Analize și opinii

DAN MV CHITIC: “Plagiatorii Ciucă (Prim Ministru) și Bode (Ministru de intere) sunt originali și readuc totalitarismul în România”

După “stați in casa”, “purtați masca, arătați ca va pasă”, “vaccinează-te, salveaz o pe bunica”, “slava Ucraina”, “mâncați gândaci/căcat, salvați pământul!”… care va fi oare următorul îndemn/consemn urmat orbește de dăștepții-n cap corecți politic?
Cert e că și extratereștrii sunt oarecum corect-politici: zboară verde, cu baloane… au lasat navele alea de zboară cu n warpi!
Probabil d-aia li se spune “Omuleți verzi”… sunt ecologiști!
Omenirea va fi atacată cu praștii și hidrobiciclete.
O singura întrebare se mai pune: extrerestrii sunt putiniști sau nu?
Aceasta e întrebarea!

***

Plagiatorii Ciucă (Prim Ministru) și Bode (Ministru de intere) sunt originali și readuc totalitarismul în România în forme clare, lipsite de echivoc. Ca să fie clar pentru toată lumea!
#CoalițiaTrădării, prin PNL, de la cel mai înalt nivel, încearcă să reintroducă dictatura în România printr-o propunere de modificare a Codului Penal prin care pedepsește de la 1 la 5 ani “fapta persoanei care, în public, (…) prin amenintäri sau atingeri grave aduse demnitàtii persoanelor, tulburà ordinea si linistea publicà” și ca agravantă, de la 2 la 7 ani dacă fapta e săvârșită de 2 sau mai multe persoane împreună.
Cu alte cuvinte, orice protest va putea duce la arestarea și condamnarea la închisoare grea a participanților!!!
Nu mă credeți? Uitați infama propunere legislativă a celor de la vârful PNL:
“11.Articolul 371 se modificã si va avea urmãtorul cuprins:
(1) Fapta persoanei care, în public, prin violente comise impotriva persoanelor sau bunurilor ori prin amenintäri sau atingeri grave aduse demnitàtii persoanelor, tulburà ordinea si linistea publicà se pedepseste cu închisoare de la 1 an la 5 ani.
(2) Dacã fapta prevazutã la alin. (1) este sãvârsitã de câtre:
a) douã sau mai multe persoane împreunã;
b) o persoanã având asupra sa o armã de foc, un obiect, un dispozitiv, o substantã sau un animal ce pot pune în pericol viata, sãnatatea ori integritatea corporalã a persoanelor, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.”
Nu știu dacă această propunere va fi adoptată. Sper că nu, căci dacă ar trece de Parlament această odioșenie am intra direct în dictatură. Sper sincer să nu treacă! Și voi face tot ce îmi stă în putință să nu treacă!
Ceea ce este important este ca această “inițiativă” SĂ NU FIE UITATĂ! Intenția autorilor e clară, iar forma propunerii legislative așa cum a apărut în presă și îi face vinovați de fapta de TENTATIVĂ DE SUBMINARE A DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR DEMOCRATICE ÎN ROMÂNIA.
Desigur, această faptă, din păcate, nu este reglementată de Codul Penal.
Insă ea poate și trebuie să fie pedepsită de electoratul român!
Pedepsiți-i!
#NuUitați!
#NuIertați!

Autor: DAN MV CHITIC