Analize și opinii

Fost refugiat congolez către germani: ”NU AVEȚI NICIUN DREPT ÎN PROPRIA VOASTRĂ ȚARĂ!”

Serge Menga, fost refugiat congolez, acum cetatean german si “provocator politic” pe internet, incearca cu sarcasm sa-i trezeasca pe germani la viata. Desi lucru acesta este imposibil, tirada lui Serge Menga face toti banii.



Pentru un speech ca asta, oricare dintre germanii ce se opun politicii sinucigase  dusa de Angela Merkel si clasa politica germana, ar fi fost efectiv linsat public, insa Serge Menga stie ca poate vorbi liber: este congolez si este negru, asa ca lui nu i se aplica dogmele Corectitudinii Politice. Congolezul Serge Menga incearca, in felul lui, dandu-le palme si suturi in cur, sa-i salveze pe nemti!

“Ce? Ce-o sa faceti? Da, ce-o sa faceti? Nu puteti sa faceti nimic! Ati citit ziarele de azi? Da? Si ce s-a intamplat? Un grup de 5 barbati, 5 indivizi dezlantuiti au rasturnat o femeie de pe bicicleta (rade). Si inainte de asta alta femeie…. care a fost impinsa si aruncata pe scarile unei statii de metrou (rade). Si ce-ati facut? Politia? Politia este neputincioasa. Politia vine doar sa constate. Legile voastre? Le cunoastem foarte bine. Politia vine si face un raport. Din cauza ca nu avem bani si suntem refugiati. Avocatii nostri ne informeaza care ne sunt drepturile si cum merge treaba pe aici. Si politia nu poate sa faca nimic! Pentru ca suntem refugiati! Vreti sa ne trimita inapoi in tarile noastre? Imposibil! Ii este imposibil! Si cum sa fie posibil din moment ce tarile noastre nu sunt sigure? Asa ca, asta nu se va intampla niciodata (rade). Hei, si cu toti banii pe care ii primesc – 328 euro/luna – prietenii ajung sa  faca o mica “lipeala”, un mic “bisnis” …adevarat sau nu. Castig mai bine aici decat in tara mea de origine. Si ce puteti sa faceti? Ma pis pe voi! De ce? Pentru ca religia mea, cultura mea, mentalitatea mea sunt diferite de ale voastre. Nu imi pasa de legile voastre! Legile astea sunt facute pentru voi. Si, pe bune, gagiii vostri nu au coaie. Barbatii vostri nu au coaie. Politia voastra este neputincioasa. Pot sa –i trag una in bot fara probleme. Nu este adevarat? Pot sa ma apuc sa-l lovesc pe unu’ pana il fac zob, nimeni nu misca. Ce-o sa faceti? Ce-o sa faceti? Nu aveti niciun drept in propria voastra tara. Politicienii vostri: bla, bla, bla… Vorbesc, vorbesc, vorbesc…Cum ati ajuns in halul asta in propria voastra tara, hei? Ati incercat in toti anii astia sa faceti ceva, nu stiu ce varsta aveti, dar ati muncit din greu. Acum ati ajuns sa adunati sticlele goale pentru a va rotunji venitul lunar. Si politicienii vostri vorbesc, vorbesc, vorbesc. Zic ca actioneaza pentru binele vostru. Nici ei nu au coaie. Da, alesii vostri nu au coaie. In momentul votului, nemtii se plang, se plang, se plang, ca dupa aia sa uite imediat! Am venit aici. Nici vorba sa plec inapoi! Indiferent ce s-ar intampla! Si daca ma vor forta sa plec, ma voi duce in alta tara europeana, care ma va primi cu “Bine ai venit!”. Ati vazut ce i s-a intamplat acelui soldat german. S-a mers pana acolo incat i-au ascuns amprentele. Autoritatilor le era rusine sa recunoasca ca era unul de-al lor. A fost un german (rade). A fost un german. Sa va fie rusine! Ce? Ce ? De ce sunteti capabili?

Ne pisam pe legile voastre! Ne pisam pe cultura voastra! Ne pisam pe mentalitatea voastra! Ne pisam pe politia voastra! Judecatorii vostri nu au, nici ei, coaie! Va vom lua femeile si vom face ce vrem cu ele: le vom bate, le vom lovi, le vom scuipa in fata. Si ce-o sa faceti? Ce? Nu-mi pasa! Am venit aici, aici raman! Franta este pierduta. Belgia este pierduta. Olanda este pierduta. Acum este randul Germaniei! “

Intr-o lume perfecta, Germania ar mai fi avut o sansa: Serge Menga, cancelar.

Sursa: Bogdan Calehari Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • de 27 de ani de “valori” occidentale,santem ocupati de straini… iar noi tacem nu facem nimic !!! pana cand ???
    de 27 de ani de “valori” occidentale, santem exterminati zi de zi pas cu pas….iar noi tacem nu facem nimc !!! pana cand ???

  • Imperialistii Occidentului, nelegiuit capitalist: UE, SUA, NATO, FMI (Oculta iudeo-masonică) vor cu orice preț îndobitocirea omului, controlul total și puterea globală pentru a submina și distruge națiunea, cultura, familia, religia, tradiția popoarelor și a forma o babilonie globală anticristică, antiumana : Noua Ordine Mondiala.