Analize și opinii

Dan Diaconu: “Noua ordine politică: FALSIFICAREA.”

Chipurile pentru a respecta diversitatea, Lidl a şters crucile de pe cupolele unei biserici din Santorini care apărea într-o imagine aleasă pentru produsele din „linia grecească”. Imaginea finală e „fotoşopată” astefel încât să nu mai apară crucile. Că aşa e corect politic.



În primul rând, voi sublinia că toată campania celor de la Lidl e o imensă fraudă. Cu toate că produsele pretind a fi greceşti, absolut toate sunt „Made in Germany”. Vă place Tzatziki? Vă dau nemţii. Vă place Gyros? Idem! Trebuie să fii tare tâmpit să cumperi iaurt grecesc „made in Germany”! Dar, mă rog, unii mai amărâţi au găsit de cuviinţă să pună ca preşedinte-diktator un cârnat din aceeaşi rasă!

Revenind la subiectul principal, problema esenţială însă este că, prin porcismul efectuat la nivelul etichetei, cei de la Lidl nu fac altceva decât să falsifice grosolan istoria, tradiţiile, să manipuleze la modul ordinar. În mod normal, statul grec ar trebui să se îndrepte împotriva imbecililor. Însă aflându-se sub ocupaţie, probabil că n-o va face.

În final vă voi mai reaminti că Lidl, parte a grupului german Swarz s-a extins în Europa de Sud-Est printr-un generos credit acordat de către BERD, aproape fără dobândă. Asta în defavoarea comercianţilor locali care, pe vremea respectivă, dacă primeau un credit cu dobândă de două cifre credeau că l-au prins pe Dumnezeu de picior. Dar desigur, Consiliile Concurenţei locale şi Europene nu investighează mizilicuri de-astea. Doar sunt de la ăia corecţi. Corecţi politic!

În aceste condiţii nu ne mai rămâne decât să ne rugăm să-i ia dracu’. Asta pentru că e greu de crezut că românii(sau alţii) se vor deştepta şi vor boicota aceste cetăţi ale imbecilităţii.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Pai, eliminarea crucilor a devenit un fenomen la scara mondiala: Carrefour, Nestle sau Danone se alatura celor de la Lidl.
    Lidl nu a procedat asa mereu. In martie 2015, crucea ortodoxa putea fi vazuta pe ambalajul unui iaurt cremos, produs in Polonia pt. Lidl Romania, sub brand privat “Pilos”. A fost ultimul an in care Lidl a prezentat simboluri religioase pe produsele sale. Perioada coincide cu afluxul migrantilor musulmani catre Europa.
    Crucea, Obeliscul, Svastica, Steaua lui David, Luna crescatoare musulmana, Ochiul lui Horus, Pestele, Hamsa Araba, Sarpele, Pentagrama, sunt cateva dintre multiplele simboluri ale umanitatii. Pt. cei care le utilizeaza insa, simbolurile sunt CHEI cu care pot fi deschise portile anumitor dimensiuni spirituale si energetice. Acestea reprezinta interfta lumii fizice cu cea astrala.
    Inainte ca religia crestina sa o adopte ca emblema, crucea a fost un simbol al Zeului Soare Ra, si semnificatia uniunii perfecte dintre energia masculina si energia feminina. Initial, crucile aveau axele egale…axe egale, simbolul echilibrului, armoniei…fapt explicabil, daca ne gandim ca, crestinii il considerau pe Iisus fiul lui Dumnezeu, divinitatea lor suprema, echivalentul lui Ra …”lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat”, Crezul.
    Constantin cel Mare, primul imparat roman convertit la crestinism, obisnuia sa practice venerarea Soarelui, asa ca este posibil ca adoptarea crestinismului ca religie principala si apoi a crucii, ca simbol principal, sa nu fie o coincidenta…circumstanta demna de a fi analizata de catre Consiliile Concurentei interne si externe, Extra Consiliile.
    Soare, Lumina, Era de Aur, Era Luminii, Noua Era, Pamant Nou, Cer Nou, Om Nou, Noul Ierusalim. Nou Inceput.
    N OM vs OM…frecventa, traire, energia pura, libera, vie, primordiala. Cale, adevar, viata!
    “…Si cu Crucea Ta pazeste pe poporul Tau”
    # “Troparul Sfintei Cruci” (14 Septembrie, Ziua Sfintei Cruci!)
    Doamne ajuta!