Analize și opinii

Dan Diaconu: Zece ştiri pe care nu ţi le spune nimeni

1. Agenţia Spaţială Rusească a anunţat că nu mai ridică sateliţi europeni pe orbită. De asemenea, nu va mai furniza motoare pentru ISS. Americanii au încercat să achiziţioneze motoare ruseşti prin diverse proxy-uri, însă au fost refuzaţi. Hai să vedem cine va suplini lipsa! Elon, parcă ziceai că e simplu?

2. Banca Centrală a Rusiei a anunţat că va cumpăra aur în cantităţi nespecificate de la băncile comerciale. Proiectul lui Putin de dedolarizare merge înainte. Aurul nostru e undeva de unde nu-l vom mai vedea niciodată. Ştiţi de ce? Pentru că va servi „măreţului plan” de salvare a civilizaţiei occidentale, adică a corupţilor putrezi de bogaţi care vând iluzia democraţiei.

3. Ethereum pare a fi criptomoneda care va servi ca model pentru viitoarea monedă digitală plănuită de FED(vorbim mâine despre asta!).

4. China se uită din ce în ce mai atentă la Taiwan, dar nu va ataca acum. În schimb, probabil aţi băgat de seamă că s-a enervat iar liderul Coreei de Nord. Aţi înţeles?

5. După ce a cumpărat acţiunile occidentale în companiile proprii, Beijingul le-a recomandat oamenilor săi de afaceri să umple golul lăsat de Occident pe piaţa rusescă. E un moment de cumpănă. Teoretic aceasta ar fi soluţia rapidă pentru golul Occidental de pe piaţa rusească, dar ea ar ridica o altă problemă extrem de complexă pentru Rusia.

6. Ies la iveală documente din ce în ce mai devastatoare despre afacerile murdare derulate de Hunter Biden. Partea de-a dreptul terifiantă e dată de faptul că odrasla drogată a lui Biden lucra cot la cot cu Departamentul Apărării(DoD). În laptopul prostovanului s-au găsit chei de criptare cu dată lungă de expirare(20 de ani!) care permit deţinătorului accesul la bazele de date ale DoD. Problema ţine deja de siguranţa naţională a SUA întrucât nu există în practică eliberarea unor chei de criptare cu o asemenea dată de expirare! Rahatul nu mai poate fi ascuns, iar punerea sub acuzare a deviantului Hunter e iminentă. Asta în ciuda faptului că DoJ trage în direcţia amânării.

E de-a dreptul hilar că Joe Biden cere îndepărtarea de la putere a lui Putin în condiţiile în care e o probabilitate mult mai mare ca el să o şteară de la Casa Albă înainte de încheierea mandatului: ori cu picioarele înainte, ori cu cătuşele la mâni.

7. Project Veritas atacă frontal Departamentul pentru Justiţie(DoJ) al SUA, una dintre cele mai corupte instituţii ale statului profund american. Motivul este intimidarea absolut ilegală a organizaţiei lui James O’Keefe prin percheziţii abuzive, confiscări de materiale şi intimidări demne de Coreea de Nord. Totul pentru a astupa ieşirea la iveală a jurnalului lui Ashley Biden care-l acuză de pedofilie pe tatăl său, actualul ocupant al scaunului de la Casa Albă.

8. Procesul intentat de Trump lui Hillary Clinton este o stratagemă fără ieşire de condamnare a statului profund american în integralitatea sa. În ciuda faptului că media tace, realitatea este că procesul este cel de-al doilea front care se deschide împotriva grupării toxice care a subordonat America, primul front fiind deschis de investigaţia lui Durham. Cele două fronturi juridice vor fi urmate de un al treilea, de data aceasta militar.

9. Propunerea democraţilor pentru Curtea Supremă de Justiţie a SUA a stârnit chiar şi râsul curcilor în condiţiile în care Ketanji Brown Jackson a declarat că nu poate defini ce-i aceea o femeie. Asta l-a făcut pe Trump să declare că „dacă(judecătoarea nominalizată) a declarat sub jurământ că n-are habar ce-i aia o femeie, cum ar putea cineva s-o creadă că are habar cei- aia CONSTITUŢIA?”.

10. Sunt aproximativ 150 de entităţi media care sunt finanţate şi lucrează direct cu Departamentul de PSYOPS al armatei ucrainene. Aceste entităţi sunt responsabile pentru muntele de fake news care ne este servit. Partea frumoasă abia acum vine: jurnaliştii occidentali din media tradţională NU AU VOIE să ia informaţii despre Ucraina din alte surse. Cum ar veni, se cenzurează de la bază!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Din tot ce ati prezentat ca stiri necunoscute (probabil cenzurate) doar de una singura nu stiam, cea de la punctul 9. Nici nu m-ar fi interesat pentru ca la ei coruptia e mult mai mare ca la noi, dar nu mai mare ca la rusi. Nu ma convingeti deloc de faptul ca ucrainenii au interzis publicarea unor filme si fotografii altele decat cele oficiale aprobate de ei, dar este de inteles, ei sunt in razboi. Dar rusii nu sunt in razboi si daca pronunti cuvantul „razboi” sau critici pe slavitul Putin faci puscarie… Da, la americani se scrie prin toate mediile despre potlogariile lui Robinet, la rusi nu se poate scrie negativ despre Putin. Si vreti sa spuneti ca rusii e buni iar americanii e rai… Nu va cred, ne pacaliti.