Analize și opinii

David Angelo: „Cancelarul Austriei condamnă Bruxelles-ul”

Cancelarul Austriei condamnă Bruxelles-ul în timp ce țara sa se pregătește pentru un număr record de imigranți ilegali, doborând recordul anterior stabilit în timpul crizei imigranților din 2016.
„Politica de migrație a Uniunii Europene a eșuat în principal din cauza lipsei de interes în protejarea frontierelor externe ale UE”, a declarat cancelarul austriac Karl Nehammer, în timp ce criza migranților se accelerează atât în țara sa, cât și în alte națiuni europene.
„Austria este în prezent puternic împovărată de migrația ilegală. Contribuția pe care o aducem în Europa este disproporționat de mare. Politica de migrație a UE a eșuat. Încă nu există o protecție puternică a frontierelor externe ale Uniunii Europene, iar realitatea problemei este ignorată”, declară Nehammer.
Nu, băi, zevzecilor, politica migrației n-a eșuat, a fost și este programată. Este planul elitei globaliste de a face din Europa un Turn Babel. Fiindcă oamenii sănătoși la cap gândesc. De ce ții tu deschise granițele UE, dacă ai date empirice că doar 10% din masa migranților s-a integrat pe piața muncii, restul neavând capacitatea de a se adapta rigorilor calitative europene?
Tu ții granițele deschise pentru migranți și n-ai primit România în Schengen fiindcă nu garantează securitatea frontierei UE? Cât de proști să fie unii să creadă asta? Și uite că sunt destui.
Nehammer a avut luni o întâlnire cu premierul ungar Viktor Orbán, concentrată pe criza în creștere a migranților din Europa. Orbán l-a invitat atât pe Nehammer, cât și pe președintele sârb Aleksandar Vučič la Budapesta, unde cei trei lideri au condamnat inacțiunea Europei în ceea ce privește imigrația ilegală și au subliniat poverile sociale și financiare în creștere asupra țărilor lor.
Ungaria a raportat peste 160.000 de treceri ilegale de migranți de la începutul anului, iar Cehia a cerut, de asemenea, sporirea controalelor la frontieră din cauza supraaglomerării extreme a unităților de cazare pentru migranți.
E, gândiți că oamenii ăia sunt ținuți cu bani de guvernele țărilor respective. Cam cât costă la nivel de UE toate astea? Și dacă mai adaugi la asta și cele 6 mil. de refugiați ucraineni, te ia cu capul. Dar bani pentru mărirea pensiilor nu sunt. Sunt eu nebun când spun că țările UE sunt conduse de demenți? Controlați de alții? Și-au bătut joc de proiectul UE.