Analize și opinii

Dreptul de a avea o opinie supără pe urmaşii bolşevicilor, respectiv USR

In anii ’50 propaganda bolsevica incuraja copiii sa-si toarne parintii la securitate daca acestia se manifestau nu neaparat impotriva regimului, ci cel putin critic la adresa acestuia. In urma unor asemenea denunturi micutii erau laudati in fata scolii, primeau medalii, poate si un loc in vreo tabara scolara si erau preluati de casele de copii, caci parintii lor fie muscau tarana cu un glont in ceafa, fie infundau inchisorile comuniste. Traiasca!
Iata, in secolul XXI, cand am crede ca omenirea a evoluat nu doar tehnologic ci si cultural, dreptul de a avea o opinie supara pe urmasii bolsevicilor, respectiv USR, care o executa europarlamentar pe membra Elena Lasconi intrucat aceasta a avut nesimtirea sa sustina familia traditionala, familie care nu cadreaza cu neuroatlantismul bolsevic care circula prin USR cum circula Covidul pe strazi, de trebuia oprit cu tancul.
Cireasa de pe tort, fiica doamnei Lasconi se dezice de ma-sa in intregul ei si in totalitate, cu lacramioare in glas, de parca organismul care i-a dat viata l-ar fi criticat pe Stalin insusi! Mai avea putin si se arunca din pat in semn de protest proletar! Eu am convingerea ca daca eram cu 70 de ani in urma pe madam Lasconi o cauta glontul pe la ceafa, iar fie-sa ar fi fost mandra si premiata si medaliata ca a eliminat un dusman al poporului. Ironia face ca relatia fiica-mama in familia Lasconi sa fie dovada cea mai buna ca familia traditionala nu e cea mai buna solutie in vremuri de tulbureala ideologica, ba mai bine e fara finalizare, ca uite cu ce copii te pricopseste Mama Natura!
Preluare de la un prieten.

Sursa: Liviu Ioan