Analize și opinii

Dan Diaconu: ”România e paradită de o gaşcă de mafioţi, mincinoşi şi ticăloşi!”

Lăsarea în continuare în libertate a infractorilor periculoşi Lucică şi Portocală e semnul separării apelor. Cei doi sunt acuzaţi de grup infracţional organizat.



Un grup infracţional al cărui şef nu era niciunul dintre ei. Nici măcar zeiţa anticorupţiei la care încă nu s-a ajuns. E un imens grup infracţional ilegal din care, cu siguranţă, se dovedeşte acum că fac parte şi procurăraşii din CSM care-n alte dăţi urlau că justiţia nu e lăsată să facă dreptate. Păi ce-aţi făcut, măi vasilicilor, măi olarilor, măi croitoraşilor? Vă daţi pe faţă cu infractorii? Sau vă tremură chiloţii de frică să nu spună Lucică tot ce ştie?

După hotărârea de ieri, CSM nu mai există. Cum oricum nu mai există justiţie, ci doar o manea de prost gust. De ieri avem un Consiliului Suprem al Magistraţilor Infractori. Care tremură de frică să nu iasă la lumină adevărul pe care oricum îl ştie toată lumea, anume acela că cea mai mare corupţie din ţara asta e justiţia.

În toate vremurile justiţia a fost unealta infectă cu care cei de la butoane au spoliat simplii cetăţeni. Asta e şi-acum, doar că la un nivel de-a dreptul aberant. E unealta ocupanţilor, organizată ca un club mafiot în care găseşti obsedaţi sexual, panacotari, bişniţari şi toată fauna cu care eram obişnuiţi la periferia societăţii. Ei ştiu că atâta timp cât îl servesc pe ocupant „legea e de partea lor” şi de-aceea ne sfidează.

Oare ne mai miră că ţara e condusă de un alt infractor care l-a adus şef peste procurori pe ăla care-i albea dosarele? Un infractor căruia i se rupe de lege, de Constituţie, de orice. Şi care nu pierde niciun moment pentru a-şi bate joc de noi. Asta în timp ce firmele acolite ale stăpânilor ne spoliază „pas cu pas”.

România a ajuns mai rău decât s-ar fi putut imagina vreodată. E paradită de o gaşcă de mafioţi, mincinoşi şi ticăloşi. Iar anticorpii care ar fi trebuit să facă ceva în direcţia îndreptării situaţiei îi aburesc pe oameni cu calculele electorale. Vai de noi!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • in fapt si-n drept, paradeala ni s-a indus; ne-am paradit unii pe altii………sesizati?????? ni s-a “permis” sub monitorizare extrema, sa ne mancam unii pe altii (economie la tehnologie militara)…, conditie sine qua non la aderarea la….?! la cotropire… exterminare… psihoinvolutie… degradare. Cumplit experiment!