Analize și opinii Cultură și Familie

De ce ne tot stropiti ? (chemtrails) Voi media ce faceti ?

De ce ne tot stropiti ? Ma refer evident la acele chemtrails care se stropesc deasupra oraselor noastre, ne impanzesc cerul si care nu se mai termina. In fiecare zi frumoasa sau mai senina ele apar si manjesc cerul dand apoi o atmosfera incarcata. Apropo, azi daca va simtit buimaci nu m-as mira sa fie si din cauza asta.

Astazi am facut peste 300 de km in tara, si pe tot parcursul drumului, adica 300 am asistat la acest spactacol. PESTE TOT. Erau locuri in care am numarat 9 astfel de avioane cu darele scarboase dupa ele. Si nu, nu erau de la avioane de reactie. Indiferent ca era ruta de avioane sau nu acestea faceau un dute vino (pe tot traseul), un adevarat spectacol, in linii drepte la distante mici si cu toate formele de dare dupa ele, deaorece astazi a contribuit si vantul sa nu se formeze perfect paralel ca de obicei. Cand am trecut in dreptul unor rute de avioane aveam imaginea distincta intre avioanele normale intr-o parte a orizontului, si in alta aceste stropitoare la distante diferite de primele si evident cu darele persistente dupa ele.

Si asta – precizez – pe tot traseul meu. Daca pun la socoteala ca asta se intampla uneori si zilnic, in functie de vreme, si pe tot cuprinsul tarii, si pe tot cuprinsul tarilor NATO si cred ca nu numai, ma gandesc ce cheltuieli imense se afla in spate pentru o astfel de desfasurare de forte. O desfasurare tot mai agresiva cum mi-a fost dat azi sa vad. Aici sunt averi colosale la mijloc, averi care se aduna in lume, din banii nostrii probabil, si de undeva de “sus” ele au accept sa faca asta, fara ca pilotii normali sau oamenii din domeniu sa aiba cunostinte sau sa spuna ceva de ele.

De 2 ani vorbesc de ele, eu si altii, insa media tace, oamenii tac. Cum se poate … cand e atat de evident deja ca suntem stropiti cu ceva … ca exista alt gen de avioane care ne manjesc cerul zi de zi, nimeni nu urla inca ? Nici o emisiune de televiziune pe tema asta, nici un ziar de tiraj nu scrie, nimeni nu ne da raportul.

De ce ne stropiti ? Cu ce ne stropiti si in ce scop ? E cazul sa avem raspuns. Nu ma suport sa le vad mereu si sa inhalez orice lasa in urma si sa vad cum nimeni nu se sesizeaza. Hai sa facem odata valva pe tema asta, luati articolul, share-uti, scrieti voi, sa cerem raspunsuri ! E clar ca doar daca multi vor sesiza si vor scrie de asta se va intampla ceva. Cat mai trebuie sa treaca si ce nebunii trebuie sa se intample ca sa aflam ce se intampla cu adevarat ? Voi nu v-ati saturat ? Voi nu vedeti ca se schimba clima, atmosfera, aerul e tot mai irespirabil, starea de sanatate lasa de dorit si exista pe langa toate acele motivatii standard o activitate constanta de cativa ani de zile pe cer, o activitate care devine tot mai agresiva, dar pe care nimeni n-o baga in seama si n-o dezbate ?

Televiziuni? De ce nu va sesizati cu asta ? In loc de promovarea chimioterapiei si a situatiei despre cancer despre care nu dati alternative existente ce nu includ otrava, de ce nu abordati si subiectul chemtrails. Daca aveti atatea subiecte controversante si unele de reala valoare, cum de asta va scapa ? De ce unele lucruri se dezbat si altele deloc ? Asta este un subiect nu doar vital, insa e ceva deja atat de vizibil incat e mult prea batator la ochi ca nimeni nu are curaj sau tupeu sa-l abordeze din marea familie media.

Haideti sa devenim si noi agresivi cu sesizarea acestor chemtrails, pana cand va ajunge un subiect de dezbatere mediatica. E timpul, e mult prea mult de cand se tace. Va chem la actiune !

sursa: theworld-we-live-in.blogspot.com

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Cu articole de tipul asta iti poti doar alunga cititorii. Conspiratia e conspiratie si prostia e prostie in cea mai pura forma.