Analize și opinii

Dan Diaconu: “Pe zi ce trece, globaliștii devin o putere din ce în ce mai degenerată”

Pe zi ce trece, globaliștii devin o putere din ce în ce mai degenerată. Să vă dau un exemplu de dată recentă. Știm bine toate prostiile introduse în legislație pentru, chipurile, a lupta împotriva așa-zisei încălziri. Ai avea impresia că ramoliții din fruntea organismelor de conducere ale Occidentului colectiv sunt campionii ecologismului. Doar că, cea mai recentă decizie ne va afecta iremediabil pe toți.

Autoritatea nucleară a ONU acordă Japoniei dreptul de a deversa apele radioactive(cele rezultate din explozia centralei de la Fukushima) în Oceanul Pacific. După ce centrala nucleară a Japoniei a infectat întreaga lume din cauza dispunerii sale nefericite, acum urmează faza a doua, în care cantități imense de apă radioactivă vor fi deversate în Ocean.

Primii care au criticat inițiativa sunt chinezii deoarece sunt direct afectați. Conform unei simulări prezentate la Tsingua University, operațiunea va avea ca efect infectarea Chinei și a SUA în trei ani, întreaga lume având parte de același destin în zece ani. Ați auzit de vreun protest din partea „ecologistului” Biden? Evident că nu. Ca și în cazul focului pus din Hawaii, stă ca porcul în coteț și se face că privește în altă parte. De altfel, el oricum trăiește în alte lumi, astfel încât probabilitatea de a se uita în altă parte e extrem de ridicată.

Ca prim efect, China și Hong Kong-ul au anunțat că dacă se va produce deversarea, vor opri toate importurile de pește și fructe de mare din Japonia deoarece „nimeni nu vrea să pună pe masă somon radioactiv”. Mulți vor spune că asta se întâmplă deoarece China se apropie de momentul în care e capabilă să-și asigure singură mâncarea, dar nu este așa. Peștele și fructele de mare sunt elemente tradiționale ale bucătăriei chineze, iar oprirea importurilor va reprezenta, cu siguranță, o provocare pentru chinezi.

Puteți observa limpede, din absolut toate mișcările politice, că globalismul americano-centric e efectiv terminat. Toate deciziile care se iau sunt tembele, orice inițiativă știm că va conduce la dezastru. Pentru un om normal, judecând cu propriul creier, nu există absolut niciun argument pentru a crede un singur cuvânt din ceea ce afirmă autoritățile mincinoase ale Occidentului Colectiv.

După toată farsa sinistră cu COVID-ul se pregătesc acum de un nou lockdown, aruncând sperietoarea unei „mutații critice” a virusului. Desigur, de data aceasta „omenirea e pregătită” deoarece Pfizer și Moderna și-au „actualizat” vaccinurile cu noua mutație. Ce surpriză! Iaca, pare o ocazie numai bună pentru ca vaca Ursula să înceapă iar să mulgă de bani țările Uniunii Europene pentru a da birul Pfizer.  Vi se pare absurd? Stați să vedeți cum va fi când absurdul va fi legiferat!

În ciuda puterii afișate, globalismul de tip Davos își are zilele numărate Pentru a-și putea continua existența, acest tip de globalism are nevoie de puterea militară a SUA/NATO și de perpetuarea modelului economic actual. Doar că, așa cum vedem, toată măreția de altă dată începe să se dizolve într-un lichid puturos. „Occidentul Colectiv” pierde în Ucraina, transformând fără să vrea NATO într-o formă fără fond. În ciuda faptului că spun că trimit Ucrainei „arme mai puțin capabile”, în realitate trimit cele mai capabile arme ale lor. Tancurile Leopard distruse sunt, unele dintre ele, de ultimă generație. Stațiile Patriot, de asemenea. Tunurile autopropulsate – dintre care cele nemțești s-au remarcat prin penibil – sunt de asemenea arme utilizate curent de NATO. Toate au fost anihilate, în ciuda faptului că la fiecare export se prevedea „distrugerea rușilor”. Exemplele pot continua.

Doar că partea militară este una secundară. Globalismul de tip Davos pierde lupta economică. După ce statele deținătoare de resurse și-au clamat dreptul lor de a nu se vinde pe nimic, Occidentul s-a trezit într-o criză profundă întrucât întreaga sa bunăstare se baza pe resursele ieftine. Când la nivelul G-7 s-a implementat plafonarea prețului petrolului rusesc, se credea că astfel îi vor obliga pe ruși să le vândă ieftin petrolul. O aberație. Rusia a vândut petrol indienilor cu un discount(care în majoritatea timpului a fost peste prețul plafonat), aceștia l-au prelucrat și l-au vândut americanilor și europenilor la prețul pieței. Gazul, esențial atât producției de energie electrică, dar și încălzirii, se vinde la prețuri aberant de mari. Nu mai vorbesc de faptul că Uniunea Europeană plătește acum gazul de aproximativ 14 ori mai scump doar pentru că își „permite” luxul de a lua gaz lichefiat, în condițiile în care gazul rusesc era disponibil pe conducte!

Consecințele n-au întârziat să apară. Întreaga Europă este într-o recesiune pe care n-o recunoaște. La fel și SUA. Occidentul e într-o profundă criză combătută doar prin propagandă. Nu-i greu de văzut cum economia Germaniei se scufundă. Sau cum Franța, fără resursele Africii, se transformă într-o națiune în curs de dezvoltare. Iar căderea nu are limită! Două treimi dintre nemți nu-l mai vor pe Scholtz, un procent chiar mai mare de francezi l-ar concedia și mâine pe Macron. În ceea ce-l privește pe Biden, dacă s-ar face sondaje corecte, probabil că rata de neacceptare ajunge pe la 80%.

E cât se poate de limpede că lumea lor se prăbușește. Și-atunci ce facem? De fapt de-abia de-aici încep problemele. Păpușarii ramoliți din spatele scenei nu vor să piardă puterea. Pierzând puterea li se distruge absolut tot. Averile lor conservate de generații sunt în pericolul de a se dilua până la nivelul de valoare zero. Și totul peste noapte, ca într-o vrajă. Iar după ce dispare relevanța averii și puterea lor se topește tot ca prin farmec. E clar că interesele sunt mari și nimeni nu-și poate accepta astfel sfârșitul. Deci ce urmează?

Fără doar și poate, elitele din spate au nevoie de liderii marionetă pe care i-au avut până acum. Asta în ciuda doleanțelor popoarelor subjugate. De asemenea, plata pentru propria lor incompetență nu vor accepta să fie plătită din averile proprii. Ba, mai mult, caută în continuare să speculeze pe spatele proștilor. Poate cea mai cretină acțiune este cea care se desfășoară acum în SUA: scăderea puterii economice a umplut țara de boschetari care, la rândul lor, au umplut străzile orașelor de corturi pline ochi de drogați. Asta a condus la scăderea valorii imobilelor. Iar șmecherii vor să profite de scădere achiziționând imobilele „subevaluate”, iar apoi să dea o lege anti-boschetari, prin intermediul căreia să-i alunge din orașe, astfel încât prețul imobilelor să crească din nou. Sunt acțiuni tipice unei gândiri bolnave care e incapabilă să judece dincolo de speculația mizerabilă. Însă, în același timp, acest tip egoist de gândire stă la baza cuielor care se bat continuu în cosciugul Occidentului.

Din ceea ce văd că se întâmplă la întrunirea BRICS, deja se prevăd mișcări mult mai ample decât cele pe care le estimasem inițial. Încă de când a coborât din avion, Xi Jinping a afirmat că BRICS trebuie să devină un înlocuitor al G-7. De altfel, mesajul a fost perfect acordat cu cel al lui Putin care a spus în mesajul transmis BRICS că organizația urmează, în scurt timp, să depășească G-7. Iar de-aici lucrurile încep să decoleze. Banca BRICS va primi membrii noi din națiunile cele mai bogate proaspăt intrate. Devine cert că, pentru eficiență, Banca BRICS va fi o bancă având ca acționari principali doar națiunile dezvoltate ale noului pol economic. Mișcările financiare vor fi decise astfel într-un format eficient, compus doar din membrii de bază.

Ceea ce trebuie să înțelegeți – și ceea ce e confuz pentru mulți – este faptul că BRICS nu promovează un naționalism, o izolare, ci tot un soi de globalism. Văzând aceste elemente mulți spun că în spatele blocului BRICS s-ar afla în realitate aceiași oameni. Nu e așa. De fapt, ca să fim corecți, ar trebui să afirmăm că nu este întru totul așa. Pentru a-și putea continua dezvoltarea fără un impact militar major, forțele BRICS trebuie să facă anumite compromisuri, iar aceste compromisuri țin de modul în care anumiți indivizi din spatele construcției occidentale își vor „transporta” averea în noua lume. E cât se poate de clar că anumiți insideri din spatele occidentului fac blaturi cu China și cu BRICS-ul. Aceste blaturi le vor da ocazia ca la momentul Z să-și poate muta averile în noul climat economic. Iar prețul pe care-l plătesc este cel de faultare – din interior – a Occidentului.

Atacul la G-7 este primul vector de atac al noii entități. Probabil ar trebui să ne întrebăm ce urmează. În mod sigur, după ce G-7 va fi istorie, următoarea instituție globală care va fi atacată de BRICS este ONU. Și așa ne întoarcem la punctul de unde am început articolul. ONU este o entitate manipulată de Occident, în frunte cu SUA. E clar că nivelul mizerabil la care a ajuns această organizație are nevoie de o regândire a sa de la nivelul fundației: atât fizice cât și morale. De fapt aici se dorește a se ajunge. ONU este cel care-a construit Occidentul și va fi aceeași instituție care-l va distruge!

Globalismul însă nu va dispărea. Asta chiar dacă dorința strategică a Chinei și a tuturor membrilor BRICS este cea de a deveni auto-suficienți. Însă, singura speranță pentru noi este aceea de a asista la un climat în care globalismul se referă doar la schimburile comerciale și nu la doctrinele uniformizatoare puse acum în practică de Occidentul Ramolit.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu