Analize și opinii

Emanuel-Bogdan Bobic: “…se gândesc doar cum să mai stoarcă încă un impozit. Nu de alta dar trebuie scutit OMV-ul de taxe.”

Numărul celor ce se nasc în România într-un an este cam 200.000. Poate ceva mai mare. Asta înseamna că, una peste alta, populația între 18 și 40 de ani este cam 4.000.000 de persoane. Vorbim aici doar de temerarii rămași în țară.

Statistic, jumătate dintre aceste persoane sunt femei. Cam 2.000.000.

Enorma majoritate a celor care lucrează în industria videochat-ului sunt femei. Iar șeful ANAF ne spune că oficial sunt înregistrate 400.000 de persoane care lucrează în această industrie.

400.000 doar oficial.

Simplificând, una peste alta, rotund, 20% dintre fetele și femeile tinere din România practică această activitate. 20% și dintre profesoare, dintre funcționare, vânzătoare, asistente medicale, coafeze, farmaciste etc își vând constant intimitatea. Cinic.

Untul se întinde uniform pe pâine.

Este, cu siguranță, cea mai mare industrie a țării noastre și, de asemenea, cel mai exportat produs 100% românesc.

Acesta este adevăratul brand de țară!

Caimacamii păpușați care cică ne conduc, acești fanarioți jalnici, cu arnăuții lor îndesați în uniformele alea pline de fireturi și decorații, în loc să încerce să înțeleagă gravitatea fenomenului, motivele dure care au dus la proliferarea acestei activități și implicațiile pe termen lung ale acesteia la toate nivelurile societății, se gândesc doar cum să mai stoarcă încă un impozit.

Nu de alta dar trebuie scutit OMV-ul de taxe.

Autor: Emanuel-Bogdan Bobic

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu