Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Lumea care vine”

Ar trebui să ascultați delirul securistic al celei mai jegoase scursuri care-a apărut în țara noastră, traian băsescu. Imbecilul ăsta propune – cântând imnul globalist – prelungirea stării de urgență pe perioadă nedeterminată, distanțarea socială obligatorie, restrângerea aproape totală a libertăților individuale și fondarea unei societăți după modelul 1984.Parțial vă înșelați dacă vă gândiți că bețivul național spune ceea ce spune ca efect al alcoolului – pe care aud că-l îngurgitează, crăpa-i-ar ficatul!, din ce în ce mai des. Într-adevăr, delirurile sale televizionistice sunt un efect al alcoolemiei crescute, însă ticălosul spune ceea ce spune pentru că așa i s-a dat misiunea. El e săgeata otrăvită, aducătorul de vești proaste, polițaiul rău. Rolul i se potrivește ca o mănușă. În opoziție, apare Plăvanul care se comportă ca milițianul bun, înțelegător. Însă hotărârile pe care le ia, le ia în aceeași direcție, doar dând impresia că lasă jugul ceva mai ușor.

Meritul lui băsescu este acela că ne aruncă cu propria noastră micime în față. Iată un exemplu ca un duș rece: „românii sunt docili ca și nație, nu s-au revoltat nici când eu am aplicat cele mai dure măsuri din lume la criză mondială din 2008-2012, nu se vor revoltă nici acum, chiar dacă avem cea mai dură carantină din UE”. Înțelegeți? Amenință cu propria noastră micime, exact la fel cum criminalul în serie se bucură de frica viitoarei victime lăsate fără pic de apărare. Și are dreptate!

M-am entuziasmat când au repornit „Justițiarul”. Am crezut că au realizat prostia făcută și le-a fost frică de reacția publică. Așa a fost inițial, însă după aceea Manciu a revenit, ordonând reînchiderea site-ului. A fost o acțiune voită de intimidare, de demolare a personalității. Mesajul care s-a vrut transmis a fost scurt și barbar: „Fac cu voi ce vreau, futu-vă”! Exact ca torționarii comuniști, care-și învățaseră lecția de la torționarii de dinainte de Război.

Din păcate, lucrurile nu arată deloc bine. Urmează o criză alimentară, al cărei efect va fi și mai devastator pentru gloată. E gândită special pentru aliniere și control. Foamea e cel mai bun stimul atunci când vrei să dresezi masele. O criză alimentară va împărți lumea în două: cei care au și cei care au nevoie. Ultimii vor trebui să se supună ritualurilor demonice gândite pentru a-i îngenunchea definitiv. Un colț de pâine va costa cât o viață pentru turma docilă. Supravegherea și controlul se vor exercita prin intermediul întregului arsenal pe care-l vedeți la fermele avansate: vaccinare, medicație preventivă, program strict, hrană uniformă, control automat, reproducere științifică, depopulare unde se cere, repopulare unde se indică s.a.m.d.

Ceilalți, puținii care au înțeles încotro merge lumea – sau cei care se comportă așa din instinct – vor avea de suportat șicane, dar care nu vor fi de netrecut. Probabil în prima fază le va fi mai greu, dar după aceea „stăpânii” vor înțelege că trebuie să-i lase în pace, inclusiv ca măsură de rezervă. Și-acum, hai să vedem care vor fi diferențele.

Gloata va fi condusă eficient de AI. Fiecare încălcare va fi pedepsită. Te va pedepsi mașina, propriul frigider, aragazul s.a.m.d. Tot ele te vor supraveghea discret. Dacă dimineața nu ți se deschide ușa înseamnă că ești în arest sau că ești suspect de vreo boală. Vei afla asta ceva mai târziu, în funcție de cine va veni să te ridice: poliția sau salvarea. De locuit vei locui în spații optime, individuale. Familia va fi desființată, oamenii sterilizați de la naștere, cu mici excepții: cei aleși pentru înmulțire. Asta, desigur, până la apariția uterului artificial. După asta, uzinele de făcut copii îi vor face științific.

Ușor, ușor, viața „mecanizată” își va intra în rutină și super-tehnologizații vor cunoaște din nou fericirea. Căci după ce teroarea se exercită constant asupra ta, la un moment dat îți poți găsi fericirea în chestiuni din ce în ce mai minore. De exemplu, ai dreptul să socializezi o dată pe săptămână sau când te remarci. Poți să faci un concediu undeva departe unde „distanțarea socială” nu mai e obligatorie. Și atâtea și atâtea nimicuri.

Ceilalți, nealiniații, își vor duce destul de greu existența. Vor trebui să se obișnuiască să-și producă singuri totul, inclusiv energia electrică. Vor fi niște insule „scăpate de sub control”, dar cu limitări pe măsură. Nu vor avea voie să intre în orașe din cauza „potențialului de infectare” și, din același motiv, de la ei nu vor cumpăra decât cei aflați într-o situație similară. Posibil să existe schimburi între cele două lumi, dar ele vor fi strict controlate.

Va fi greu în ambele părți, dar cei din gloată vor fi instinctuali, fără niciun ideal și fără niciun rost. Ceilalți, cel puțin vor avea conștiință proprie, iar acesta valorează mai mult decât orice pe această lume. Și le va merge cu atât mai bine cu cât vor fi mai departe de marile aglomerări urbane. Poate, privind cu ochii de-acum, veți spune că limitarea intrării în orașe va fi un lucru rău. Vă întreb însă, de câte ori ați reușit să intrați într-o fermă de porci? Dacă nu lucrați acolo, n-aveți aproape nicio șansă. La fel va fi și cu aglomerările urbane deoarece ele vor fi strict niște ferme de oameni. Vor fi la fel de interesante precum sunt acum fermele amintite.

Cernerea va începe încă de-acum, ca efect al alegerii fiecăruia. Apoi, treptat, cele două lumi se vor îndepărta până când vor deveni incompatibile. Tehnologizații nu vor mai putea mânca din mâncarea celor „liberi” deoarece, netratată, le va face rău. Și nici invers nu va fi posibil din același motiv. Iar diferențele nu se vor opri aici. Nici măcar hainele tenologizaților nu le vor putea folosi ceilalți deoarece vor fi doldora de senzori meniți strict controlului și confortului. Iar în afara ariei de acțiune, pur și simplu nu vor funcționa. Sau le vor funcționa doar senzorii meniți controlului.

Dacă vreți un model de libertate, uitați-vă la comunitățile Amish. Ele vă pot da indicațiile necesare pentru a merge pe drumul suveranității. Și-aveți grijă că nu vă veți putea înhăma singuri. Fără o comunitate veți fi pierduți!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • In loc sa zaca in puscarie acest infect ne da lectii! Bravos natiune,halal sa-ti fie!

  • Daca-ar fi dupa Petrov, spurcaciunea asta ne-ar mai tine toata viata in carantina si stare de urgentza, dupa metodele pe care le-a invatat el de la Securitatea bolsevica!

  • Din cei 23 mil cetățeni români, este primul care ar trebui închis după gratii pentru ceea ce a făcut concetățenilor săi, pentru subjugarea intereselor naționale în beneficiul „licuricilor”.
    „Liniște, ce dracu!” (Tr Băsescu)