Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Profesorul şi sălbaticii”

Ca să înţelegeţi adevărata menire a referendumului trebuie să priviţi spre zonele în care fac ravagii teoriile şubrede ştiinţific, dar impuse cu forţa pe canale oculte. De exemplu, în minunata Suedie, un profesor universitar, Germund Hesslow pe numele său, este investigat pentru o infracţiune de-a dreptul groaznică: într-o conferinţă a afirmat că ”există diferențe determinate biologic între bărbați și femei, motiv pentru care genurile nu pot fi considerate niște «construcții sociale»”.



Germund Hesslow are două doctorate, unul în neurofiziologie, iar celălalt în filosofie. Se pare că pregătirea sa nu l-a ajutat prea mult, iar acum, în urma declanşării investigaţiei de către mult prea scrufuloasa universitate la care preda, riscă să-şi piardă slujba. E o caracteristică a acestor societăţi aşa-zis democratice, în fapt nişte tiranii în care se manifestă strict tembelismul ideologic. Ai spus că genurile nu sunt „construcţii sociale”, adică ai contrazis ideologia statului suprem, marş afară din Universitate deoarece nu eşti capabil să speli suficient de eficient creierele bieţilor studenţi!

Pe la noi, cei care se manifestă vehement împotriva referendumului, bag mâna-n foc că n-ar ezita să-l înfiereze pe bietul profesor suedez care încearcă să opună logica şi cercetarea ştiinţifică acuzelor de „antifeminism” şi „transfobie”. Ce să spun, mai bine s-ar fi apucat să jefuiască la drumul mare sau să violeze minori. Ar fi scăpat mai ieftin şi, cu siguranţă, ar fi putut spera la clemenţa sistemului. Aşa însă, pedeapsa cred că va fi exemplară.

Acesta este statul suprem, în care marxismul cultural şi progresismul au ajuns să acţioneze la modul debilizant. Orice manifestare a normalităţii devine pasibilă de excludere a ta din rândul societăţii care, pe zi ce trece, se transformă într-o ficţiune iraţională. De-aceea trebuie mers şi votat DA. E o şansă pe care ne-o dăm, o frână pusă alunecării noastre în mocirla unei societăţi perfecte în exterior, dar extrem de murdare în esenţa sa.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu