Analize și opinii

Angelo Davidescu: „Pandemia este exercițiul global perfect pentru ca omenirea să accepte trecerea la Noua Ordine Mondială”

Cum gândesc eu. Pandemia n-are de-a face cu banii. Oricât ar câștiga industria Pharma de pe urma ei. Și câștigă fabulos. Industria Pharma este preluată de Complexului Militar Industrial. Am postat. Nu-și mai aparține. Care, la rândul lui, este subordonat Planului Marii Resetări Globale.
Nu cred în teoria că vaxxinul produce moartea. Sau reducerea duratei de viață. Am fi naivi. Așa cum nici nu eradichează pandemia. Dacă ar produce moartea, nu obligi cadrele medicale și armata să se vaxxineze. Cu ce rămâi? Nu mai ai nevoie de ei? De sistem medical? Cine mai apară statul global, guvernul mondial?
Scenariul e simplu: Pandemia este exercițiul global perfect pentru ca omenirea să accepte trecerea la Noua Ordine Mondială. Marea Resetare: acceptarea guvernanței globale, dispariția statului-națiune, acceptarea anulării proprietății, acceptarea certificatului digital. Care trece dincolo de pandemie. Are de-a face cu anularea persoanei fizice și transformarea individului într-un număr.
Fără certificatul verde nu vei mai avea acces la niciun serviciu social, cont bancar. Îți pierzi banii. Control total. Da, dar vei primi credite, în schimb. Pe măsura obedienței. Știu ei ce fac. Și totul în numele Salvării Planetei.
Deci, nu e vorba de bani, finalmente, că ei îi tipăresc, ci de IDEOLOGIE. Bill Gates bagă miliarde în planul ăsta. A spus că nu lasă mai mult de 10 mil. urmașilor. Ca și alți miliardari. Oamenii sunt demenți, virusați, și-atât! Cred într-o ideologie utopică. Până o să fie spulberați.