Analize și opinii

Gelu Vișan: ”PSD a fost capturat de Statul Paralel, Noua Securitate sau Servicii și de Multinaționale”

PSD nu a pierdut alegerile. Au fost luate voturi de la PSD, dar și de la USR, și date la PNL, UDMR, PRO România, PMP, pentru a intra în Parlament. In trecut au fost alegeri in care, cu martori, am știut rezultatul alegerilor pe țară, la zecime, cu două ore și jumătate înainte de a se Închide urnele.



Acum, de la PSD s-au luat minimum patru sute de mii de voturi, de la USR minimum trei sute de mii și redistribuite. Agenții cu tabletele, au avut rolul lor: de a influența rezultatul, de a mări cvorumul, dar și se a transmite din secții anumite lucruri.

Singura greșeală pe care i-o imput lui Dragnea este că a plecat noaptea de la sediul PSD fără să facă numărătoarea paralelă. I s-a comunicat probabil că a pierdut și că va fi condamnat a doua zi, și a cedat. Era omenește să cedeze.

În direct cu mine, la trei dimineața, Rareș Bogdan a transmis date după așa numită numărătoare paralelă de la sediul PNL, in care PSD, dupâ numărătoarea paralelă a PNL, avea cu totul alt procent, egal cu cel al PNL-ului de azi.

Numărătoarea paralelă e o șmecherie inventată de Videanu pentru a masca accesul la Softul de numărare. In acest moment, pot doar să spun că sunt două partide, unul din ele fiind PNL, care au acces la soft in timpul alegerilor, in paralel cu STS. Ambele sunt in PE.

Duminică noaptea a fost un compromis: vreți să băgați ProRomânia și UDMR, intrăm toți. A fost sacrificat ALDE, care de fapt trecuse pragul. Pentru cunoscători, cheia de final trebuie să bată și pe orizontală.

Rezultatul real al alegerilor este următorul:

PSD: 29%

USR 28%

PNL: 25%

ALDE: 6 %

Pro România, UDMR, PMP nu au trecut pragul. Înțelegerea a fost clară, procentele redistribuite astfel încât să îngenuncheze PSD și ALDE și pentru ca Dragnea să poată fi săltat ușor a doua zi.

In urmă cu două săptămâni am primit un telefon și mi s-a spus că Dragnea a fost condamnat, sentința scrisă, iar lui Viorica Dăncilă i s-a comunicat acest lucru și că dacă îl va aduce pe Mazăre va fi președintă la PSD.

S-a conformat. Este prima dată când nu am crezut, până duminică noaptea, când am primit din nou confirmarea. Era prea târziu. Atunci, în emisiune, am spus-o de multe ori, aproape pe față. Degeaba. Cărțile fuseseră aruncate, cătușele pregătite iar Softul mergea.

La ora la care discutăm, o parte a Noii Securități controlează PNL, PSD, Pro România, PMP, UDMR, iar cealaltă parte USR. Prima e condusă de Helvig, cea de-a doua de Coldea. Singurul partid rămas pe dinafară este ALDE, care va fi sfârtecat de PNL și ProRomânia.

PSD a fost capturat cu totul de HELVIG, care a scăpat de frica schimbării de către Dragnea.

Principalul motiv al condamnării lui Dragnea a fost războiul declarat împotriva Statului Paralel, care cuprindea și schimbarea legilor Serviciilor Secrete, inclusiv schimbarea lui Helvig și Pahonțu, dar și războiul declarat dominației multinaționalelor in România. Dăncilă va anula OUG 114, dar și toate măsurile care deranjează multinaționalele.

Nimeni nu mai are voie să vorbească despre Statul Paralel, Noua Securitate și Servicii, nici despre Multinaționale.

PSD NU MAI EXISTĂ. LA ORICE TIP DE ALEGERI VA LUA PÂNĂ IN 20%, MULȚI LIDERI FIIND ȚINUȚI PRIN DOSARE.

România a fost capturată definitiv, Securitatea controlând toate partidele. Tabăra lui Helvig-Iohannis, paradoxal, mai are o singură problemă: Coldea și USR.

Acesta va fi războiul următoarelor luni: Războiul între Helvig și Coldea, un război între Securiști. Chiar că nu mai contează ce vrea Veorica, care l-a vândut pe Dragnea la colț de stradă: ea va face ce-i ordonă direct Helvig și Iohannis. Opoziția este USR, Coldea și Cioloș, eventual Kovesi.

IN LEGĂTURĂ CU RĂZBOIUL CU STATUL PARALEL, ACESTA S-A ÎNCHEIAT, MAI DEVREME DECÂT CREDEAM: A CÂȘTIGAT STATUL PARALEL, DRAGNEA, SINGURUL CARE RĂMĂSESE ÎN RĂZBOI CU EL, A FOST EXECUTAT, IAR LUI TĂRICEANU, CARE ORICUM SE ÎNMUIASE, ÎI VA FI RIDICATĂ IMUNITATEA.

ROMÂNIA A FOST CAPTURATĂ TOTAL DE STATUL PARALEL.”

Autor: Gelu Vișan

Sursa: Gelu Vișan Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Astazi, PSD-ul mai guverneaza doar cu numele, caci de facto, guverneaza Statul subteran, bine manevrat de forte externe progresist-globaliste! Tipic unei Colonii bananiere!

  • De fapt, orice razboi intre secaturile securiste e binevenit, caci astfel slabeste atentia si controlul acestora, facilitand astfel, aparitia unei lovituri militare care sa rastoarne actuala oranduire securist-progresist-masonica din Romania, care astazi ne tine ca sclavi pe plantatiile strainilor ce au acaparat tote resursele si parghiile tarii!

  • Buna dimi!
    Hai, cu cartile pe masa:

    Despre DEMOS CRATOS = PUTEREA IN MANA POPORULUI = DEMOCRATIE nu poate fi vorba nici in ruptu’ capului. Iluzie, holograma, orice altceva… poate

    DEMONO CRATIE = PUTEREA DEMONILOR. Ce sunt DEMONII?! Se spune ca ar fi ingeri cazuti?! Decazuti?! Apoi, referitor la “CADERE”, regula universala este foarte clara: “AI CAZUT. RIDICA-TE!” Cauza caderilor este una mega, para, super, arhi, EXTRA cunoscuta = FaraDeLegea = abaterea de la Cale, Adevar, Viata – norma universala
    In concluzii, daca demonii la origine sunt ingeri, musai trebuie sa se intoarca la LOCUL de unde au cazut, am cazut fix in cap cu totii, adica sa ne revenim cumva. Chiar asa, sunteti de acord sa ne indreptam?

    p.s.: Maiculitaaa toarna cu galeataaa

  • @peter.
    Numai un tradator vinde suveranitea strainilor pe bogatie materiala la presiuni si constrangere parsiva !
    Ceausescu a fost constrans. Noi toti, poporul am fost constransi de hiene si lupi sa renuntam la suveranitate si independenta sa devenim sclavi colonie. E bine asa? Nu!
    Cine se ridica impotriva strainilor care ne asupresc e un erou, un mare patriot ! Asta a facut Ceausescu asta a incercat si Dragnea. Pentru inrdazneala asta au fost condamnati amandoi si oricine va mai incerca pe viitor asta!
    Asadar, ce e mai bine sa fim sclavi sa ne taram ca ramele si bogati cu burta plina(de regula sclavii nu sant bogati si cu burta plina)sau liberi demni sa murim saraci in picioare decat sa ne taram in genunchi in fata strainilor? Asta fac eroii, patriotii ! Mor in picioare demni saraci lipsiti de bogatii!
    in schimb tradatorii si cozile de topor cedeaza constransi sau inselati cu bogatie materiala cu lipsuri grija zilei de maine cu grija stomacului si se tarasc in fata strainilor!

  • …sa incerc o ”replica palida” pentru vlad tepes… ”aparitia unei lovituri militare” ar fi fost posibila indeplinind doua conditii elementare… prima, sa existe o armata si cea de-a doua, sa existe militari reali in acea armata si nu ”fake-uri”… la ora actuala nu exista indeplinita nici una dintre aceste doua conditii…

  • pt …roman incorect politic…:

    Ai perfecta dreptate, doar ca….speranta moare ultima!

  • Pentru Romania: se practica razboiul geoclimatic, psihotronic, economic. Strategiile suporta modificari din motive neidentificate inca, mai corect spus, neaduse la cunostinta publicului deocamdata. Intuiesc ca schimbarea are legatura de cauzalitate cu Sala Proiectiilor, mai departe scrie-n Carte.. Daca vreti sa stiti, personal, sunt foarte optimista. Uite ca a dat soarele…