Analize și opinii

David Angelo: „Este apusul unei ere”

Russian President Vladimir Putin speaks during his annual press conference in Moscow on Dec. 20, 2018.
Oi fi eu analistul „c…..i”, cum zic unii, care scormoane site-urile lumii, dar ceea ce am spus se adeverește. Se schimbă lumea. Un Occident dement, care a condus lumea în ultimii 30 de ani prin forță, sfidând ONU – bulversând Dreptul internațional, făcând țăndări state-națiuni – crezând că nu mai are nevoie de el și că democrația la nivel internațional e depășită, că el, NATO, decide definitiv, se va confrunta cu o coaliție globală care îl va strivi.
Este apusul unei ere. Și asta din cauza Occidentului scelerat care a renunțat la principiile care au creat civilizația lumii. Tocmai el, Occidentul civilizator, care a ridicat Estul Asiei la rangul de civilizație de top (Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Hong Kong Singapore, tigrii asiatici) a renunțat suicidal la principiile fondatoare. Și-a bazat politica pe minciună, manipulare, transgenderism, ideologii de gen, lgbtq, transumanism, tot ceea ce se contrapune naturii umane.
Ce alt rezultat poate avea decât falimentul moral și economic? Plus celelalte. Prostoboii o țin langa. Că sunt propagandist. Da, sunt propagandist pro-Occident, dar nu pro-neomarxist, că nu neomarxismul a creat Occidentul civilizat, dezvoltat. Ci triada Roma-Atena-Ierusalim. Instituțiile, tehnica și dreptul romane, Rațiunea și filosofia grecești, Morala iudeo-creștină.