Analize și opinii

După alegeri vor închide țara. Nu chiar imediat, că mai au totuși de gestionat niște saci de voturi, noaptea ca hoții

După alegeri vor închide țara.
Nu chiar imediat, că mai au totuși de gestionat niște saci de voturi, noaptea ca hoții, după ce mînă necesară închide totuși camerele alea enervante de luat vederi.
Principala motivație pentru închiderea țării de la mijlocul lui decembrie va fi această minivacanță. Ca de obicei, în deja obișnuit spirit totalitar, vor da vina pe popor.
Ei n-au nici o vină. Cum să aibă ei vreo vină? Ei sînt perfecți. Eu au făcut tot ce au putut. Poporul e de vină.
Argumentul lor va fi unul simplu, șerpesc. E din cauză că s-au fîțîit românii în minivacanța de 1 Decembrie.
Noi v-am spus să stați acasă, dar voi, ca niște penali indisciplinați, ați ținut neapărat să vă duceți pe Valea Prahovei și la pelerinaj la peștera Sfîntului Andrei.
N-avem ce face. Am fi vrut să nu închidem țara, dar sîntem obligați s-o facem. Voi ne-ați obligat. Voi, popor nedisciplinat și neascultător și corupt și penal.
Au trecut 15 zile de la minivacanța de 1 Decembrie, ia uite ce cifre groaznice avem. Iar a crescut pandemia. Gata, nu mai e platou.
Platou era doar înainte de alegeri, că aveam nevoie să vă prostim să vă scoatem la vot. Acuma terminăm cu harneala cu platoul, ne întoarcem la harneala cu catastrofa.
Na-na. Na-na la fund. La coteț cu voi. Sînteți prea primitivi. Nu meritați să fiți lăsați liberi. Nu sînteți maturi. Nu e vina noastră. Voi ați vrut-o. Voi ați căutat-o. Penalilor.
Gata. Ordin. De pe 15 decembrie pe 15 ianuarie ia să stea toată lumea în casă.
Ghinion.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu