Analize și opinii

Dan Diaconu: „V-am spus c-a trecut vaccinarea obligatorie pe șest? Hai că se poate!”

Nu prea scriu două articole într-o zi, dar simt nevoia să vă dau desertul. Așadar, pentru că tot ați mâncat, vă recomand să vă înfundați bine în fotoliu și să puneți mâna pe telecomandă. Sau pe mobil sau pe tabletă că, până la urmă, tot telecomenzi sunt și ălea. Stați așa, comozi, liniștiți și savurați atmosfera căldicică în care vă scăldați zi de zi.

Așadar, încep cu o veste bună. Nu se va schimba mare lucru în viața voastră. Într-adevăr, prețurile vor fi mai mari, o să disperați după bani, dar, trebuie să vă liniștesc cumva: va fi bine! Când vă vor da voie să ieșiți din case veți găsi magazinele primitoare. E drept, cu mai puțină marfă, dar asta-i o problemă? Important e că ai posibilitatea să-ți faci o friptură bună, suculentă, și apoi să te înfigi în fotoliu cu o bere-n dinți înjurându-i p-ăia de la TV sau de pe net. Că așa-i în sportul ăsta numit democrație: unii fac ticăloșiile, iar ăilalți urlă ca proștii la niște device-uri. A evoluat omul!

Și pentru că ați evoluat, să vă spun programul perioadei viitoare:

1. Energia se va cvadrupla. Indiferent că vorbim de gaz sau curent electric. Se va cvadrupla, rețineți. Salariile și pensiile nu vor crește. În ianuarie vi se va spune că din iunie, în iunie că din ianuarie.

2. O să începeți să nu mai găsiți benzină și motorină la pompe. Vi se pare că fabulez? Nu! În Anglia deja nu se mai găsește. Statul vă vrea cu o autonomie cât mai mică. Stați liniștiți și nu disperați! Ce, acum vă deplasați mai departe de fotoliul propriu? Și chiar dacă ați vrea, puteți merge oricând la mare cu bicicleta, nu-i așa?

3. Că tot am vorbit de mâncare: până în 2025, 25% din mâncarea voastră va fi sintetică. Suntem verzi, ce mama naibii! Vă întrebați ce-i aia sintetică? Cum să vă explic eu, imaginați-vă că luați o roșie de-aceea cu gust de plastic, roșie pe care de obicei o aruncați. Ei bine, în comparație cu surata ei pur sintetică, asta va părea delicioasă, plină de vitamine și vă va aduce aminte de „gustul copilăriei”. Se va intra masiv cu carnea sintetică. Deja în Singapore au făcut-o, urmează ca Măria Sa Mac să începe să vă furajeze și pe-aici cu „d-aia pă sintetic”. După care veți cumpăra direct din magazin carne „d-aia bună”. Targetul este ca până în 2035 să haliți doar hrană sintetică! Felicitări!

4. Se va interzice creșterea oricărui animal de carne și chiar a celor pentru lapte/ouă. Se va interzice pescuitul. Progres, frățioare!

5. Vaccinul va deveni obligatoriu. De fapt nu vaccinul, ci vaccinurile. V-am mai spus-o în urmă cu cinci ani. Pe vremea aia lumea spunea că nu se poate. Acum chiar și scepticilor de atunci le va tremura coada. Copiii vor fi victime. Indiferent de ce-ați crede voi că faceți. Vă vor confisca copiii și vor face „tot ce trebuie în spiritul progresului”. Vi se vor întoarce copiii acasă și vă va fi frică de ei!

Mai e până atunci, veți spune. Da, ar mai fi vreo câteva luni maxim. Știți ce-a semnat Plăvanul la New York? Resetarea României. Oficial, facem parte din prima baterie de țări care vor adopta planurile dementului Klaus, celălalt Klaus, Schwab!

Dar stați liniștiți, vă protejează Ciolacu. Deja se pregătește să vă protejeze prin preluarea șefiei Camerei Deputaților. V-am spus c-a trecut vaccinarea obligatorie pe șest? Hai că se poate! Drogați-vă cu „opoziția” pentru că, nu-i așa, ei nu sunt securiști. Nu le-ar da voie legea!

Înfigeți-vă bine în fotoliu, stați comozi acolo și nu care cumva să faceți altceva decât să urlați la device-uri. Ce-i aia să ieși în stradă? E prea greu și oricum îți aduc televiziunile strada în casă. Stai acolo, nu te mișca! Va fi bine!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: trenduri.blogspot.com

Abonează-te la newsletter