Analize și opinii

Gelu Visan: Cazul Extraordinar al lui Clotilde

Nu există nici o îndoială că Clotilde a încălcat grav și conștient legea. Sunt primari care și-au pierdut mandatul doar pentru că erau într-un consiliu de administrație al unei școli, fără a fi plătiți, dară-mi-te să mai bage și mâna la cașcaval. Clotilde este Penală, în sensul în care cei de la USR văd lucrul acesta.
Acum să vorbim despre altceva:
Cât de găunoși, de lipsiți de caracter, de farisei și duali sunt acești Neomarxiști micuți.? Mici și răi, dar mai ales ipocriți, ei și toată pleiada de ONG-URI, televiziuni, radiouri, media și gașca de securiști care i-a creat, dar mai ales electoratul care i-a girat și care a ieșit în stradă:
– Corupția Ucide!
Clotilde Armand este profund coruptă, în adevăratul sens al cuvântului. Toți Neomarxiștii au sărit să apere corupta, iar media să o spele, ceilalți ascunzându-se se ca struțul.
Să vedem acum: In locul lui Clotilde să fi fost Iordache, de exemplu. Cam cum ieșeau micuții în stradă, cum strigau ei “jos corupții”, “la pușcărie” și alte asemenea?
Dar mai ales susținătorii lor, care veneau cu copiii, că cățeii, cu familia la mitingurile din Piața Victoriei?
Unde sunt jurnaliștii Cavaleri ai dreptății? Unde e Chirilă, Manolea, Pelea, Bot și gașca? Unde e Ceaușescu, Angi, unde sunt luminițele de pe Parlament? Unde este Barna, dar mai ales unde este Drulă-Dulăul? Unde sunt bucureștenii “corecți politic” care te alergau pe stradă? Unde sunt haștagienii pe trotinete și cu rucsăcelul la purtător care să strige:
“-Corupțieeeeee!!”?
Unde sunt toți aceștia?
– Tot acolo unde au fost!
Exact ca și în cazul Monica Macovei, șefa lor și a tuturor corupților, înfrunte cu Laura Codruța Kovesi, cea mai coruptă dintre ei:
Se acoperă unii pe alții, ei au voie să fure, lor le este permis, pentru că ei sunt USR-iști Neomarxiști și susținătorii lor.
Acum aveți ocazia să vedeți cât de ticăloși sunt “micuții” ăștia.
La fel de ticăloși ca și cei care îi susțin, securiști vechi și îmbătrâniți în rele.
Acesta este Neomarxismul și dacă nu sunteți atenți, ei vă vor conduce din 2024, cu Kovesi, Macovei și Clotilde în frunte
Autor: Gelu Visan

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu