Analize și opinii

Dan MV Chitic: Despre pericolul „Inteligenței Artificiale” și Corectitudinea Politică a acesteia

În ziua în care au ieșit în sfârșit în presă dezvăluiri despre numeroasele efecte averse ale vaccinării anti-covid din România (peste 41.000 înregistrate oficial, în mod sigur mult mai numeroase în opinia mea), de mult timp cunoscute și ascunse de către autorități,
am vrut să văd cum tratează și cumpănește această delicată problemă mult lăudata inteligență artificială a celor de la openai.com cu deja celebrul lor ChatGPT.
Iată ce i-am cerut lui „ChatGPT”:
„estimează numărul de persoane AFECTATE DE EFECTE ADVERSE GRAVE ALE VACCINURILOR ANTICOVID în România”
Și iată ce mi-a răspuns „Inteligența Artificială” de la ChatGPT.:
„Este dificil să estimăm exact numărul de persoane afectate de efectele adverse grave ale vaccinurilor anti-COVID în România, deoarece acest lucru poate varia în funcție de numărul de persoane vaccinate, de tipul de vaccin și de metoda utilizată pentru a raporta efectele adverse.
Cu toate acestea, efectele adverse grave ale vaccinurilor anti-COVID sunt extrem de rare. Potrivit datelor OMS, efectele adverse grave după vaccinare sunt extrem de rare și cele mai multe dintre ele pot fi tratate. Riscul de efecte adverse grave este mult mai mic decât riscul de a dezvolta complicații din cauza bolii COVID-19.
Raportarile privind efectele adverse grave după vaccinarea anti-COVID sunt monitorizate îndeaproape de către agențiile de reglementare și de către autoritățile sanitare din România. Dacă apar efecte adverse grave, acestea sunt investigate și evaluate în mod corespunzător pentru a determina dacă sunt legate de vaccinare și pentru a lua măsurile necesare pentru a preveni evenimente similare în viitor.
Este important de menționat că există cazuri de persoane cu istoric medical preexistent care pot fi mai vulnerabile la efectele adverse, dar riscul este totusi foarte mic. Vaccinarea continuă să fie considerată o metodă importantă de a preveni și controla pandemia COVID-19.”
Puteți încerca și voi. Sunt sigur că rezultatul va fi identic!
Dincolo de limbajul de lemn copiat parcă din comunicatele oficiale ale odiosului „Grup de Comunicare Strategică”,
Concluzia pe care trebuie să o tragem este simplă: Inteligența Artificială nu e doar „Artificială” ci și mincinoasă și… extrem de corect politică!
Acesta este un SEMNAL DE ALARMĂ serios pentru noi toți, pentru viitorul omenirii.
Căci ce vedeți mai sus este dovada irefutabilă că aparentul cadou oferit aproape gratuit omenirii este un măr otrăvit, un instrument de spălare pe creier a omenirii prin care vor fi inoculate doar ideile „atent selecționate” pentru un viitor conform direcției de dezvoltare imprimate de mai marii lumii!
Atât pentru moment. Țineți minte un singur lucru:
GÂNDIȚI CU CAPUL VOSTRU!
GÂNDIȚI VOI ÎNȘIVĂ!