Analize și opinii

DRAGOMIR MAI FACE O ”VICTIMĂ”: IOANA ENE DOGIOIU, INTERVIURI LA SPA DE SUPERLUX

Fostul colonel Daniel Dragomir își continuă seria dezvăluirilor despre ziariști cu un nou episod, având-o de asta dată drept victimă pe Ioana Ene Dogioiu, senior editor la ziare.com, jurnalista dragă Laurei Kovesi și lui Florian Coldea.



”Urmare a “interviului” acordat de SRL Coldea la UM Ziare.com solicit site-ului sa prezinte proba realizarii “interviului” – audio sau video.

Ca sa stim cu cine vorbim.

Le atrag atentia sa nu “refaca” interviul dupa aceasta solicitare pentru ca s-ar indrepta spre zona penala.

In functie de raspuns voi adopta masurile legale care se impun.

Eu am vorbit public. Live.

Il invit pe SRL Coldea sa nu se mai ascunda in spatele PR-ului. Sa iasa public live daca are ceva de spus.

Later edit. Asta daca “interviul” nu a avut loc la Spa la Pescariu. Doamna Dogioiu e favorita pe acolo. Si SRL Coldea, dar din cu totul alte motive. Mai pamantesti” scrie Dragomir, pe Facebook.

Pentru cei care nu știu, Pescariu Spa (foto) e unul dintre centrele de relaxare cel mai luxoase din România, abonamentele ajungînd și la 1500 de euro. Aici, fericiții posesori de carduri babane pot face dușuri cu cromoterapie și aromaterapie, sauna uscată și umedă, frigidarium, jacuzii, circuit Kneipp și altele.

Autor: B.I.

Sursa: In Politics

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • – 1500 euro, abonament la Spa Pescariu (Pescariu, denuntatorul de serviciu?);
    – peste 10 000 euro/luna, salariul unui jurnalist cu nume de pasare (Turturica), suma platita de SOV, conform Bugetul.ro;
    Asigurarea conditiilor favorabile dezvoltarii imaginatiei, creativitatii, inovatie, favorabil cu “f” de la favorizarea infractorului, furt, f…”Frumusetea salveaza lumea”, Dostoievski
    ………………………………..
    Este limpede ca pentru asemenea sume, favoruri, bonusuri, cadouri, beneficii, avantaje…foloase necuvenite … dupa prestatia in speta, cuvenite…canti si scrii in struna pana la loc comanda, dezinformezi, denaturezi, formatezi mentalul colectiv, subminezi, tradezi pe aproapele. Nu iese fum fara foooc!

  • INTUIESC K LA SPA PESCARIU E O COLECTIE DE INREGISTRARI AMBIENTALE IN TEMA DE MOR TOATE SERV INTELLIGENCE DE INVIDIE