Analize și opinii

Elena Udrea, dezvăluire fără precedent: ”Coldea şi Maior au implementat statul paralel cu ajutorul CIA!”

Elena Udrea a declarat joi, în cadrul audierii sale în comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, că ea este convinsă că în acest moment în lume se confruntă două forţe: Soros şi cei care i se opun acestuia, adăugând că aşa-zisul stat paralel a fost creat în România cu ajutorul CIA.



”Eu sunt adepta teoriei conform căreia în lume, în momentul acesta, se luptă două forţe: Soros şi cei din jurul lui şi cei care se opun acestuia şi care sunt destul de puţini. N-am crezut şi, până nu de curând, eram dintre cei care spuneau: nici într-un caz, în România nu există decât statul nostru paralel intern pe care l-a construit Coldea. Am avut o părere, totuşi, exagerat de bună despre el, nu că n-ar fi fost un om care ar fi reuşit să pună în practică un plan complex şi chiar diabolic, dar nu a fost creaţia lui”, le-a spus Elena Udrea parlamentarilor din comisia de anchetă.

Ea a spus că aşa-zisul stat paralel din România a fost implementat de către foştii şefi ai SRI – George Maior şi Florian Coldea – cu ajutorul CIA.

”Cred că are legătură cu ce vedem că se întâmplă acum în America şi este un plan care, în ceea ce ne priveşte pe noi, a fost influenţat şi implementat cu ajutorul partenerilor din CIA ai conducerii SRI, relaţiilor pe care le aveau domnul Coldea, domnul Maior în Statele Unite. A fost un plan care în România a funcţionat, care s-a încercat a fi impus şi în alte ţări. A mai prins şi în altă parte dar la noi cel puţin este de mare succes, probabil având în vedere modelul nostru cultural şi comportamental”, a mai spus Udrea.

Autor: Alexandra Maria Cioroianu

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Mai e o noutate pt cineva, o astfel de stire? Bineinteles ca, papusarii externi isi numesc in Colonie, doar pe oamenii lor de incredere, adica hotii, alogenii si tradatorii de profesie si vocatie, asa cum sunt si aceste Iude imputite ale romanilor, gen Maior, Coldea, Kovesi, Plavannis, MRU, Hellvig, Basescu, Udrea, Dancu, Rus, Ponta, Geoana si lista continua, fiind cat se poate de lunga!
    ntr-un stat romanesc, national-ortodox, cum era sub voievozii romanii(si nu intr-o Colonie securist-masonica, asa cum suntem astazi), cei care si-au permis o astfel de tradare, erau judecati pt “HICLENIE”(cuvant arhaic care desemna inalta tradare) si decapitati sau trasi in teapa.

  • Este mare nevoie de un partid cu adevarat nationalist,partid care sa reprezinte dorintele si vointa poporului roman,a tuturor categoriilor sociale!