Analize și opinii

Generalul Dumitru Iliescu: “Partenerii noștri strategici au sprijinit și încurajat permanent trădătorii din zonele semnificative de interes!”

Nu mi-am propus sa vin in sprijinul domnului Dragnea, ci doar sa fac unele precizari, pentru a incadra informatiile aparute in mass-media intr-o zona patronata de adevar! Toti isi pun intrebarea: este adevarat ce spune Liviu Dragnea despre implicarea fostei conduceri a SRI in viata politica?



Raspunsul meu nu poate fi decat afirmativ! De aceasta data are dreptate!

Acest aspect l-am dezvoltat in detaliu cu ocazia audierilor in fata celor doua Comisii parlamentare: cea care a anchetat modul in care s-au desfasurat alegerile din anul 2009, si cea de control a activitatii SRI. Cu aceasta ocazie am informat Parlamentul despre implicarea substantiala a domnilor Maior si Coldea in zona politica.

Domnul Dragnea a facut referire, in emisiunea televizata de aseara, doar la implicarea celor doi in alegerea conducerii PSD si in numirea membrilor guvernului in 2015. Lucrurile sunt mult mai profunde. Maior si Coldea au implicat institutia si in demersurile pentru alegerea conducerii altor formatiuni politice, atat la nivel central cat si local. Prin cei doi sefi, SRI a incercat – si a reusit – sa controleze decizia politica la cel mai inalt nivel, si nu numai!

In cadrul audierilor la comisiile mentionate anterior, am facut precizari privind implicarea acestei structuri in numirea secretarilor de stat, a directorilor generali din ministere, a sefilor agentiilor din subordinea guvernului, dar si in desemnarea candidatilor pentru alegerile generale parlamentare. Prin intermediul senatorilor si deputatilor impusi si alesi pe listele diferitelor partide politice, Maior, Coldea si partenerii lor din conducerea Statului paralel au dorit sa obtina – si au obtinut – controlul asupra Parlamentului Romaniei.

Erau constienti ca doar aceasta autoritate publica era abilitata sa le reglementeze activitatea si sa le amendeze legile. Acum sper ca intelegeti de ce Legile Sigurantei Nationale nu au fost modificate niciodata! Nu doreau in fruntea acestei autoritati persoane pe care nu le puteau controla si care ar fi putut modifica statutul si privilegiile lor, mai ales influenta pe care o aveau in zona deciziei politice, economice, dar si juridice. Doar asa puteau controla licitatiile semnificative, afacerile cele mai importante, precum si fluxurile financiare. Acest control se dorea a fi performant nu numai la nivel central, ci si local. Din pacate au reusit sa-i dea eficienta scontata!

Nu au fost singuri in demersul lor! Au fost sprijiniti puternic din exterior! Partenerii nostri strategici au sprijinit si incurajat permanent tradatorii din zonele semnificative de interes! Dar despre acest ultim aspect voi face vorbire intr-o postare viitoare…

Autor: Dumitru Iliescu

Sursa: Dumitru Iliescu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Un razboi hibrid in plina desfasurare. Problema consta in faptul ca DUSMANUL e unul perfid, care actioneaza din neant, impotriva ordinii planetare. Ordinea fireasca, pasnica, normala, in rezonanta cu natura, legile divine. Nu sesizati starea de dizarmonie, dezechilibru la toate nivelurile, structurile, domeniile de activitate?! Hidra. Caracatita. “Virusul” odata identificat, poate fi neutralizat, tratat, tinut in carantina, triaj, indepartat. Lecuit.

  • Intotdeauna pt un stat este de preferat sa aiba in fatza un inamic loial, decat niste “parteneri strategici”, de tipul celor pe care ii are Romania astazi!!

  • Si daca as indrazni sa afirm ca inamicul e unul de laborator, sofisticat, creat prin baze secrete, ce-ar raspunde masa amorfa de oameni cu mentalul formatat, in stare de coma indusa: vaiiiiii, de unde, cand, unde-unde, conspiratii, halucinatii, nu exista asa ceva…Bummmm!

  • In fapt si-n drept, TINTA PARTENERIATELOR STRATEGICE consta in preluarea si controlul unor ZONE cu potential energo-informational (chakre) in scopul mentinerii STARII DE CAPTIVITATE PLANETARA din partea unor Entitati/Specii, aceleasi de cand Lumea si Pamantul. In ce ne priveste, ca vatra a vechii civilizatii, suntem vizati in mod direct, curtati in epoca moderna, sub aspectul parteneriatelor strategice, un alt fel de cotropire, “Navalirea ALFEL”, “Colonizarea ALTFEL”. Traim “Cernerea” in direct. Revelatia! Doamne ajuta-ne sa ne cernem bine!