Analize și opinii Cultură și Familie

Fără precedent: Mediafax sesizează Parchetul General în scandalul protocoalelor

MEDIAFAX SA a transmis luni Procurorului General sesizarea în legătură cu posibile infracţiuni comise prin semnarea şi punerea în aplicare a Protocolului SRI- Parchetul ÎCCJ, cu următoarele suspiciuni: uzurparea funcţiei, abuz în serviciu, compromiterea intereselor justiţiei, delapidare, deturnare de fonduri, anunțul fiind făcut chiar pe siteul agenției.MEDIAFAX SA sesizează Procurorul General cu privire la infracţiuni comise de semnatarii si aplicanţii Protocolului PICCJ – SRI. Documentul îi cere totodată lui Augustin Lazar să dispună desecretizarea şi cercetarea celorlalte protocoale semnate de către Serviciul Român de Informaţii cu alte instituţii şi aducerea lor la cunoştinţa publicului.

Sesizarea MEDIAFAX SA urmează să fie transmisă Consiliului Superior al Magistraturii, Ministrului Justiţiei, Avocatului Poporului, Preşedinţiei, Preşedintelui Camerei Deputatilor, Preşedintelui Senatului, Comisiilor judice ale Senatului si Camerei Deputatilor, Comisiilor de abuzuri a Senatului şi Camerei Deputaţilor, Comisiei parlamentare de control al SRI.

Sursa: InPolitics

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Extrem de grav. Pacat de neam. Am fost tratati ca niste cobai, indivizi apartinand regnului animal, tinuti in psihoinvolutie, indusi in regres, retard. Trist, trist, trist, # trist. Concomitent sa nu uitam de CUPRUMIN, TRANSGAZ, REINTREGIREA PE TIMP DE PACE, UNIREA-N CUGET SI IN SIMTIRI, SANCTIONAREA VINOVATILOR, DE RASTIGNIREA LUI IISUS, II SUS.

  • Iisus n-a vrut moartea pacatosului, ci indreptarea lui, si n-a venit sa strice LEGEA, ci sa o implineasca.