Analize și opinii

Dr. Răzvan Constantinescu: “În locul dumneavoastră, nu aș mai ieși din casă de rușine!”

Domnule profesor Daniel Coriu ,
Sunteți președintele unei asociații profesionale a cărei menire este aceea de a-i proteja pe medici, NU de a-i persecuta pe motive de convingeri profesionale, etice, morale, de conștiință!
Timp de 8 ani, cât am făcut parte din Comisia de jurisdicție a CMR, nu am cercetat disciplinar niciun medic pentru vreo opinie sau declarație, ci DOAR pentru posibile culpe în cursul activității profesionale.
Dumneavoastră, acum, în loc să-i anchetați pe acei medici care au făcut publicitate deșănțată unor produse farmaceutice experimentale, cu efecte adverse imprevizible, pe acei medici care și-au injectat pacienții cu o substanță despre care nu cunoșteau mai nimic sau i-au instigat pe confrații lor să o facă, pe acei medici care și-au constrâns subordonații să se otrăvească, îi anchetați tocmai pe medicii care au încercat să protejeze populația față de efectele malefice ale propagandei cu pseudoștiința!?
Ca medic sponsorizat masiv de firmele de medicamente, inclusiv de aceea care a vândut otravă mARN în ultimii doi ani, NU aveți căderea de a face judecăți publice cu privire la siguranța ori eficiența produselor acestor firme, aflându-vă în flagrant conflict de interese.
În locul dumneavoastră, nu aș mai ieși din casă de rușine!
Așadar, vă solicit imperios:
1. să încetați hărțuirea la adresa doamnei doctor Geanina Hagimă!
2. să vă dați demisia!
Când cei ca mine vor avea putere decizională în această țară, cei ca dumneavoastră vor merge la pușcărie. Pentru complicitate la ATENTATUL la adresa sănătății populației!

Autor: dr. Răzvan Constantinescu 

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Felicitari inca o data, domnule doctor.
    DVS. si ceilalti doctori care a sarit in apararea oamenilor, au TOT sprijinul oamenilor in aceasta lupta dreapta cu criminalii si tradatorii !
    Va dorim succes !