Analize și opinii

David Angelo: “Două lucruri ar trebui să facă poporul român”

Două lucruri ar trebui să facă poporul român. Să iasă în stradă, să demonstreze pentru:
1. Intrarea în Schengen. Nu vă e rușine UE-iștilor? Ce popor a fost mai obedient, mai credul decât cel român? Care a crezut în valorile europene, democratice? Și-a pus totul la dispoziție. Inclusiv economia. V-ați bătut joc de el, criminalilor! Austrieci, olandezi, nemți, francezi, finlandezi etc. Ați făcut-o prin rotație, înțeleși. Criminalilor economici!
2. Avem Parteneriat strategic cu USA. De 25 de ani? Cu ce folos? Ne amenința Rusia dacă nu eram în parteneriatul ăsta? Care a fost folosul? Românii și bulgarii sunt singurii care n-au vize de USA. Nu vă e rușine, partenerilor?
Ce parteneri sunteți voi? Nici acum n-ați trimis un ambasador aici. Parteneriatul constă în a cumpăra arme și alte tehnologii militare de miliarde. Poate n-ați înțeles: românii s-au săturat de voi! Au iubit America. Au sperat în ea. Și v-ați pișat pe ea de încredere. Basta!
Știm că n-avem politicieni ca Orban! Da, dar se va întoarce împotriva voastră. Fiindcă vă tratați aliații fără inimă. Ce vă pasă la ora asta? O să vă pese mai târziu! Românii nu mai suportă ipocrizia, băăăăăă…! Nu putem rămâne proștii proștilor fiindcă voi n-aveți minte!