Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Vă vedem!”

Vă umpleți gura cu justiția, acuzați aberant încălcări de independență și lipsă de transparență, urlați ca niște șobolani prinși în capcană, dar atunci când vi se cere o explicație logică n-o aveți. Inventați slogane pe bandă care să fie îngurgitate de masa de inepți spălați pe creier care vă urmează. Dar care-i treaba în toată această obsesie a voastră?



Cereți transparență în condițiile în care Macovei a făcut praf justiția, subordonând-o politic și securistic prin ordonanță de urgență? Vă oripilați când iese o lege(207/2018) din Parlament după ce-a fost contestată de șapte ori la Curtea Constituțională, iar adoptarea ei a durat doi ani? Însă nu v-ați oripilat deloc atunci când băsescu a transformat justiția în „câmp tactic” sau când Koveși a decis cu de la sine putere să-și înființeze un departament de investigare a magistraților. Sau când, prin intermediul cuplul de coșmar Cioloș-Prună, s-a reinventat prin ordonanță de urgență direcția a VI-a a Securității?

Urlați după dreptate în condițiile în care rapandula aia de la DNA dădea mailuri „pă surse” sau urla că „inculpații trebuie să-și dovedească nevinovăția”? Scoateți procurorii în stradă deoarece acum nu mai pot face abuzuri precum ăia de la Ploiești, Oradea, Brașov s.a.m.d.? Aud că există un ONG care cică solicită menținerea statutului procurorilor? Păi ce statut apărați voi, băi tovarăși? Ăla în care procurorul face ce vrea și nu răspunde? Ăla în care un frustrat cu puța mică arestează „inculpate” pentru că are chef de sex?

Vă vedem, știm că sunteți ticăloși! Ați învățat să conduceți turmele teleghidate de oligofreni cu propaganda voastră infectă. Prin minciună, manipulare și hoție ați reușit să vă impuneți momâia voastră retardată în capul statului. Îl vedem și, mai ales, vă vedem moacele voastre lacome și ticăloase în umbra scaunului lui.

Vă credeți puternici din penumbra în care vă petreceți viața. Aveți impresia că veți putea conduce așa, manipulând la infinit. Cu toate acestea, vă îngrijorează faptul că, în ciuda eforturilor pe care le-ați făcut, în ciuda banilor aruncați cu nemiluita, planul vostru nu merge așa cum ați vrea. Chiar dacă ați îndobitocit tinerele generații, încă scapă destui de demența pe care-o impuneți ca normă. În ciuda propagandei deșănțate, sunt încă destui care și-au dezvoltat anticorpi și care au învățat să se ferească. În ciuda orcilor pe care-i promovați ca „ideal” social, sunt încă destui oameni care refuză să părăsească normalitatea. Și ei, în continuare, sunt majoritatea.

În fapt, voi sunteți cei care trăiți într-o utopie, într-o lume anormală și fără niciun fundament. Voi vă autoiluzionați că învingeți și că, în final, veți obține totul prin minciună și manipulare.

Într-adevăr, văzându-i pe reprezentanții voștri cum mint ar trebui să ni se facă frică. Pur și simplu, pentru noi, un om care înșiruie minciuni fără a i se mișca niciun mușchi, e aproape ireal. Pentru voi e ceva normal, e „omul nou”, fără nicio valoare, fără nicio direcție, copia fidelă a robotului prost pe care l-ați impus. Am văzut-o pe cicloapa voastră cum înșira minciuni în Parlamentul European, cum nu-i tremura niciun mușchi, în ciuda faptului că tinichelele-i zăngăne asurzitor. L-am văzut pe cromoplatinatul vostru maculând Curtea Europeană de Justiție cu minciunile debitate ca răspuns la întrebări servite. Credeți că faptele acestea nu se văd?

Știm că sunteți puternici, știm că aveți o groază de pârghii și că forța voastră încă e nejustificat de mare. Însă, mai știm un lucru, anume că normalitatea învinge, că aberația pe care încercați să o impuneți are picioare de lut, așa cum au avut toate idealismele voastre inepte. Comunismul s-a prăbușit peste noapte, ca un coșmar doborât nemilos de primele raze ale soarelui. La fel se va petrece și cu idealul vostru actual. Și, da, voi, până la urmă, voi veți fi cei care veți înfunda pușcăriile pe care le pregătiți altora. Ceasul ticăie, o să vedeți că noi suntem cei care-am avut dreptate!

Ar trebui să vă fie frică, ticăloșilor, să vă înghețe sângele-n vine. Ziua judecății voastre se apropie!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Se crucesc pana si extraterestrii! Toate civilizatiile avansate ale universului stau cu gura cascata uluite de efectele negative emise pe fondul mutatiei genetice, artificiale, suferite de umanitate pe Terra! Cetele de arhangheli se intreaba cum sa procedeze in consecinta. Ne vad, aud, pricep. Doamne ajuta sa ne luminam odata! Revelatieeee

  • Extraterestrii stiu cum s-au devalizat bancile, paradit cetatenii, cum s-au finantat campanii, sisteme, conturi, proiecte x, y,z, paradisuri, indatorat o tara, insclavizat un popor. Cu roboru’ se paradeste poporu’ spre deliciul monstrilor nascuti din somnul ratiunii, onoarei, constiintei. Schimba Dumnezeu adevarat paradigma si moneda! Curand! Cadou de apocalipsa, adica din cauza de revelatie.