Analize și opinii

Gelu Vișan: „România este supusă de șapte ani, cu toată forța, experimentului Neomarxist, care este un altfel de Expriment Pitești.”

România este supusă de șapte ani, cu toată forța, experimentului Neomarxist, care este un altfel de Expriment Pitești.

În ce constă de fapt Experimentul Neomarxist, și care este simitudinea lui, până la identificare, cu Experimentul Pitești?

Reeducarea

Reeducarea la nivel național, de data asta.

De șapte ani, o întreagă țară, un întreg popor și națiunea română sunt atacate cu o forță de nebănuit pentru a fi Reeducate, in cele mai adânci resorturi ale fibrei românești.

A început cu:

1) Falsificarea Istoriei în școli,

cu diminuarea lecțiilor de Istorie, cu ștergerea eroilor din cărțile de istorie simultan cu lipsa totală de interes manifestată de autorități față de comemorarea unor evenimente importante ale națiunii și poporului român:

Felul execrabil în care Iohannis și statul român au tratat anul 2018 – 100 de ani de la Marea Unire -, lipsa oficialilor de la majoritatea evenimentelor de comemorare a istoriei, alături de Falsificarea Istoriei și Diminuarea Importanței Poporului sunt parte a

Deconstructivismului sau Procesului de Reeducare.

2) Educația LGBT,

despre care acum șase-șapte ani nici nu știam că există, a devenit prioritatea guvernanților, de la mitingurile LGBT aprobate și încurajate pe bandă rulantă, până la Forțarea educației LGBT de la Grădiniță, Școală și Universitate .

V-am prevenit demult asupra acestui pericol: Copiii dumneavoastră vor fi încurajați să se masturbeze și să aibă relații sexuale cu cei de același sex din momentul în care lucrul acesta va fi fizic posibil, fie că va fi la șapte, opt sau zece ani. Practic, conform Freudomarxismului, până la vârsta de zece-doisprezece ani copiii ar trebui să aibă experiențe sexuale cu alți copii de același sex. Să nu îmi spuneți că nu ați observat lucrul acesta în școli, scăderea drastică a vârstei la care copiii încep sexul, undeva la 10-12 ani, pentru că asta înseamnă că nu vă uitați în jurul dumneavoastră. Faceți un experiment și întrebați-vă copilul/nepotul/nepoțica dacă lucrul acesta este real în școala lor. O să fiți șocați.

Aceasta face parte din planul Reeducării LGBT, alături de încurajarea consumului de „iarbă” și droguri în școli, de care nimeni nu vorbește. Școlile din România au devenit raiul vânzării și consumului de stupefiante.

3) Dărâmarea Creștinismului și înlocuirea lui cu Ateismul.

E un fenomen evident, și s-a manifestat cu toată forța și atunci când le-a fost interzis românilor să între în Biserică de Paște. Chiar dacă nu au mai avut curajul să repete nemernicia, guvernanții continuă cu lupta de dărâmare a Creștinismului, prezentându-i pe creștini ca fiind retrograzi, învechiți și arhaici

E drept că aici manipularea este totală, pentru că au fost create forțe politice care, de exemplu, spun că a te vaccina echivalează cu a-ți vinde sufletul, sau că patriotismul înseamnă antivaccinism(?!), argumente care sunt induse și create chiar de cei care sunt parte a fenomenului de Reeducare. Despre asta o să mai vorbesc.

4) Răsturnarea tuturor valorilor și tradițiilor, înlocuirea lor cu o lume falsă, artificială, de cele mai multe ori digitală, dar nu numai.

Bineînțeles că Deconstructivismul și Reeducarea au multe alte forme, dar specificul românesc – și nu numai – are câteva particularități, ceea ce îl aseamănă – și depășește – Fenomenul Pitești.

Reeducarea prin Moarte

A început cu Asasinatul de la Colectiv, unde a fost inventat termenul „Corupția Ucide”.

Era prima dată după anii 50 când Moartea ( provocată) făcea din nou parte din fenomenul Reeducării. Așa a putut Iohannis să-l aducă pe Cioloș și Neomarxiștii USR la putere, așa a reușit să asmută o mare parte a populației împotriva politicienilor care trebuiau înlocuiți cu Neomarxiști.

O întreagă clasă de politicieni a fost rasă și băgată în pușcării, locul ei fiind luat de Neomarxiști, pe față. Inclusiv Mișcarea Naționalistă de apărare a fost preluată de Neomarxiști, George Simion și ai lui fiind parte importantă a procesului de Reeducare. Așa cum am spus, Mișcarea Neomarxistă din România își are rădăcinile în Globalism și în Mișcarea Generată de Soroș la Roșia Montană. George Simion, ca și mulți alții, au fost Creați de ONG-urile Soroșiste care au generat Mișcările de la „Roșia Montană”.

Mai țineți minte cum loveau în asfalt cu sticluțele de plastic?

„- Uniți, Salvăm, Roșia Montană!”?

apoi

„- Uniți, Salvăm, toată România!”?

( USR)

apoi

„Cine nu sare ia închisoare!”?

(Neomarxiștii și PNL-iștii în frunte cu Ludovic Orbán)

„Corupția Ucide!”?

Fenomenul manipulator este de o complexitate extrem de mare, dar și extrem de dur.

Cei cinci/șase sute de români morți pe zi de Covid nu sunt deloc întâmplător.

În acest moment știm clar că Miniștrii Neomarxiști care au condus Ministerul Sănătății împreună cu Arafat intenționat nu au aprovizionat spitalele cu medicamente, aparatură și oxigen pentru ca în toamnă să moară minimum cinci/șase sute de oameni pe zi, majoritatea oameni în vârstă, dar nu numai.

Este asasinată o întreagă generație de bunici, deloc întâmplător fix aceia care erau repere morale și creștine pentru urmași.

– Ați observat un fenomen?

– Ne-am obișnuit cu numărul zilnic al morților!

Că sunt 400, 500, 600, bunicii noștri morți au devenit un număr.

Mor oamenii ca în Război, dar pe noi ne preocupă mai mult faptul că nu putem intra în Mall sau la restaurant. Ruptura între Generația tânâră și Seniori s-a produs.

Nu mai interesează pe nimeni câți au murit. Mai important este să urle politicienii că libertatea lor e furată, dar mai ales interesează cine va fi Prim-Ministru și cum va fi Guvernul.

Stați liniștiți, că nu v-ați schimbat, nu v-ați înrăit peste noapte. Manipularea – parte a Reeducării – este atât de puternică, încât așteptați cu sufletul la gură să vedeți dacă va fi Guvern cu PSD sau cu USR.

Ca să vă răspundeți la această întrebare, trebuie să răspundeți la o alta:

– A știut sau nu Câțu de Asasinatul în Masă pe care l-au pus la cale Neomarxiștii care au condus Ministerul Sănătății?

Dacă a știut este la fel de Criminal ca ei, iar dacă nu a știut este la fel de grav, pentru că era Prim-Ministru.

Faptul că azi Opțiunea principală a lui Câțu este de a face un Guvern din nou cu Neomarxiștii lui Cioloș, ne face să credem că a știut și este parte a planului de Reeducare Neomarxistă.

Rămâne de văzut ce va face PNL, care poate fi destructurat de Neomarxiștii de la USR dacă se aliază din nou cu ei, sau dacă pornește războiul cu Criminalii Neomarxiști.

Autor: Gelu Vișan