Analize și opinii

Elitele au răsturnat Democrația

Conducătorii noștri și-au schimbat numele pe nesimțite. De pe la Ventotene încoace li se spune „Elite”.

„Elita” știe MAI BINE decât plebea ce are nevoie o societate. Ba chiar, „Elita” știe mai bine decât TINE ce ai nevoie.

Superioritatea „Elitelor” este zdrobitoare în TOATE domeniile vieții: de la politică la sănătate, de la agricultură la sex, de la cultură la religie.

Prin urmare, ele sunt ÎNDREPTĂȚITE să dea nu doar îndrumări, ci și reglementări.

Când Elita Sanitară îți spune să porți mască și să te vaccinezi, trebuie să o faci, chiar dacă te sufoci și în jurul tău vaccinații mor pe capete.

Când Elita Climatică îți spune să mergi pe trotinetă și să nu mai mănânci carne, trebuie să te supui, chiar dacă nu ai echilibru și nu îți plac greierii fripți.

Când Elita Educațională îți spune că e mai bine pentru copilul tău să învețe despre Harari decât despre Eminescu, și că Limba Română, Istoria, Geografia și, în general, să știi pe ce lume te afli sunt chestiuni inutile, nu ai căderea să te opui, chiar dacă vezi în jurul tău cum îndobitocirea crește ca bălăria după ploaie.

Pe nesimțite (sic!), Elitele au răsturnat Democrația. Principiile Reprezentativității și Delegării Puterii au fost întoarse pe dos ca un palton vechi.

Cei pe care îi alegi și ar trebui să fie Reprezentanții tăi, sunt de fapt adevărații Reprezentați.

Iar pe tine, Plebe, pe tine, Popor, nu te mai reprezintă nimeni. De aceea, în realitate, Tu NU delegi nici o putere. Pentru că nu mai ai nici una.

În caz că ai uitat, Votul tău a devenit inutil, pentru că trierea/alegerea a fost făcută dinainte, prin Uniformizarea Politică .

Autor: Adrian Pătrușcă

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu