Analize și opinii

DE CE IOHANNIS ȘI PNL – USR TREBUIE SĂ PIARDĂ ALEGERILE?

Fără niciun program politic și economic, clica PNL – USR condusă de Klaus Iohannis și statul paralel al SRI, DNA și legendații în toate structurile statului și media, au dus un război permanent împotriva României și a românilor.



De ce au decis acești nemernici să facă asta? Ei nu vor ști să răspundă pentru că sunt foarte proști, au stat la ordinele venite din laboratoare. Este vorba despre aplicarea în România unui plan care reflectă linia Școlii de la Chicago, pentru cei care nu știu, a distruge prin diferite forme de violență și constrângere tot ceea ce ține de identitate, națiune, structuri statale, familie, moralitate – tabula rasa -, pentru a implanta ulterior o hegemonie globalistă, neo-marxistă și ateistă.

Care au fost cerințele concrete ale lui Iohannis și clicii sale – PNL – USR? 1) Să nu se mărească pensiile și salariile sub nicio formă: adică să crească sărăcia în mod extrem, astfel încât să fie posibilă o revoltă populară, în condițiile în care inflația oricum ar fi crescut cel puțin din cauze externe și, prin urmare, toate prețurile; 2) Multinaționalele și băncile să continue să nu plătească taxe și impozite și să fure externalizând profitele uriașe și plătind foarte prost salariații: prin aceasta instituirea monopolului total al acestora în România; 3) Distrugerea totală a partidelor politice și a antreprenorariatului autohton prin DNA și SRI, care, la rândul lor, au fost puse la dispoziția acestor forțe anti-naționale: eliminarea oricărei forme de opoziție la distrugerea României ca stat și ca națiune prin aceste acțiuni de poliție politică.

Niciodată în istoria României nu a existat un plan atât de diabolic, de distrugere chiar a poporului român. Nici pe timpul fanarioților.

Suntem în plină campanie. Forțele anti-naționale nu au niciun mesaj politic rațional, nici vorbă despre programe, proiecte. Singura temă – ”în democrație hoții stau la pușcărie” – rag Ludovic Orban și Rareș Bogdan, cuprinși de demență. Democrația nu este pușcărie, iar, în democrație nu politicienii bagă oameni la pușcărie, adică pe adversarii politici, tranformați de acești derbedei cu creier de torționari în ținte ale urii. Ludovic Orban, Rareș Bogdan și Klaus Iohannis visează de fapt un masacru.

S-a încercat eliminarea PNȚCD, partid incompatibil cu o asemenea linie anti-națională și criminală. N-au reușit. Sper ca vocea acestui mare partid istoric să fie auzită de oameni, pentru a nu lăsa țara să moară!

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • D-le Caramalac,felicitari,aveti perfecta dreptate!Daca majoritatea romanilor aj rationa precum o faceti dvs,Romania ar avea sanse uriasa de a se ridica din ruina si de a redeveni puterea economica de dinainte de 1989!

  • Astia sunt Iudele Romaniei! Cei care-si tin teatral mana la inima, ar trebui sa si-o duca la fund, adica exact acolo unde-i doare, de tara si neamul romanesc!