Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „100 de miliarde de euro – datoria publică a României. Juma’ de PIB.”

100 de miliarde de euro – datoria publică a României. Juma’ de PIB. Din care 58 de miliarde de euro luați cu împrumut de Cîțu în ultimele 18 luni. Adică, mai mult de un sfert din PIB. Dobânzile – de 20 de ori mai mari decât cele la care se împrumută Bulgaria.
Destinația acestui munte de datorii?
Secret de stat. Cred că nici Werner nu știe.
Între timp, repetentul Ghinea mai cere o amânare a PNRR. Efectiv, România este ultima țară din UE care încă nu și-a făcut temele ca să ia bani din PNRR.

În curând vom dormi pe paturi de seringi. Transformarea în fachiri a oamenilor sănătoși a început. Unii declară că au făcut istorie cu această a treia doză, “eficientă” și pentru varianta Delta. Alții vorbesc deja de injecții lunare.

În seria SF Divergent se făceau zilnic injecții, ca să se evite divergenții și deviationiștii… Când nu se înțepau pentru injectare, oamenii se înțepau pentru tatuaje… Într-adevăr, istoria acolo era împărțită în două ere, era întunecată de dinainte și era luminoasă de după fachirizare.
Nu mai e mult până acolo.

Lucruri fantastice se întâmplă pentru toți românii dar:
Mai avem nevoie și de iar-băă_ă, mai avem nevoie și de iar-băă.

Autor:  Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Misterul banilor împrumutați de guvern îl descifrați dacă apelați la discursurile ăă-itului Ionel Ciucă , cel care conduce cu mână de fier apărarea.