Analize și opinii

Fostul şef al SPP, generalul Dumitru Iliescu: ”Iohannis, câtă impertinență!”

Desi la inceput nu am avut incredere in Premierul Viorica Dancila, chiar am criticat-o, acum va spun cu toata convingerea si sinceritatea, ca o iubesc!!! Recunosc ca m-am inselat (sunt si eu om, cu limitele mele) in privinta domniei sale si ii cer scuze in mod public!



Va intrebati ce m-a determinat sa imi schimb parerea si atitudinea fata de Premier! Cred ca intuiti motivul. Nu este altceva decat raspunsul pe care l-a dat nazistului de la Cotroceni, care, infuriat de faptul ca nu el a fost cel invitat de mai-marii Statului Israel, ci Premierul Romaniei si Presedintele Camerei Deputatilor, a adoptat atitudinea unui om al maidanului cu nano-creier.

Gestul Premierului de a-i refuza invitatia la Cotroceni, pentru medierea unui conflict inventat, a demonstrat contrariul celor afirmate de acesta despre doamna Dancila, si anume ca s-a pozitionat intr-o zona a demnitatii si verticalitatii, demonstrandu-ne noua tuturor ca este un Prim-Ministru autentic, cu multa personalitate.

Impertinenta domnului Iohanis, nu are limite. Ii reprosaza Sefului Guvernului ca nu respecta Constitutia! Cata nesimtire poata sa aiba acest individ! Tocmai el, care a incalcat legea fundamentala in repetate randuri, vine acum sa afirme despre o persoana care n-a facut-o niciodata, ca nu o respecta. Sa-i spunem cu totii domnului Iohanis ca atitudinea aceasta de nesimtit nu ii aduce beneficii. Sa ii explicam, ca altfel el nu intelege, ca premierul nu este subalternul lui si ca atunci cand se doreste o intalnire trebuie sa se puna de acord cu cel invitat asupra datei, orei si locului in care sa se intalneasca.

Premierul are si el un program stabilit cu multe zile inainte si trebuie se se gaseasca o fereastra convenabila amandurora! Consultarea si atitudinea eleganta trebuie sa fie abordata de domnul Iohannis cu atat mai mult cu cat in functia de sef al Executivului este o doamna, care pana acum a dat dovada de mult bun simt si de eleganta in relatiile cu el.

Felicitari doamna Dancila pentru decizia pe care ati luat-o!!! Ionannis nu avea ce sa medieze si nici capacitatea de a o face! A inventat un conflict intre Guvern si BNR, ca sa induca in eroare opinia publica, prezentandu-se ca un real mediator, incercand astfel sa stopeze caderea libera in care se afla in optiunile electoratului. O actiune ieftina, care demonstreaza incapacitatea sa de a gasi solutii pentru recastigarea electoratului. Daca din partea domniei sale ma asteptam la acest lucru, nu ma asteptam sa aiba consilieri la fel de slabi ca el. Dar ce sa-i faci? “Cum e turcul si pistolul!” si “Cine se aseamana, se aduna!”…

Autor: Dumitru Iliescu

Sursa: Dumitru Iliescu 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De unde ni se trag toate acestea? Oare de la Protocoalele Inteleptilor Sionisti? Psalmul 50…
    Sioane, Sioane…
    “Mai am un singur dor”
    “…si la nunta mea a cazut o stea…”
    Plang Icoanele!
    Istoria se repeta.

  • iliescule cand te-ai nascut, ai iesit cu curu sau cu limba?

    adunatura de resturi umane…..

  • Sion
    Siria
    Si, a saptea nota muzicala
    Cantarea ingerilor: “Slava intru Cei de Sus Lui Dumnezeu, pe Pamant Pace si intre Oamnei BunaVoire”

    Hai cu pacea planetar!

  • Daca se face pace in Siria, se face pace in lumea-ntreaga, cu restabilirea cursului firesc al istoriei in baza probatoriulu istoric, reasezarea ordinii la nivel planetar in virtutea, litera si spiritul legii universale. Nu exista alta Cale, alta modalitate de a deconecta omenirea de la EROAREA in care a fost indusa in fara de lege. Prin Adevar, pe Cale, traind Viata. In pace. Legea.

  • Ma intristeaza faptul ca in loc sa construim, inovam, IMPADURIM, IMPACAM, unim, armonizam in An Centenar (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), ne dezbinam (!) pe zi ce trece, spre deliciul monstrilor care finanteaza si se distreaza pe seama disputelor interne, emotiilor, senzatiilor, pe seama faptului ca, desi s-a identificat CAUZA RELELOR PLANETARE, nu se intampla nimic care sa schimbe situatia, ba dimpotriva, pare ca umanitatea s-a “adaptat” la STAREA DE CAPTIVITATE, SCLAVIE…o intelegere eronata a starii de fapt a lucrurilor, abatere de la codex universalis, circumstanta care impune remedierea in scopul restabilirii echilibrului planetar. Conflictul la nivel intern nu reprezinta decat o consecinta a conflictului extern. Pe cale de consecinta, pacea externa genereaza pacea interna. Toate lucrurile in Univers graviteaza in jurul pacii.

  • “Pe-un PICIOR DE PLAI
    Pe-o GURA DE RAI…”

    prin “picior de plai”, a se intelege PILON, prin “gura de rai”, a se intelege AREAL aferent evolutiei rasei umane pe planeta in BUNA PACE cu toate celelalte civilizatii.
    Doamne ajuta!