Analize și opinii

Falșii profeți și revoluția culturală

Comunismul clasic a murit doar pentru a renaște într-o altă formă – corectitudinea politică. Astfel, curentul promovat intens de presa main stream, această corectitudine politică dusă la extrem seamănă tot mai mult cu marxismul. Este nevoie de o revoluție continuă, omul trebuie să fie într-o continuă schimbare pentru a deveni mai bun și mai tolerant.

nicusor-dan-si-clotilde

Corectitudinea politică a trecut de la ”să-i acceptăm și pe ceilalți” la să fim și noi ca ei, că este cool. Acceptarea și toleranța au devenit prozelitism, iar discriminarea a devenit discriminare pozitivă. Cenzura comunistă a fost înlocuită de cenzura tip ”spirala tăcerii” (nimeni nu mai spune asta, dacă tu crezi asta ești retrograd, Europa înseamnă unitate în diversitate etc.)

În România, asistăm acum la dezvoltarea marxistului de tip nou care, ce să vezi, se prezintă ca fiind de dreapta. Lupta pentru drepturile LGBT, crearea luptei de clasă și nu în ultimul rând anarhia și protestele de dragul protestului. Exponentul românesc al acestui concept este Uniunea Salvați România/Uniunea Salvați Bucureștiul.

Cum e să fii marxist ”de dreapta”

Clotilde Armand, mâna dreaptă a lui Nicușor Dan, posta pe Facebook:

„Îi rog pe cetăţenii oneşti ai acestei ţări să se mobilizeze întâi pentru a ne ajuta să strângem cele 200.000 de semnături necesare pentru a ne prezenta la alegerile parlamentare şi apoi să se prezinte în număr mare la urne pe 11 decembrie în aşa fel încât să măturăm această clasă politică de impostori şi apărători ai penalilor din Parlament!”

Pentru cei care-și mai aduc aminte de lupta de clasă atât de mult rostită în perioada comunistă, nu pot să nu remarce mesajul dat de Clotilde: noi (poporul) vs. ei (clasa politică) și îndemnul războinic de a merge la luptă – ”Numai prin luptă şi război pot fi rezolvate marile probleme ale umanităţii” așa cum bine zicea și Vladimir Ilici Lenin. Practic, doamna Armand și-a însușit bine teoria marxist-leninistă și acum trece la practică.

Discursul agresiv al USR merge mai departe. Vorbește despre guverne tehnocrate, numite nu alese, despre nevoia României de a desfința partidele politice pentru că sunt corupte și mai ales atacă Biserica Ortodoxă Română.

Politica de comunicare a USR arată clar ideologia marxistă a mișcării, inclusiv internaționalismul prin legăturile strânse cu Soroș și finanțarea, cel puțin suspectă, a campaniilor de comunicare în online și offline.

USR merge pe ideea că o minciună spusă destul de des devine adevăr, astfel încât ei se declară de dreapta, clamează electoratul din marile centre universitare dar uită, sau poate nu au știut niciodată, că și marxismul s-a dezvoltat ca un curent al elitelor.

Dacă avem un partid marxist ”de dreapta” așteptăm în curând și un partid comunist, dar libertarian sau, de ce nu, niște anarhiști care să vrea reinstaurarea monarhiei.

Autor: Alexandru David

 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Imi place mesajul-AVERTISMENT de pe panou: “Scaldatul este INTERZIS. LACUL nu este PISCINA ta!”. Curat murdar, coane Fanica! APA NOVA!!!

  • Sunt instruiti la Academia lui George Soros, reptila “ingeras” care a recunoscut ca a castigat pe speculatii, tranzactii, ca tarile pt. domnia sa nu sunt decat niste competitori, ca nu este religios, nu crede in Dumnezeu, opinia si credinta sa. Da’ sa “frantuzesti” la autostrazi, hai, da’ si la apa lasata de Dumnezeu, aghiazma noastra cea de toate zilele, mir, smirna, aur si tamaie. Mai ramane sa ne tranzactioneze CRACIUNUL, simbolul NASTERII DE PRUNCI, INVIEREA, simbolul renasterii, sperantei, increderii, credintei intr-o lume mai buna, in adevar, pace si lumina.

    Stampila este in mainile noastre!

  • Noua haita sorosita, adunata si aruncata asupra Romaniei, este condusa de afonul neicusor si “matilda” lui, pripasita pe melegurile mioritice unde iarba e mai “dulse”si bechtelul numai bun de supt !

Abonează-te la newsletter