Analize și opinii

Dan Diaconu: „Nu-i de mirare că un cretin precum Timmermans iese în față pentru a ne spune că totul va fi bine”

Nu știu dacă ați realizat, dar Comisia Europeană a trecut la fapte în ceea ce privește „Pactul Verde”. În ciuda faptului că întreaga problematică a așa-zisei „schimbări climatice” n-are absolut niciun suport științific – la fel ca și teoria genului sau alte aberații susținute oficial de tembelii supranaționali – s-a pornit înainte cu reglementările.

Mulți probabil ați auzit despre interzicerea mașinilor cu combustibili fosili începând cu 2035 și-ați luat-o ca pe o altă „năvlegie” a prostovanilor de-acolo  care, între altele, au statutat că bărbații pot rămâne gravizi. Am prieteni care-mi spun că mă agit prea tare și că ăia sunt atât de proști încât se vor prăbuși în propria prostie. Oare așa să stea lucrurile?

Dacă vreți să înțelegeți ce poate face prostia, vă rog să vă uitați spre Africa de Sud. Altă dată o perlă a Africii, țara a ajuns în dezastru după ce inegalitatea dintre albi și negri s-a transformat în inegalitate între negri și albi. Astfel calea către vârfurile politicii a fost deschisă tuturor incompleților, tuturor prostovanilor incapabili să înțeleagă ce e cu ei pe lumea asta. Și astfel, țara în care s-a făcut primul transplant de inimă din lume s-a transformat în țara unde idioții distrug magazinele și infrastructura pentru ca apoi să urle ca din gură de șarpe că nu mai ajung alimentele la ei și că mor de foame.

Ascensiunea prostiei la putere n-are de-a face cu rasismul. Trebuie înțeles odată pentru totdeauna că dacă ai fost ținut în beznă secole de-a rândul asta ți-a afectat comportamentul. Nu-i chestie de rasism. Mă uit pe-aici pe la noi la câte unii cărora le-a rămas intact comportamentul de iobagi, în ciuda faptului că se află în libertate absolută în ȚARA LOR de mai bine de o sută de ani. Să redevii servil, să visezi la Budapesta sau Viena după tot ce ți-au făcut în istorie, iată un semn că există o „genă” a supunerii și prostiei care ți-a fost indusă de zeci, sute sau mii de generații. Nu mai vorbesc că unii chiar au ales primari străini, semn de mare inteligență!

Puteți pune întreg eșecul continentului African pe seama forțării independenței țărilor respective. Albii ar fi trebuit obligați să conducă țările africane într-o tranziție de cel puțin o sută de ani care să aibă ca efect rezolvarea complexelor istorice create tot de albi. Probabil cea mai mare nenorocire pe care-a cunoscut-o continentul african a fost lăsarea țărilor respective la cheremul unor personalități dubioase, ridicate dintre foștii sclavi care nu-și doreau altceva decât un stăpân, eventual mai bun. Astfel s-a schimbat teroarea albului cu teroarea negrului care, în plus, mai era și prost.

Închid aici divagația. Am părăsit puțin subiectul doar pentru a înțelege că prostia are efecte devastatoare și se îndreaptă inclusiv împotriva celor care-o văd, dar care-o iau în râs. Vă spuneam așadar că idioții din Comisia Europeană au impus cel mai dur program de tranziție către așa-zisa energie verde. Desigur, nu-i de mirare că un cretin precum Timmermans iese în față pentru a ne spune că totul va fi bine. Ăsta, alături de cretina de Ursula, sunt atât de proști încât nu-mi dau seama cum de știu să respire. Probabil vă gândiți că exagerez. Nu, oameni buni, indivizii sunt proști de dau în gropi. Uitați-vă la Dacian Cioloș, un absolvent de liceu agricol – adică ăla unde picau toți cei care luau nota 1 la admiterea la liceu – sau la Corina Crețu a cărei singura realizare în viață a fost c-a stat capră la un licurici. Ăștia au fost Comisari Europeni! Niște neica nimeni pe care nici măcar nu i-ai angaja să dea cu mătura întrucât, în mod sigur, ar face prostii. La fel  și cu Timmermans sau cu Ursula. Niște prostovani notorii: el un fost purtător de chipiu prin serviciile olandeze(vă dați seama ce prostălăi se învârt și pe-acolo?), iar ea fostă lingătoare de clanțe ajunsă „pă sistem” Ministru al Apărării într-o țară care, practic, n-are voie să aibă armată. Adică ce anume poți face tu, ocupant, dacă vrei să nu aibă ăia armată? Exact: pui o proastă ministru. Asta-i treaba cu Ursula care suge bine… dar să nu continuăm.

Să trecem de personaje și să revenim la așa-zisul „Pact Verde”. Ceea ce urmează va fi atât de crâncen încât vor avea nevoie de ajutoare de stat chiar și cei din clasa mediu-superioară. Imaginați-vă că pentru orice activitate veți fi obligați la o nouă plată, cea pentru certificate. Să înțelegem puțin cum funcționează. Beți apă? Sigur că da. Folosiți energie electrică? Obligatoriu! Mâncați? Desigur! Ei bine, toate aceste activități pe care le-ați considerat naturale și normale vor veni cu o nouă taxă de certificat. Întrucât apa – pentru a ajunge în gospodăriile voastre – consumă energie poluantă, trebuie să plătiți pentru asta. Cam cât să fie?, se vor întreba unii mai cu bășcălia la ei? În conformitate cu unele calcule, prețurile se vor mări cu de două până la de cinci ori! Da, ați citit bine! Dacă litrul de benzină este acum 5 lei, îl veți cumpăra cu 25 lei(carburanții vor avea cea mai mare penalizare). Nu vă gândiți că veți scăpa dacă vă veți lua mașină electrică întrucât și prețul energiei electrice se va scumpi de aproximativ două ori. Apa se va scumpi și ea de două ori, iar de la încălzire ar trebui să vă cam luați adio întrucât prețul ei va fi atât de mare încât veți prefera să dârdâiți de frig. Pentru dependenții de „gigacalorie”, în condițiile în care încălzirea agentului termic se va face pe păcură, veți plăti de peste șapte ori prețul actual. Asta dacă va mai fi permisă păcura. Nici dacă ai centrală de apartament nu vei scăpa întrucât prețul „gazului emis” te va costa de aproape două ori mai mult decât gazul pe care-l consumă centrala.

Însă asta nu e tot! Se vor plăti certificate verzi inclusiv la traficul pe net. ISP-ul îți va contoriza traficul și-ți va emite în factură un preț pentru „emisiile” create. Întrebarea care se pune este dacă va exista o cale prin care să nu mai plătești aceste certificate. Răspunsul e simplu: NU!. Chiar dacă decizi s-o rupi cu lumea civilizată, tot va trebui să plătești pentru gunoiul pe care-l faci, aerul pe care-l respiri, apa pe care-o bei s.a.m.d. Nu-i o exagerare! Privatizarea apei e altă ticăloșie atent ascunsă. Nu ne va mai aparține nici măcar apa care pică din cer!

În aceste condiții devine logic că un venit normal nu va putea să acopere nici măcar cheltuielile de subzistență. Un om cu un salariu mediu va avea greutăți în a-și asigura costul mâncării. Nu mai vorbesc că-i va fi imposibil să susțină din salariu costul transportului în condițiile în care ar lucra la mai mult de 5-10 km de domiciliu. Și-atunci?

Ei bine, aici vine ticăloșia: oamenii conformi vor primi tichete. Exact ca pe vremea lui nea Nicu. Tichetele respective le vei prezenta la supermarket sau la stația de benzină pentru a obține reducerile la cantitățile considerate subvenționabile. Dacă vei avea nevoie de mai mult va trebui să plătești prețul întreg. Iată pe scurt schema de înrobire. Și iată cum fuga noastră de cartelare s-a sfârșit într-o mega-cartelare.

Va fi probabil teribil de frustrant pentru dependenții de „ol inclusiv”(sic!). Ca să ajungi în Turcia îți va trebui o avere. Probabil vor subvenționa ceva turcaleții, dar tot va fi imens. Nici cei cu vacanțele în Bulgaria nu se vor simți mai bine întrucât va costa deplasarea mai mult decât cinci excursii. Și iată cum, cu sau fără automobil electric, o mână de cretini de la Buxelles vă vor lega de glie. Că deh, așa e-n lumea prostiei și ticăloșiei absolute!

Autor:  Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/