necesare” noii “lupte” cu pandemia? va face noi împrumuturi hiper-scumpe, girând cu viitorul nostru?
PS De fapt, mai am o întrebare – având în vedere că atât ÎCCJ, cât și CapBucurești au declarat că hotărârile CNSU (105 la număr) sunt inexistente juridic, iar țara a fost condusă, practic, prin aceste hotărâri inexistente juridic, cum apreciază situațiunea “luptătorii” contra corupției și contra pandemiei, fanii statului de drept (și ai sloganului “respectarea STRICTĂ a legalități”), progresiștii și nou-normalii? E de bine sau de prosteală? Au meritat acești prostocrați și hoți toate eforturile, cedările liberticide, renunțările la drepturi fundamentale, discriminarea pe criterii medicale, ura, sărăcirea și foametea?

Autor: Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Mai există justiție în România?!Și dacă da, cum dracu’ de nu-i vede pe nemernicii ăștia, cu Iohanis in frunte, care calcă în picioare Constituția și legile țării, pe față și fără rușine, cu un tupeu extraordinar ca si cînd justiția nu contează!Asta ne spune nouă că justiția ori nu mai există, ori apara și protejează hotii, escrocii si infractorii!Si într-un caz si în altul nu mai avem de ce să plătim o justiție coruptă,subordonată politic împotriva cetățenilor care le plătesc salariile și pensiilor nesimțite!!!