Analize și opinii

Dezvăluiri la televiziunea poloneză de stat: Berlinul și Parisul vor un superstat federal european, fără drepturi pentru statele membre!

PLANUL SECRET al GERMANIEI și FRANȚEI, demascat de televiziunea poloneză de stat. Berlinul și Parisul vor crearea unui SUPERSTAT FEDERAL EUROPEAN în care statele membre NU mai au drepturi

eusuperstate

Un stat Federal SUPRA-EUROPEAN în locul Uniunii Europene, o astfel de propunere a fost făcută la Mitingul de la Praga, țărilor de la Vișegrad, de către Ministrul de Externe German Frank-Walter Steinmeier. Propunerea le-a fost prezentată sub formă de ULTIMATUM.

Documentul care a fost publicat pe portalul de știri polonez TVP Info are 9 pagini și este SEMNAT de către miniștrii de externe ai Germaniei și ai Franței.

Principalele propuneri din document sunt următoarele:

 • Statele membre NU vor mai avea dreptul să mai aibe armată proprie și servicii speciale proprii.
 • Unificarea completă a sistemul juridic penal, civil și al sistemului de impozitare. Statele membre NU vor mai avea dreptul să-și impună pe plan național propriul sistem de taxare și de impozitare și nu vor mai avea dreptul să aibe propriul lor cod penal și propriul cod civil.
 • Statele membre NU vor mai avea dreptul să aibe propria lor Monedă și propria lor Bancă Centrală.
 • Statele membre NU vor mai avea dreptul să aibe propriul lor sistem de acordare a vizelor pentru cetățenii non-europeni. Sistemul de VIZE va fi legiferat DOAR de Bruxelles. Vizele vor fi acordate DIRECT de la Bruxelles pe baza unei legislații unice.
 • Super-Statul Federal va avea o politică externă UNICĂ. Ministerele de externe și organizațiile pentru cooperarea internațională de la nivelul fiecărui stat VOR FI DESFIINȚATE.
 • Limitarea rolului NATO în Europa. Crearea unei Armate Europene și a unor Servicii Speciale Centralizate Europene. Serviciile Secrete și Armatele Statelor actuale vor fi DESFIINȚATE. Ele vor deveni SECȚII sau PĂRȚI ale Armatei și ale Serviciilor Secrete Federale Europene.
 • Actualele State Membre VOR PIERDE controlul asupra propriilor frontiere. Ele vor pierde de-asemenea controlul asupra procedurilor de admisie și de relocare a refugiaților pe propriile lor teritorii.

Practic dorința explicită a germanilor care i-au luat în căruță și pe francezi, este să apară un suprastat European în loc de Uniunea Europeană. Acesta a fost ultimatumul prezentat de germani la mitingul din Praga unde a fost prezentat țărilor de la Visegrad de către Frank-Walter Steinmeier.

Dacă un astfel de document va fi aplicat şi va intra în vigoare, în locul Uniunii Europene vom avea DOAR o singură SUPRA-ȚARĂ europeană, care va ființa în funcție de dorința celor mai puternici actori care controlează astăzi Uniunea Europeană.

Actualele state membre NU vor mai avea dreptul să aibe propria armată, propriile servicii secrete, propriul Cod Penal, propriul Sistem de Impozitare – inclusiv nu vor mai avea dreptul să aibe și să impună propriile lor taxe și impozite.

Ele NU vor mai avea dreptul să aibe monedă proprie, NU vor mai avea dreptul să aibe o BANCĂ CENTRALĂ deci nu vor mai fi capabile să-și apere propriile lor interesele financiare, politice și militare ca STATE-NAȚIUNE.

În plus, actualele State Membre vor pierde controlul asupra propriilor frontiere. Ele vor pierde de-asemenea controlul asupra procedurilor de admisie și de relocare a refugiaților pe propriile lor teritorii. Berlinul vrea să introducă un sistem de vize uniform, sistem fixat de la Bruxelles și propune ca politica externă să fie condusă DOAR de către Bruxelles.

Documentul mai vrea să LIMITEZE rolul NATO pe Continentul European.

În preambul, e scrisă justificarea dată de Germani și de Francezi pentru a genera o astfel de federație aberantă la nivel European:

„Our countries share a common destiny and a common set of values that give rise to an even closer union between our citizens. We will therefore strive for a political union in Europe and invite the next Europeans to participate in this endeavor.”

Cele nouă pagini ale documentului nu lasă NICI UN DUBIU asupra faptului că Germania vrea să transforme întreaga Europă Continentală într-un NOU STAT FEDERAL. Hitler se bucură cu siguranță nespus de mult, cu excepția faptului că această nouă SUPRA-GERMANIE europeană pare a fi mai degrabă una neostalinistă și neobolșevică decât una neohitleristă. Totalitară e însă cu siguranță.

Miza imediată RELOCAREA IMEDIATĂ a migranților în Estul Europei

Un document bombă a fost dezvăluit de televiziunea poloneză.

Este vorba de planul comun franco-german pentru Summitul european care va avea loc marți și miercuri la Bruxelles după Brexit și care ar fi fost înmânat luni de șeful diplomației germane omologilor săi din Grupul de Vișegrad.

Miniștrii de externe ai Franței și Germaniei au propus crearea unui „superstat european” care limitează competențele țărilor membre ca urmare a referendumului din Marea Britanie, transmite radio televiziunea poloneză TVP.

Conform presei poloneze, documentul susținut de ministrul german de externe Frank-Walter Steinmeier a fost prezentat luni țărilor din grupul de la Vișegrad ca un ULTIMATUM.

Cererea Germaniei susținută de Franța însemnă că membri ai unui superstat, în acest caz țările UE, în practică nu mai au dreptul la propria lor armată, la un cod penal separat, sau un sistem de impozitare propriu și nu ar avea propria lor monedă.

În plus, statele membre ar pierde şi controlul asupra propriilor frontiere și procedurilor de admisie și relocarea refugiaților.

Un lucru e clar. Globaliştii se grăbesc să preia controlul total în noua închisoare a popoarelor numită Uniunea Europeană, construcție globalizării în care cei care vor să plece sunt puși la zid amenințați şi înjurați iar cei care sunt încă membri sunt înjurați permanent de comisarii neobolşevici de la Bruxelles că nu fac bine ce fac.

Este clar că acest proiect aberant nu a apărut peste noapte ci a fost conceput de mințile bolnava din Germania şi Franța încă dinainte de BREXIT. El a fost acuma REÎNPACHETAT și livrat sub pretextul „urgenței impuse de BREXIT”.

Am spune chiar că avem mare noroc cu Brexitul care cu siguranță va genera o rezistență hotărâtă din partea Statelor din Europa de Est, care nu sunt slugile lui Merkel cum am ajuns noi să fim.

Puteți vedea fotoscanurile cu documentul original AICI.

Sursa: Justitiarul.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Nici Edicatie – de fapt Invatamantul care a a fost lichidat de “progresistii anteriori”, nici Constitutie – apropos, unde casatoria s fie uniune intre barbat si femeie, doar… nici dreptul sa-ti gestionezi resursele, averea…
  Veti vedea ce vor face psihopatii “pro-euripeni” care sint de fapt anti-romani si anti -Romania.
  Si cei de la Bruxelles si cei care guverneaza – Presedintele si Guvernul “sau” de robocopi.
  Mai e putin … sa nu isi faca cineva sperante ca dinspre conducerea Tarii coneva vrea sa mia ramana vreo urma de identitate nationala…
  “Familia” lui Iohanis e in… Germania.
  Familia lui Soros se pregateste pentru …Nirvana.

 • Partidele noastre din top sunt in aceasi oala de tradatori. Si nici alea nou formate nu-s gandite pentru tara…ci tot pentru inamic.

 • Daca tot ati spus ca în România nimic nu merge corect, toti sunt hoti, excroci, lenesi, betivi etc.România nu are armata, nu are servicii corecte, nu are institutii etc. atunci singura solutie ar fi sa ne includă și pe noi în noul imperiu Franco-german. Ati vrea voi. Nu vă ia nimeni lepadaturilor. Nici de sclavi nu sunteti buni.

 • TREZEŞTE-TE GHEORGHE, TREZEŞTE-TE IOANE !!!
  AFARA CU STRAINII DIN TARA !!!
  AFARA CU UE, NATO, USSA, FMI…!!!
  AFARA CU OCCIDENTUL PARŞIV NELEGIUIT !!!

 • @ioan.
  mars strainule de neam si lup in blana de oaie !!! mars javra !!! mars parazitule !!!
  NU MOR CAII CAMD VOR CAINII !!!

 • @ioan.
  mars strainule de neam si lup in blana de oaie !!! mars javra !!! mars parazitule !!!
  NU MOR CAII CAMD VOR CAINII !!!

 • @ioan.
  mars strainule de neam si lup in blana de oaie !!! mars javra !!! mars parazitule !!!
  NU MOR CAII CAND VOR CAINII !!!

 • Pana la urma, tot raul spre bine, caci atunci cand psihopatii astia de la Berlin, Paris si Bruxelles vor incepe sa-si puna in aplicare planul lor diabolic, mai multe state(conduse de elite care nu si-au pierdut total, coloana vertebrala) vor parasi aceasta Uniune Demonica, fortand-o astfel sa se dezintegreze, revenindu-se iarasi la state nationale suverane, asa cum e normal.
  Sunt ferm convins ca, atunci cand aceasta sandrama nenorocita de UE se va destrama(e vorba doar de timp) , Romania va pleca ultima din Uniune, doar atunci cand isi va da seama ca ramas singura acolo.
  In sprijinul acestui argument vine statistica care spune ca, in jur de 75% dintre romani sunt in favoare ramanerii in UE, in orice conditii, chiar si daca ne-ar pune in lesa aia de la Bruxelles. Asa suntem noi, romanii, cel mai europenofil popor din Europa, chiar daca aia din Vest ne privesc ca pe o “populatie de maimute”, buni doar ca “sclavi pe plantatiile” lor.
  Oare atunci cand jidovul Brucan ne spunea, in 1990, “stupid people”, nu avea o urma de dreptate?

 • Plan secret, organizatii secrete, baze militare secrete, operatiuni secrete, stiri secrete, adevaruri ocultate; istoria civilizatiei umane falsificata in proportie de 95%, deopotriva a statelor-natiuni. Faptul ca ponderea capitalului apartine firmelor straine in procent de 95%, societati ale caror activitati/afaceri sunt sustinute financiar-bancar, fiscal in mod preferential si in interesul unor grupuri/cluburi, absenta unei armate puternice, independente si suverane, starea natiei: dezbinata, devalizata, defrisata, subminata, tradata, extracontrolata, manipulata, toate acestea PROBEAZA existenta PLANULUI SECRET, precum si a teoriilor conspirationiste pe care “lumea” le baga prin sertare. In sfarsit demascate! Brexitul arata cum se iese din SCLAVIE! Din CAPTIVITATE PLANETARA!

 • Date oficiale arata ca suntem pe locul II in lume la nr. de cetateni care parasesc tara, dupa Siria lovita de un razboi cumplit. Starea tarii vorbeste de la sine.
  Extrem de interesant este faptul ca semenii nostri promoveaza oriunde in lume obiceiurile, traditiile, cultura, credinta, in mod pasnic si luminos, in pofida demersurilor, intrigilor, stirilor false confectionate in asa maniera incat sa ni se puna eticheta, folosindu-se trucul satanic de inversiune, de vampiri, cersetori, lenesi, inviciati, zombi, mutanti. Cine pe cine metiseaza?! Ca inconstienti nu suntem, dimpotriva!
  “Si se facu lumina!”

 • Se contureaza din ce ce mai mult si mai luminos misiunea noastra ca natiune in lume, la vremuri tulburi, de cernere ca la Carte: Graul vs neghina; Adevarul vs minciuna;…misiune – de la indatorie mesianica; cernere….CERN – acceleratorul de particule…hmmm…de care particule: de bine, frumos, lumina, adevar, pace sau particule beligerante, mutante?! ?! ?!
  …………………………..
  Cer nou, Pamant nou, Om nou, Era noua, Energii noi, Ganduri noi, Proiecte noi, Noul Ierusalim, Salim, Popor ales, Gradina Maicii Domnului, contextul edenic al unui nou inceput, nivelul superior de evolutie al vietii pe Terra, “Precum in Cer asa si pe Pamant”. Minunat! Acesta ESTE PLANUL DIVIN, PLANUL ADEVARAT! “Cunoasteti ADEVARUL si ADEVARUL va va face LIBERI!” Victoria Luminii! Doamne, ajuta sa se infaptuiasca si sa se zideasca ERA LUMINII, a PACII, BUNAVOIRII, CORDIALITATII! LEGEA ADEVARATA!
  “Slava intru Cei de Sus Lui Dumnezeu, pe Pamant Pace si intre Oamneni Bunavoire!”, Cantarea ingerilor

 • daca faci trimitere la baze fasciste secrete, programe spatiale, institute de cercetare, clonare, modificare genetica, la portaluri, vortex-uri, locatii prin care se fac transferuri tehnologice extra, disparitii misterioase (de ex. un pluton de soldati germani in timpul razb., vezi info in materie), poti fi acuzat ca prinzi posturi straine, cu indicii temeinice si suspiciuni rezonabile in speta. Planul Creatorului este la vedere. Planul secret…?!…apartine lu’ “X”! Ups!

 • planu lu’anunnakki prin guvernul khazar din umbra, “oculta”, mare jmekerie, fie si la ei perseide, lumina din lumina, bre!