Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Această stare de panică, de frică, este obiectul unui marketing și management foarte bine planificat”

Am participat azi (ieri n.r) la un podcast evz. O parte din ceea ce am declarat e pe ziarul on line Capital.
Cred că aceste extrase ar putea fi lămuritoare:
“…această stare de panică, de frică, este obiectul unui marketing și management foarte bine planificat, foarte nebunesc planificat, foarte insistent promovat”.
[…] “…suntem, așa cum am mai spus, într-o stare de anestezie, suntem ca niște oi placide”.
[…] “În interiorul OMS se discută, fără ca noi să fi perceput aceste lucruri, la nivelul de reprezentanți ai țărilor (nimeni nu-i știe…), de un tratat pandemic, un tratat care să permită OMS ca, în calitate de Minister global al Sănătății, să intervină de urgență acolo unde statele nu se descurcă singure și unde statele au și niște Constituții și unde statele au de respectat și niște convenții cu privire la drepturile omului, și să le dea la o parte (…) și să ocupe de pandemie. [și nu numai de pandemie].
“Conceptul ”one health”, provenit de la chinezi, înseamnă și pandemie, înseamnă și epizootie, înseamnă și climate change, înseamnă, în ultima vreme, chiar și crime de război [ale rușilor, desigur]. Toate sub același acoperiș al tehnocrației plătite și sponsorizate de Big Pharma”.
[…] “în pandemie statele nu prea au performat – așa spune OMS (notă – s-a văzut, în comparație, cât de “bine” a performat OMS, și ce onești au fost reprezentanții și sponsorii săi…); în pandemie, când toată lumea a stat în casă două luni de zile, se pare că natura s-a auto-vindecat – așa spune tot OMS. Acum, că viața și-a revenit oarecum la normal, s-a constatat că dacă omul stă mai mult pe acasă, dacă omul este distanțat social, lasă natura să se regenereze. Și ce zice OMS – ul subjugat lui OMS? Oameni buni, suntem cam prea mulți. Suntem 8 miliarde la nivelul planetar, se pare că suntem prea mulți și, deci, nocivi planetei”…
”Acest tratat a fost semnat, a fost acceptat de către domnul Iohannis, care ne anunța la un moment dat că a pre-semnat acest tratat și că, atunci când va fi perfectat, va fi semnat, desigur, pentru că e bun… Ba mai mult decât atât, a spus că se modifică inclusiv Constituția în așa fel încât să se permită astfel de nenorociri globaliste fără ca mărețul guvern global să se mai blocheze în niște amărâte de drepturi și libertăți individuale”.
[…] “pe șest, în cadrul Parlamentului European, deja s-a votat prelungirea cu cel puțin un an a pașaportului sanitar pentru că s-a spus că trebuie să ne luăm o rezervă, pentru un eventual al șaptelea val, să fim pregătiți, sau dacă vine vreo altă pandemie să fim pregătiți să luăm niște măsuri din timp”, [deoarece statele nu se pricep].
[…] “(Vorbim de) acel pașaport sanitar care, în țări ca Italia, Franța și Israel, fusese pus pe aceeași poziție, din punct de vedere al efectului totalitar, cu Nazi Pass-ul de pe vremea lui Hitler. Și noi nu luăm niciun fel de atitudine pentru că suntem obligați să ne uităm la știrile oficiale”…
[…] “CNN este deja un oficios – când vorbește despre tâmpenia asta sinistră care ne insultă inteligența cu scăldarea lui Putin în sânge de coarne de cerb ca să devină nemuritor, trebuie să fim atenți la ce spunem pentru că asta pare să fie o știre oficială și, precum știți, (…) noi trebuie să luăm în serios această chestiune și să nu cumva să ne gândim la alte probleme”.

Autor: Gheorghe Piperea