Analize și opinii

Dan Diaconu: Legea Agentului Străin

Toate leprele sorosiste, toți agenții de influență se târâie cu fundul pe jos că Georgia a adoptat o „legislație inspirată de ruși”. Ce să spun, e jale, fraților! Nu se mai poate trăi, democrația e călcată în picioare. Aproape că ne vine să  mergem să sprijinim cumva democrația de-acolo. Nu-i așa că e nasoală situația?

Doar că noi nu suntem proști precum tefeleii. Am rămas crăcănat când i-am văzut pe oficialii Uniunii Europene vorbind cu emfază despre cât de eronat e drumul pe care-au luat-o georgienii. Cum să faci așa ceva? Mai mult, oficialii trimiși de înalta poartă de la Bruxelles le promit ălora marea cu sarea doar pentru a scoate amărâta aia de „legislație rusească”.

Dar ce cere acea legislație? Veți rămâne cu gura căscată atunci când vă voi dezvălui. E vorba de o chestiune cât se poate de simplă: dacă ești plătit din afară, trebuie să te declari agent și absolut tot ce scrii, tot ce faci public trebuie însoțit de sintagma: „Gigel Gigelovici(sau cum te-o chema), Agent Străin”. Nu te bagă nimeni la pușcărie, nu te trimite în Gulag, doar îți cere să-ți arăți adevărata identitate. Cu toate acestea, legislația a produs jihad acolo. De ce? Pentru că întreaga „societate în civil” funcționează într-o majoritate covârșitoare cu „bani de-afară”. Exact ca la noi. În cazul în care treburile ar fi date pe față, toți acești „campioni ai democrației” ar fi dați în vileag, iar credibilitatea lor s-ar duce binișor spre zero absolut!

Sper că știți că SUA – cea care amenință că va penaliza dur Georgia pentru actul legislativ barbar – are ceea ce se numește „US Foreign Agents Act”, care este o legislație mult mai dură decât ceea ce propune Georgia! Ați rămas cumva uimiți? Vi se pare că „hoțul strigă hoții?”. Pff, nasol! Culmea, chiar și nemții cei aflați sub ocupație americană au o legislație similară, dar și „viguroșii francezi”, bravul popor „independent” de pe orbita Rotschild, are o legislație aproape identică. Rușii, care-s acuzați că stau la baza legislației din Georgia, au dat destul de târziu o legislație în oglindă cu cea americană. De aceea „marii intelectuali ruși” pe care-i evidențiază Occidenul, când scriu în Rusia se semnează cu „Agent Străin”. De ce? Pentru că asta sunt!

Dar m-am gândit că poate măreața Ioropă, cea care-i pentru transparență totală întrucât ați văzut ce-au făcut cu SMS-urile Ursulei!, militează pentru o chestie care să statuteze o nouă formă de democrație. Doar că, ce să vezi? Fix în ograda ioropeană se clocește o legislație a agentului străin, cică pentru a proteja brava democratură a devianților. De cine? Păi de  influența rușilor lui Putin, nu știți că ei „ie dă vină(sic!). Dacă vă gândiți că eu sunt oricum agent rus și vă mint, iaca un link din fițuica de propagandă Euractiv. Nu degeaba vă dau link-ul, ci pentru a vă semnala dilemele idioților europeni referitoare la legea agentului străin pe care vor s-o dea. Cică ar fi bună o lege continentală ca la americani, dar ar fi nasol că ar dăuna „societății civile”. De fapt care-i fapta? Păi fix aia care-i deranjează și la georgieni: dacă se dă o asemenea legislație, toți păduchii sponsorizați de Soros trebuie să se înregistreze ca agenți străin și canci credibilitate.

Matale ce zici, nea Preșule, te înregistrezi ca „agent străin pensionar” sau rămâi activ în continuare?

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/2024/05/legea-agentului-strain.html

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu