Analize și opinii

Exista o singură șansă: ca vaxxinații să se alieze cu nevaxxinații împotriva încălcării drepturilor și libertăților fundamentale

Mai mulți întreabă ce ar fi de făcut în fața dictaturii sanitare care va escalada prin impunerea vaxxinării obligatorii tuturor locuitorilor planetei. Mă tem că nimic.
Exista o singură șansă: ca vaxxinații să se alieze cu nevaxxinații împotriva încălcării drepturilor și libertăților fundamentale. Să iasă împreună pe străzi, să blocheze orașele lumii.
În cazul acesta, forțele de ordine și armata ar fi putut solidariza cu demonstranții, lăsând guvernele cu pieptul gol în fața popoarelor. Ca la Revoluție. Dar vedeți voi să se întâmple asta?
Păi cei care au pus la cale Planul, de a folosi pandemia ca unică șansă pentru Marea Resetare Globală, implementarea Proiectului Digital Identity, la care se lucrează din anii `90, au calculat minuțios totul. Inclusiv impactul psiho-social pe care l-au generat. Manifestat prin radicalizarea ambelor tabere.
Ce te faci dacă o să vezi alături de protestele anti-vaxiniștilor proteste în stradă ale vaxxiniștilor? Cu cine să mai solidarizeze forțele militarizate? Cine sunt majoritarii și cine minoritarii? Eu nu sunt cârcotaș, ci realist.