Analize și opinii

Democrație în România? În visele voastre!

Că tot mi se puse pata pe subiectul vaccinuri azi, că nu suport cum este manipulat poporul de ăia care sunt plătiți sa lucreze pentru și în interesul poporului și al Statului Român și cum se acoperă între ei.

O să vă arăt cum așa-zisa justiție din România a acoperit totul, la fel ca cea europeană.

Am avut un litigiu cu Ministerul Sănătății ca să facă publice contractele pe care Statul Roman le-a încheiat cu producătorii de vaccinuri, în baza contractelor încheiate de Comisia Europeană.

Deci, eu am cerut să facă publice Ministerul Sănătății contractele încheiate de Statul Român despre care scria în nota de fundamentare a unui OUG, iar instanțele mi-au respins că vreau contractele încheiate de Comisia Europeană (pe care le aveam oricum).

Eu am cerut mere, iar instanțele mi-au respins că vreau pere, însușindu-și apărările Ministerului Sănătății și fără să citească așa-zisele „dovezi”, ca să vadă ce scrie în ele.

Și voi îndrăzniți să vorbiți de justiție în România?

Nu există nicio justiție în România!

Rolul puterii judecătorești a ajuns să fie numai ăla de a acoperi abuzurile celor din funcțiile publice de decizie împotriva cetățenilor și să anihileze orice pârghie legală pe care o avea cetățeanul la dispoziție.

Rolul instanței de contencios administrativ prevăzut de Constituție nu mai există în realitate. Judecătorii numai acoperă abuzurile oamenilor politici cu funcție de decizie în statul român, permițându-le să facă orice vor cu cetățenii.

Și o spun cu toată responsabilitatea, raportat la fapte, ce se întâmplă în dosare, ce decizii dau și cum le motivează.

Să nu îndrăznească vreunul să zică că nu e așa, că mai am destule de scos la vedere.

De ce dau în SRI?

Pentru că SRI a distrus totul.

El dă avizele judecătorilor și procurorilor în funcție, el manipulează judecătorii și procurorii, el dispune decizii prin intermediul pârghiilor care s-au introdus în legi ca să poată face asta. Chiar dacă se mai găsesc niște cetățeni de bună-credință care pe timpul, nervii și banii lor încearcă să facă opoziție și să facă ceva pentru poporul și Statul ăsta: vă infiltrați, duceți discuțiile în altă direcție, îi manipulați și anihilați orice demers. Vă bateți efectiv joc de poporul și Statul ăsta, pe banii lor.

Îmi este efectiv silă de cum procedați și sunteți chitiți să distrugeți poporul ăsta și să desființați Statul Român.

Democrație în Romania? În visele voastre!

Este dictatură securistă demult, iar cetățenii sunt captivi. Nu mai au nici pârghie legală să se apere pe ei sau Statul Roman, iar asta v-am spus-o demult.

Pentru judecători și procurori: faceți grevă să ce? Să fiți plătiți mai bine pentru ordinele pe care le executați?

V-am zis demult: dacă tot faceți grevă, măcar faceți pentru justiție și să scăpați de imixtiuni. Însă, voi faceți grevă numai pentru bani, să fiți mai bine plătiți că sunteți buni executanți.

Autor: Avocat Elena Radu