Analize și opinii

Dan Diaconu: „Megavaccinatul Fauci(4 doze la activ) a făcut COVID”

Megavaccinatul Fauci(4 doze la activ) a făcut COVID. Mă rog, pentru noi, medievalii, nu e nimic nou sub soare. E logic ca un dement fără o minimă raţiune să păţească ceea ce-a păţit el.
Să te apuci să-ţi adminitrezi un vaccin experimental pe propria-ţi piele poate fi un lucru remarcabil. Îmi vine în minte cazul doctorului Barry Marshall care s-a auto-infectat cu bacteria Helicobacter Pylori pentru a demonstra lumii ştiinţifice că aceasta produce gastrită şi, ulterior, ulcer. După ce ipoteza sa a fost verificată, a reuşit să curmeze suferinţele atâtor oameni care se îmbolnăveau de ulcer şi nu aveau nicio speranţă. Aşadar, în medicină, atunci când eşti sigur că ai dreptate, poţi face experimente pe tine pentru a accelera adoptarea unui tratament.

A face însă experienţe pe alţii e o crimă, iar a obliga toată lumea să-şi facă „tratamentul” tău experimental e ceva atât de odios încât nu poate fi caracterizat. Dementul Fauci fix asta a făcut: a determinat adoptarea unor restricţii oribile pentru ca apoi să forţeze obligativitatea vaccinării. Iar tehnicile sale deviante au fost preluate de prostovanii din întreaga lume. Mai ţineţi minte cretinătăţile lui Arafat? Absolut toate erau inspirate de cretinul de peste Ocean.

Faptul că s-a îmbolnăvit Fauci, repet, nu-i o surpriză. E imposibil să produci un vaccin funcţional „pe genunchi” aşa cum s-a făcut în campania pe care-am trăit-o. Probabilitatea ca acesta să funcţioneze era apropiată de zero. De aceea oamenii raţionali de la conducerea companiilor cu tradiţie în producerea vaccinurilor s-au abţinut. Poate că tu, ca „ştiinţificat” ai încredere în demenţa aia. OK, eşti liber să te transformi în cobai, dar absolut nimic pe lumea asta nu-ţi dă dreptul să-l transformi pe altul.

Acum, că Fauci e dus cu pluta e dovedit şi de tratamentul pe care şi l-a administrat: Paxlovid, mega-experimentala pilulă a celor de la Pfizer. Pastila Pfizer este o încercare de replicare a modului de acţiune a ivermectinei şi este compusă din două antivirale cunoscute: nirmatrelvir şi ritonavir . Problema ritonavirului este aceea că e extrem de toxică pentru ficat, medicamentul putând fi administrat doar celor care au ficatul perfect funcţional, altfel riscându-se alunecarea în efecte secundare grave. Nu mai contează asta. Cert este că, în doar cinci zile, Fauci s-a vindecat de COVID cu pastila-minune.

Nu-mi dau seama dacă el era sigur că s-a vindecat deoarece, după cele cinci zile de tratament, şi-a făcut teste antigen pentru a vedea dacă într-adevăr este vindecat. În primele trei zile testele au ieşit negative, însă într-a patra a ieşit pozitiv!!! COVID-ul a revenit în forţă, cu simptome care, conform declaraţiilor lui Fauci, au fost extrem de dure. Am putea spune că, la fel ca şi-n cazul vaccinului, pilula-minune s-a dovedit eficientă câteva zile, după care tot corpul cu propriile-i forţe – de data aceasta slăbit – a trebuit să lupte pentru a elimina infecţia. Pare că şi medicamentul e dezvoltat după aceeaşi strategie ca şi vaccinul, adică are un termen extrem de scurt de eficacitate.

Doar că cele două produse ale Pfizer nu se aseamănă doar în ceea ce priveşte eficienţa, ci şi la capitolul preţuri. Un tratament cu Paxlovid(5 zile, câte o pastilă pe zi) costă … 700$! Iată câţi bani îngroapă ţările! Mai ţineţi minte cealaltă pastilă-minune Remdesivir? La fel ca şi-n cazul acestei pastile, s-au făcut stocuri imense, umflând buzunarele nesătule ale hoţilor care-şi spun „producători”. Suntem în epoca jafului la drumul mare sau, mai bine spus, al buzunăririi omului până la moarte.

Concluziile sunt cât se poate de logice. Vaccinul, din punctul de vedere al protecţiei, se dovedeşte un mare zero barat. La fel şi pilula-minune. Însă ceea ce vedem este o fragilizare extremă a vaccinaţilor care, în loc să fie protejaţi, devin ţinta preferate a noilor variante. Culmea, cu toate că variantele noi sunt uşoare, vaccinaţii au parte de interacţiuni destul de ciudate. Deja vedem un val nou formându-se în statele puternic vaccinate. Franţa, Italia, Germania, Marea Britanie, pare că vor avea parte de o nouă creştere a infectărilor. Urmează ce e mai rău!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu