Analize și opinii

Fostul strateg al lui Trump, Steve Bannon: „George Soros este cauza tuturor relelor din SUA și din lume. Finanțează ONG-uri legate de mass-media de stânga pentru a se opune partidelor populiste și naționaliste din întreaga Europă”

Steve Bannon crede că Balcanii ar putea câștiga un loc mult mai important pe scena mondială în noul cadru geostrategic. Fostul strateg de campanie al lui Donald Trump, a vorbit despre rolul Balcanilor în Europa, dar și despre influența negativă pe care magnatul de origine maghiară George Soros o are asupra Bătrânului Continent.

„Europa este foarte, foarte importantă pentru președintele Trump și, evident, foarte importantă pentru Statele Unite, pentru că voi sunteți, până la urmă, civilizația-mamă din care a ieșit lumea nouă”, a declarat Bannon, fostul strateg de campanie al lui Donald Trump, într-un interviu pentru presa sârbă.
În opinia lui, Balcanii vor deveni un loc mai important pe scena mondială, unde, într-un nou cadru geostrategic, China, Iranul și Turcia formează un fel de alianță.

În ceea ce privește Războiul Rece, Bannon crede că nu s-a încheiat.

„Cred că a fost foarte important ceea ce s-a întâmplat la Helsinki. Cred că este un lucru pozitiv și cred că faptul că Trump l-a invitat pe Putin să vină în Statele Unite a fost foarte pozitiv, iar Putin l-a invitat pe Trump în Rusia, acesta fiind un mod de a comunica”.

Fostul strateg al lui Trump, care a anunțat că este gata să se confrunte cu „Societatea Deschisă” a lui Soros, lansând „The Movement”, mișcarea populistă europeană, cu scopul de a crea un singur bloc conservator în Parlamentul european, a vorbit și despre rivalul său

„George Soros este „cauza tuturor relelor din SUA și din lume”, afirmă Bannon, care mai spune că miliardarul american încearcă să schimbe Europa folosind miliarde de dolari.

Soros finanțează ONG-uri legate de mass-media de stânga pentru a se opune partidelor populiste și naționaliste din întreaga Europă, a spus Bannon, explicând că scopul său este de a contrabalansa puterea lui Soros și „intențiile sale rele din Europa”.

„Cred că George Soros are o influență foarte dăunătoare în întreaga lume. Cred că a făcut multe pentru a face rău Europei. Cred că această problemă cu migranții și cu frontierele deschise, a afectat țări precum Ungaria, Austria și Italia. Toate acestea au provenit din inițiativele conduse de Soros”,  a comentat Bannon.

Daily Beast scria luna trecută că fostul strateg al lui Donald Trump vrea să lanseze  fundația The Movement, pentru a consolida drepturile europene. „Mișcarea” va deveni, speră Bannon,  „lider al unei revolte populiste de dreapta pe întreg continentul european, începând cu alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor”.

Autor: Ștefania Brândușă

Sursa: activenews.ro

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Europa este foarte importanta in UNIVERS, foarte importanta pentru Dumnezeu! Europa – vatra unei civilizatii stravechi. Spatiul carpato-danubiano-pontic = Arealul ales pentru continuarea evolutiei umane pe minunata planeta.
    George Soros a dorit sa DETURNEZE PLANUL LUI DUMNEZEU. Din fericire a fost DEMASCAT in timp util.

  • Planul ocult initiat prin organizatii/proiecte secrete de genul strategiei promovata de Soros tintind globalizarea progresista, spalarea pe creier, desuveranizarea statelor, spolierea, insaracirea, dezumanizarea, depersonalizarea, propaganda, TOATE ACESTEA ne-au adus in comuna primitiva, mai rau, tinind cont de faptul ca in acea perioada dominau PADURILE, NATURA VIRGINA! Fara paduri, infrastructura, investitii reale, crestere economica adevarata, fara familii armonioase, credinta, fara …identitate nationala. Indatorati, executati silit, faliti. Inculpati. Depresivi. Anxiosi. Singura cale de a iesi din starea de primitivism in care popoarele sufocate de globalizare se zbat este Eliberarea Nationala si ReSuveranizarea (revenirea la starea de suveranitate), realizata in trei pasi: 1. Redobandirea emiterii mijloacelor de plata (banii) si a distributiei lor (creditele). BNR nu apartine poporului, dovada politica financiar-bancara derulata impotriva intereselor nationale, subminarea ec. nationale, supraindatorarea cetateanului, implicit a tarii, LIPSA REGLEM. IN MATERIE DE SUPRAVEGHERE MACROPRUDENTIALA. Inflatie, diferente de curs valutar cosmogonice, dobanzi astronomice, speze bancare, comisioane, robor peste imaginatie, de standarde internationale nici nu poate fi vb. 2. Redobandirea ACTIVELOR/RESURSELOR existente pe teritoriul tarii in cf cu dispozitiile constitutionale, in lumina revizuirii binecuvantate. 3. Redobandirea puterii de catre oameni din popor, impreuna si pt popor.
    Redobandirea stimei de sine, a increderii, credintei. Recuperarea istoriei furate, renasterea din propria cenusa. Toate resursele naturale, pamanturile, padurile care-au mai ramas, toate avutiile trebuiesc recuperate in patrimoniul national, legal, corect, moral, in firea pasnica a evenimentelor la niv de sec XXI. RESUVERANIZAREA AUTENTICA. Sa ne amintim astazi, in zi de sarbatoare – schimbarea la Fata a Domnului, de minunea petrecuta pe muntele Tabor, unde Hristos isi descopera dumnezeirea Sa prin natura umana pe care a asumat-o …”Si a stralucit fata Lui ca Soarele, iar vesmintele Lui s-au facut albe ca lumina” (Matei 17/2). Tot in apropierea misticei date de 6 august, sub lumina puternica a rasaritului, Varful Toaca si Piatra Ciobanului formeaza o minunata piramida – un stalp urias de … lumina, care parca iese fix din vf muntelui, indreptandu-se spre infinitatea cerului, locatie prin care trece una din axele energetice ale planetei Pamant. Nimic nou sub Soare, nimic intamplator cu: “Pe aici nu se trece!”
    Sistemul piramidal global intretinut “corect politic” prin intermediul ideologiei sorosiste nu se poate ridica la nivelul sistemului piramidal fundamentat in Univers pe si din lumina, lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat (din motive de incompatibilitate evidente).

  • Un gand bun pentru semenii nostri oriunde s-ar afla! S-auda in Sfanta Zi de Sarbatoare, despre RESUVERANIZAREA AUTENTICA!

  • BNR ARE 4 PROTOCOALE SECRETE CU SRI!

    INFLATIE, DEVALIZARI, CONTURI PROTEJATE, PARADISURI FISCALE.

    SUPRAINDATORAREA TARII SI A CETATEANULUI DE RAND.

    SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE.

    SPOLIEREA TARII.
    DESTRAMAREA FAMILIILOR.
    DEPRESIA POPORULUI.

    STIRBIREA IDENTITATII NATIONALE.

    ZOOMBYZAREA!!!!!!!!!

    DESFIINTAREA INSTITUTIILOR TRADATOARE SI REINFIINTAREA UNOR INSTITUTII FORMATE DIN OAMENI, PROFESIONISTI, CARE SE OBLIGA SUB SEMNATURA CA RESPECTA INTERESELE TARII PANA LA MOARTE. (DNA, SRI, SIE, ANRE, CONSILIUL CONCURENTEI, DEPARTAMENTE/AGENTII/INSTITUTII/ MINISTERE SUB AUTORITATEA CARORA NU S-A INTAMPLAT DECAT ZOOMBYZAREA POPORULUI. IN 30 DE ANI!!!!!!!!!!!!!!! NU S-A REUSIT CONSTRUIREA UNEI AUTOSTRAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN SEC XXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    CE FEL DE STAT MB UE, PARTENER NATO, STRATEGIC PARTENER?! ?! ?!

    DE PLANS SI DE STRIGAT LA CER!