Analize și opinii

Dr. Călin Georgescu: “Unde merge lumea, unde mergem noi?”

Nu de prostie mă cutremur, ci de veșnicia ei!

Oamenii au spirit gregar. Își sacrifică pe te miri ce darul cel mai de preț primit de la Dumnezeu la naștere: libertatea. Acest fapt este opera iluziei, dublată de frica teribilă de moarte și care îi face să caute siguranțe deșarte. Oamenii vor protecție, o găsesc în căldura îndoielnică a mulțimii și uită că de fapt o au din naștere, de la Dumnezeu.

Întregul efort al lui Iisus Hristos a constat în a anihila condiționarea impusă omului de către societate. Hristos a fost cel mai antisocial om care a trăit pe pământ. A vrut să distrugă zidurile înălțate de societatea manipulatoare și menite să îngrădească libertatea. Le-a arătat oamenilor realitatea pură a vieții, dar ei nu o puteau vedea, datorită dogmelor în care trăiau și care astăzi s-au amplificat exponențial, în loc să scadă. Realitatea nu trebuia inventată, ci doar descoperită. Dar nimeni nu avea timp de așa ceva.

În fapt, Hristos a condamnat oamenii la nemurire, iar aceștia l-au condamnat la moarte. Si așa a rămas până astăzi, în plină pandemie COVID19, pandemia prostiei, a fricii și a ignoranței.

Trăiesc un sentiment ciudat, de scârbă cosmică, când văd atâția oameni care îngenunchează în masă. La prima știre falsă, la primul steag fals (vezi cazuri similare – Războiul din Golf, Irak, Iran, 11 septembrie New York, Siria și altele asemănătoare) mulțimea a ascultat de vocea stridentă a propagandei și s-a predat necondiționat… A renunțat la libertate.

Nu contest prezența unui virus, botezat COVID 19, alături de zeci de mii de alte virusuri prezente în mod natural și normal în viața noastră. Contest abuzurile care se fac în numele lui, pentru a constrânge o lume întreagă la supunere necondiționată și, de aici,  înjosirea demnității persoanei  odată cu îngrădirea libertății sale.

În istorie s-au dus războaie sângeroase pentru libertate, însuși Hristos a murit pe cruce pentru ca noi să fim liberi. Iar noi, ce facem acum? O cedăm de parcă am vinde semințe și acadele la bâlci.

Societatea modernă a creat mase de oameni dezrădăcinați, înghesuiți în uriașe aglomerări urbane, lipsiți de posibilitatea de a trăi pe propriile picioare și de a acționa pe cont propriu. Consecința imediată a acestei masificări a fost dezintegrarea comunităților organice, cele care îi ofereau individului un sprijin – familia în primul rând. Odată ce individul a fost aruncat într-un mediu alienant, separat de Dumnezeu și de natură, de semenii săi și de propria sa esență umană, el și-a pierdut busola sufletească. A devenit un animal de turmă, un număr și o simplă unealtă în mâinile sistemului. Astfel se explică în câteva cuvinte lașitatea, frica, dezbinarea, relativismul moral, mocirla și deșertăciunea care au ajuns la paroxism pe timpul pandemiei actuale.

Astăzi pare că nu se mai moare de nimic, decât de COVID 19. Nu mai poți muri de cancer, de diabet, de boli cardiovasculare, de accident, de bătrânețe – mori doar de COVID. Nu mai există altă moarte. Moartea s-a predat și ea, a murit și a lăsat-o pe sora ei mai mică, prostia, să îi ia locul. Pentru o vreme, pentru totdeauna? Depinde de noi.

Escrocheria COVID 19 apare în toată splendoarea ei în momentul în care comparăm acest virus cu adevăratele flageluri care afectează omenirea. Din cele 60 de milioane de decese anuale din întreaga lume, se spune că 200.000 de oameni ar fi murit de COVID 19. Cum se raportează aceste cifre la cele 18 milioane de morți de boli de inimă, 10 milioane de cancer, 6,5 milioane de boli pulmonare, 1,6 milioane din cauza diareii, 1,5 milioane în accidente rutiere și cel puțin 800.000 de mii de sinucideri?

Guvernele trădătoare lucrează cu mass media și mai trădătoare pentru a amplifica frica și anunță constant creșterea numărului de morți. Deși se moare de COVID 19 mai puțin decât de o gripă banală, propaganda globalistă face dintr-un țânțar o bestie a Apocalipsei. Media nu mai este jurnalism liber, este pusă în slujba unui sistem politic aservit mafiei financiar-bancare.

Anual, la nivel mondial, dispar peste 80 de milioane de copii pe rețelele crimei organizate de pedofilie. Până astăzi, în anul 2020, au murit peste 3,9 milioane de copii datorită sărăciei. Trei sute de copii mor în fiecare oră din lipsă de apă și hrană. Și asta nu pentru că nu ar fi apă și hrană, ci pentru că omenirea este dominată de o mână de indivizi lacomi care nu se mai satură să obțină, prin furt, totul în această lume. Două sute dintre cele mai puternice corporații din lume domină economia celor 195 de state luate la un loc. Câteva familii de bancheri au în buzunar întregul sistem financiar al băncilor centrale, care înrobesc omenirea prin politica de camătă și îndatorare perpetuă a statelor și a fiecărui cetățean în parte.

Marele Hasek spunea: „oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită”. La rândul său, Roosvelt declara: „singurul lucru de care trebuie să ne temem este teama însăși”. Despre ce teamă este însă vorba?

În primul rând, teama de a sfida sistemul. Ordinul de a purta mască este executat imediat, necondiționat, fiindcă celor mai mulți le este frică de sistem, nu de virus. Majoritatea se supun din lașitate, nu pentru că le-ar fi frică de infecție. Este adevărat că sunt destui care cred că vor muri dacă nu poartă mască chiar atunci când aleargă singuri în parc sau în pădure. O cumplită schizofrenie afectează omenirea. Pe de-o parte suntem bombardați cu știri permanente despre ,,marile realizări ale științei și tehnologiei’’, iar pe de altă parte suntem obligați să purtăm o mască banală sau orice bucată de pânză, cu scopul de a ne apăra de un virus „ucigaș”? Este ca și cum ai vrea să te aperi de țânțari punând la fereastră o plasă de handbal.

Singurul lucru care ne protejează cu adevărat este consolidarea naturală a imunității. Dar de aceste măsuri nu se mai vorbește. Știința medicală a murit și ea. Oricum, știința fără conștiință este o crimă. Nu există virus care să sară la 2 metri, nici care să știe cu precizie să nu acționeze peste 2 metri. Aceste pretenții absurde contrazic știința și întreaga cercetare de până acum a omenirii. Majoritatea medicilor știu că este așa, dar nu spun nimic.

Prea puțini sunt cei care își dau seama că masca este un simbol al supunerii necondiționate față de ,,noua normalitate” impusă de puterile mondiale. Este un mesaj subliminal că a venit vremea să tăcem. Îl parafrazez pe Traian Dorz: „Când va respira și gândul numai libertate”, atunci vom avea sănătate și demnitate.

Dar cui îi mai pasă astăzi de aceste valori? Ulise pe corabia ce îl ducea spre Itaca le spunea mateloților săi: „Nu v-ați născut ca să trăiți ca animalele, ci ca să agonisiți virtute și cunoaștere”. Iar cunoașterea – informația filtrată de gândirea critică și de experiența practică – a fost înlocuită cu dogmele și cu stereotipurile furnizate de mass media și de industria divertismentului.

În urma acestor abuzuri deja au apărut și vor continua să apară consecințe sociale extrem de grave: sinucideri, tulburări psihice, distrugerea relațiilor interumane deja fragilizate de mediul alienant al societății moderne.

Societatea tehnologică, așa cum este ea proiectată de stăpânii lumii, nu dorește să fim liberi. Un om liber nu se supune celor care doresc puterea absolută. El se revoltă cu toată ființa sa împotriva psihopaților din deep state, statul subteran global. Psihopații care decid destinele planetei pun alți psihopați la conducerea țărilor, pentru a-și asigura supremația bolnavă asupra întregii omeniri.

Omule, este important să știi ceea ce nu știi! Să afli cine ești înainte să-ți spună alții cine trebuie să fii. Din păcate, oamenii societății moderne înțeleg lucrurile doar superficial. Tot ceea ce depășește micile lor preocupări zilnice, tot ce iese din tiparul unei existențe condiționate de automatismele societății de consum, fie îi ,,lasă reci”, fie îi sperie și-i face să-și găsească refugiu și consolare în siguranțe deșarte și chiar în minciuni flagrante. Iată de ce majoritatea dintre noi nu înțeleg că afacerea COVID 19 are implicații adânci care depășesc cu mult realitatea plată a statisticilor, a argumentelor ,,științifice’’ și a implicațiilor socio-economice. Nu se înțelege că toți suntem Unul, că Universul este Unul, iar de Unimea noastră depinde soarta vieții pe această planetă.

Ne aflăm în mijlocul unui război psihologic de dimensiuni biblice. Nu putem vorbi de pace în lume atâta timp cât sunt încă răni nevindecate în fiecare dintre noi. Un om devine violent când nu mai are încredere în sine.  A nu avea încredere înseamnă a orbecăi în  necunoscut. Neîncrederea, astăzi, este uriașă în lume, datorită fricii de necunoscut. O frică perpetuată de-a lungul generațiilor și devenită ,,calitate comportamentală’’ prin aportul structurilor sistemului, de la educație la religiozitatea  organizată instituțional și alte componente ale sistemului.  Dacă ar exista boli în mod real, ea, neîncrederea, în special neîncrederea în eul nostru adevărat ar fi boala Mileniului III.

Forțele întunericului vor să ne facă să ne lepădăm de Sursa Creației, de Întreg, adică de Dumnezeu. Separarea de Dumnezeu s-a amplificat astăzi într-o asemenea măsură, încât a ajuns să ne împietrească inima și să ne întunece mintea. În loc să trăim prin Hristos și în Hristos ca să cunoaștem Adevărul eliberator, trăim în și prin dogme și prejudecăți.

În plină pandemie COVID, mulțimile s-au lepădat de atotputernicia lui Hristos: cred în atotputernicia unui virus.

Orice pictor sau scriitor își semnează opera. La fel a semnat și Dumnezeu această lume – o Creație desăvârșită. Oare a greșit? Oare i-a scăpat din mână un virus criminal, pretext pentru controlul și supunerea lumii, apoi bombardarea cu 5G și obligativitatea vaccinării?

În fața acestei situații de pandemie, instituțiile religioase din întreaga lume au eșuat lamentabil și au îngenunchiat în fața statului subteran, situându-se împotriva omului demn și liber. Este un fapt de necontestat căruia nu putem să-i găsim nici o justificare. Chemarea pe care Hristos ne-a adresat-o nouă, oamenilor, este de a ne sfinți în întregime, atât în ce privește sufletul, cât și în ce privește trupul (1 Tesalonicieni, 5: 22-23). Dar cum ar putea deveni sfânt omul care nu știe cine este și ce vrea dacă nu-i spune altcineva (sistemul, propaganda) ,,adevărul” despre sine însuși? În locul unui om puternic, așa cum îi place lui Dumnezeu, avem un individ laș și ipocrit, care se simte în siguranță cu turma, nu cu el însuși și cu Creatorul său. În loc de ,,Unde este Hristos, suntem cu toții (deci și eu însumi)”, avem, mai nou, dictonul ,,Unde merg ceilalți merg și eu, cu turma”. Acesta este noul mit colectiv dezvăluit de ,,pandemie”, mit în care majoritatea covârșitoare și-a găsit speranța.

Acum se vede cine are credință nemărginită, sau măcar cât un bob de muștar, pentru a fi capabil să trăiască plenar momentele cruciale prin care trece astăzi omenirea. Să fim încredințați – credința este în primul rând încredere  în Dumnezeu – că totul este spre binele nostru suprem, ca să ne putem trezi.

Forțele întunericului au lansat un atac furibund asupra Americii președintelui Trump. Încleștarea dintre Trump, sprijinit de patrioții din întreaga lume, și deep state-ul global capătă pe zi ce trece dimensiuni apocaliptice. „Its biblical” spun americanii. Trump este eroul legendar care decapitează balaurul cu șapte capete: Big Pharma, politicienii corupți, mass media corporatistă, sistemul cămătăresc al băncilor centrale, complexul industrial-militar care vrea războaie permanente, stânga radicală și rețelele de pedofilie globale. O victorie a lui Trump ar însemna, practic, eliberarea întregii omeniri din sclavia în care se află de la Revoluția franceză încoace. O înfrângere ar  trimite omenirea în cea mai neagră sclavie pe care a cunoscut-o vreodată. Forțele răului dispun de resurse financiare uriașe, de ordinul trilioanelor de dolari. Toți sunt cumpărați. Cei care odinioară își umflau mușchii ,,anti-globaliști” acum au amuțit într-o tăcere complice. Siria tace. Iranul tace. Tac până și Hezbollah și Hamas. Trump și patrioții – inclusiv patrioții din armata americană – au însă un plan bine pus la punct de ,,asanare a mlaștinii”. Ar putea să curme dintr-o lovitură răul ce cuprinde acum omenirea. O victorie a lui Trump nu ar folosi însă la nimic unor oameni care nu s-au trezit încă. Iată de ce deep state-ul este lăsat să-și facă jocurile, așa încât oamenii să simtă pe propria piele dimensiunea cosmică a Răului. Poate doar atunci se vor trezi cu adevărat.

În actualele circumstanțe, ce se întâmplă în România ține de domeniul absurdului. Nu poți nici măcar să te întrebi ce este bine și ce este rău, ce este frumos și ce este urât, ce funcționează și ce nu în țara noastră. Toate întrebările și temele mari sunt irelevante și inutile. De fapt, este ridicol să-ți mai pui asemenea întrebări. Totul se învârte în jurul unor nimicuri. Dacă oamenii sunt condiționați să se gândească doar la nimicuri, nu mai au timp și energie pentru lucrurile mari, cum ar fi patriotismul, suveranitatea națională, demnitatea. Acestea rămân clișee, vorbe în vânt.

Nu există oameni treziți în România, decât foarte rar. Când cineva se trezește este imediat înghițit de cireada ,,democratică”, cea mai mare consumatoare din Europa de cola, zahăr rafinat, facebook și televiziune.

Lașitatea, dublată de fariseism, face legea într-o țară în care poliția a redevenit miliția de altădată iar mai nou tinde să devină Gestapo. Pseudocultura este singura care se plimbă liberă pe străzi, fără mască și fără să fie amendată de forțele de ordine.

Pseudoculții conduc România de peste 30 de ani. De luat aminte, într-o lume cu rost, puterea se dă celui care o simte ca  o povară, nu ca un drog și un desfrâu.  Pretinsa intelectualitate a trădat – doar nu putea să fie mai prejos decât primitiva clasă politică. Iar Academia Română tace și ea din moment ce marile ei conștiințe nu mai sunt printre noi. Nu mai întreabă nimeni de Virgiliu N. Constantinescu, de Florin Constantiniu, de Mircea Malița, de Solomon Marcus sau de Valentin Trebici. Au murit – dar nu din cauza unui steag fals! – liberi și demni până la sfârșitul vieții.

Elitele au dispărut, iar securimea, devenită prosper om de afaceri, are grijă doar de profitul ei rezultat din privatizarea țării.

La rândul lor, administratorii credinței se îngrijesc doar de puterea lor lumească, nu mai au timp și de poporul obidit. Cât timp îi va mai lua României să-i canonizeze pe Arsenie Boca, pe Valeriu Gafencu? Nimic mai caraghios decât să apari în sutană, cu masca pe față! Biserica lui Hristos s-a transformat într-un spectacol jalnic. Ortodoxia geme astăzi sub interesele care au transformat-o în ideologie și business. Mulți falși profeți, puțină credință! Astăzi, în România se vorbește mai mult de virus decât de Dumnezeu.

Cine înțelege oare cât de ușor ar fi să fim liberi și prosperi într-o țară închinată doar lui Dumnezeu și numai Lui? Facerea de bine a fost un blestem pentru eroii neamului. Ce soartă tragică au avut Horea, Cuza, Eminescu, Antonescu, Codreanu!…

Eminescu, conștiința națională, este evocat festivist doar atunci când convine trădătorilor de neam. Partea critică și patriotică a operei sale este trecută sub tăcere. Nu-și mai amintește nimeni de personalități emblematice, icoane ale  națiunii române moderne: Kogălniceanu, Haret, Brâncuși, Simion Mehedinți… De la manele la Mozart sau la Enescu este foarte greu de trecut, poate chiar imposibil.

Știința și cercetarea sunt puse astăzi la zid. Medicii tac și ei. Lumea pare prea preocupată să nu-și piardă fericirea pe care o promite ,,noua normalitate”. Consensul general este că-i mai bine așa, supuși, cu masca pe față. Ne închinăm la porțile Occidentului, ca înainte la Poarta Otomană, și nu înțelegem nimic din eroismul istoric al lui Mihai Viteazu sau al lui Vlad Țepeș. Cei care au murit pentru libertatea țării oricum nu mai sunt, de mult. Și oricum, ce mai contează, când istoria o scriu azi trădătorii și lacheii. Iar dacă ne vom pierde cumva țara, vom ridica senini din umeri, arătând spre  cine altul decât spre…Dumnezeu: „ Noi ce să mai facem? Așa a vrut Domnul să fie…” Părăsindu-l pe Hristos, am pierdut rostul vieții adevărate. Poporul român este pribeag în țara lui, o colonie furnizoare de materii prime și de forță de muncă. Mai presus de orice, impactul demografic este devastator. Când un român cade, nu mai este nimeni să-i ia locul. Ca persoane ne-am pierdut printre nimicuri, am pierdut capacitatea de a ne bucura de lucrurile esențiale, acelea care contează cu adevărat.

Am dat înțelepciunea pe informația nemestecată de pe internet, iubirea pe dezbinare și pe indiferență, iar forța caracterului pe pragmatismul pecuniar al necinstei și al lașității.

Suntem un popor bolnav. Nu suntem însă conștienți că starea de sănătate nu poate fi niciodată impusă din afară, ea reprezintă o înflorire a propriei energii interioare. Doar un cutremur existențial trăit adânc de fiecare dintre noi va duce la o trezire colectivă și ne va readuce din nou la viață. De aici vor decurge sănătatea familiei, a comunității, a țării și a lumii întregi. Ne vindecăm împreună – asta pare destul de greu de înțeles. Dar este singura soluție. Cum facem asta? Prin rugăciune, comunicând cu Dumnezeu și trecând cu toții la fapte.

,,In această bătălie împotriva forțelor răului – scria de curând generalul Michael Flynn, un mare patriot american și susținător devotat al președintelui Trump – nu mai putem pretinde că vom îndepărta aceste forțe ale întunericului doar prin rugăciune. Rugăciunea contează, dar  este nevoie să acționăm.”

Generația actuală are nobila șansă de a  face istorie, de-a construi o lume esențială,  fără  ură și violență. Fie să înflorească doar libertatea și iubirea! Etern!

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Virusul se transmite prin secretii bucale sau/si nazale , deci purtarea mastii de protectie este un fapt de bun simt elementar si grija pentru semenii nostri cu diverse morbiditati , pe scurt un act de traire crestina ; acei adepti paranoici ai conspiratiilor sa priceapa ca libertatea lor se termina acolo unde afecteaza sanatatea / viata altora.
    In rest sa auzim numai de bine….

  • Isus a fost unul Cel care a iubit cel mai mult oamenii și omenirea. S-a sacrificat pentru ea, pentru noi. A spune că Isus a fost antisocial este o luare în derâdere sau o necunoaștere flagrantă a Criștinismului și, mai ales, a lucrării lui Isus pe Pământ. Nu am citit mai departe. Un articol care pleacă cu o astfel de eroare de înțelegere nu poate fi decât minciună.

  • Nu există vreun studiu care sa demonstreze ca o bucata de carpa sau o masca pusa pe fata are vreun efect asupra transmiterii COVID 19. Mi se pare de un bun simt elementar ca oamenii sanatosi sa nu poarte masca in public iar cei bolnavi, de orice gripa, sa stea acasa. Daca esti bolnav, cu masca sau fara masca, tot esti contagios. Ni se cere sa purtam masca ca un semn de supunere fata de sistem. Este si o metoda eficienta pentru a prelungi ,,pandemia”, care nu mai exista la ora actuala, dar care trebuie să se prelungeasca cu orice pret, cel putin pana la alegerile din SUA. Este pentru prima data in istoria omenirii cand o boala trebuie sustinuta financiar, cu sume imense, ca sa-si faca simțită prezența. (Este deja de notorietate publica ca presa din Romania a fost mituita cu milioane de euro pentru a face propaganda pro-COVID19).

  • Dl Marius Cristian, nu cred ca ați înțeles prea multe din acest superb articol. Nimeni nu va oprește sa va protejați și chiar va îndemn sa faceti asta dacă va e teama. Aveți foarte multe posibilități la îndemâna pornind de la statul in casa pana la a purta 20 de măști una peste alta sau masca de gaze și costum special de protecție. Dar nu ma obligați pe mine sa port botnița așa cum nici eu nu va oblig sa faceti ceva contra voinței Dvs. In rest, multă sănătate. Și aveți grija ca site-ul se numește totuși “gândește.org”. V-ați prins…?

  • Scuzati Domniile voastre, ce era societatea inainte, cruda la minte si buna doar de fapte reprobable. Si ISUS a venit sa schimbe o mentalitate inapoiata a scietatii, de aceia era antisocial, ca sa ii indrepte. A adus, smerenia, iubirea, si IERTAREA.. ca sa intelegem in ce stadiu de dezvoltare..precara.. ne aflam.
    Ne-a adus nemurirea si noi l-am omorit. Antisocial= insemnind a nu fi de acord cu erezia si fanatismul vremii, etc.. drept pt care EL a vrut sa corecteze o mentalitate de lapte ce nu intelege notiunea corecta de Dumnezeu, negindu-l cu desavirsire. DOMNIA TA, DLE MARIAN ai recunoscut pe DZEU in lume? Unde, cind si cum a venit?? Te rog spune-mi si mie, si atunci te cred ca esti cercetator al duhurilor, asa cum cartea sfinta ne indeamna pe toti! Nu numai cei 12 apostoli trebuie sa vorbeasca lumii despre DZEU ci TOTI avem chemare la “INDUMNEZEIRE” prin recunoastere personala si traire directa.. si apoi sa faci bine sa vb si celorlati spre cunoastere, cu umilinta si rabdare. Te intreb: L-ai gasit pe Dzeu Cel Viu si Real chiar..in tzara ta? Spune-mi si mie si atunci te cred. Daca nu, inchide guritza si continúa sa il cauti, ca timpul deja a trecut, nu mai umblati bezmetici pe ici pe colo, in iluzia ca iubesti pe ISUS.. De aceia umbla lumea in CAOS SPIRITUAL, si suntem PEDEPSITI de DZEU, pt ca suntem orbi si surzi la chemarea lui. Va spun: nu-L mai asteptati! A venit! Si-a facut misiunea si A PLECAT!! Da! A PLECAT!! Domnule Marian. Aleluya! Cu tot respectul pt domnia ta, dar ai pazit gistele nu chemarea sufletului la ISUS a DOUA OARA. PIINEA S-A COPT DEJA. Secerisul SUFLETELOR e in “toi”. DOMNIA TA. .pe unde esti, ca in Romania. . Nu ! Ca ai fi stiut!! Asa OM ca Domnul Calin, il cauti cu luminarea si nu mai gasesti, dar nici peste Planul lui Dzeu prin el, nu poti sa treci. Sper ca m-am facut inteleasa, si te sfatui ca impotriva lui Dumnezeu si a TRIMISILOR LUI.. sa nu te mai pui, ca nu stii cu CINE te pui.. si timp de ridicat din cazaturi.. si santuri.. nu mai e!! In rest .. sa auzim numai de bine. Pace si Iubire. “IUBIREA ESTE TOTUL SI TOTUL E IUBIRE!”. Amin.. Cu respect si umilinta, M-Bcn.

  • Atentie si la Trump caci si el e parte activa din teatrul de marionete. Toti sint de fapt in aceeasi caruta si urmaresc acelasi scop. Au inceput numai asa chipurile de ochi lumii sa se demaste reciproc. Dau poporului pine si circ. Sa fim foarte vigilenti.

  • “Sa fim serioși, in secolul XXI (21) sa mai crezi în Dumnezeu?” cam asta e mai nou, mentalitatea românească. In cazul ăsta cand marea majoritate a societății il neagă pe Dumnezeu, ce așteptări bune sa mai avem? Cat despre purtatul măștii, societatea e atât de spălată pe creier, încât doar dacă comentezi despre asta devii cel mai nesimțit si indiferent față de siguranța celorlalți. Puțini mai gândesc azi, pentru că iau totul de-a gata de pe net, iar dacă încerci să îi trezești vei fi calificat nebun, conspirationist, antisistem, etc. Dar sunt comvins ca cei care citesc pe aici, au simțit asta pe pielea lor.

  • Acest aticol este unicat!
    Usor de inteles pentru oamenii cititi, sau mai putin cititi. Toti putem intelege egal ,daca nu sunt prejudicii in mintea noastra. Aticolul reuseste sa ne aduca solutia salvarii personale pentru cei care cred in Jerfa lui Dumnezeu si nu numai atat , dar solutia salvarii ca natiune si popor din ruinele…. asa cum se contureaza in neascultare de Legile lui Dumnezeu, in aceste perioada in care traim.