Analize și opinii

Dan Diaconu: Din nou „conspiraţioniştii” au dreptate!

Dacă mai ţineţi minte, pe la începuturile campaniei de vaccinare, s-a răspândit zvonul că vaccinurile experimentale cauzează infertilitatea. Evident, toţi cei care-au afirmat aşa ceva au fost catalogaţi drept conspiraţionişti. Iar media a tăbărât asupra lor.

Fac o paranteză pentru a vă expune cum funcţionează fenomenul aşa-zis „conspiraţionist”. Întotdeauna există persoane care prezintă o viziune diferită faţă de ceea ce afirmă media. La baza „viziunii alternative” se află oameni din sistem care au conştiinţă şi-şi încalcă jurămintele de tăcere. Aşa s-a întâmplat mereu. Uneori chiar autorii netrebniciilor sunt loviţi de propria lor conştiinţă şi se apucă să vorbească. Iar adevărul are capacitatea de a se răspândi extrem de rapid. Ca în orice fenomen, şi în acesta se întâmplă să se mai găsească şi nebuni. Dar ei reprezintă o minoritate insignifiantă. Desigur, mereu, media ticăloşită va pune farurile pe nebuni, încercând să denatureze realitatea. Însă, până la urmă, realitatea tot iese la suprafaţă şi întreaga farsă scapă de sub control.

Aşa se întâmplă de ceva vreme cu vaccinurile introduse absolut aberant de către autorităţile care reglementează medicamentele peste tot în lume. Vaccinarea forţată a fost atât de brutal impusă încât era puţin probabil ca lucrurile să nu scape de sub control. Deja moartea subită este un element intrat în banal, iar aceleaşi autorităţi care au forţat vaccinarea vor să ne facă să credem că se poate muri subit şi dacă respiri mai tare.

În ceea ce priveşte fertilitatea, problema deja nu mai poate fi considerată de neluat în seamă. Se vede pe cifre că natalitatea a scăzut brusc peste tot în lume. Mai devreme sau mai târziu, din toată această nebunie va ieşi un scandal monstruos. Cu siguranţă că există extrem de mulţi oameni care doresc să aibă copii şi, din cauza autorităţilor, se vor afla în imposibilitatea de a-i avea. Mai devreme sau mai târziu se va dovedi şi vor începe procese răsunătoare nu doar împotriva autorităţilor, ci şi împotriva companiilor. Se ştie că toate ştirile referitoare la efectele adverse ale vaccinurilor au fost incluse în „fenomenul fake-news” prin intermediul unor gigantice campanii media plătite atât de state cât şi de producători. Iar de plătit vor trebui să plătească împreună!

E logic aşadar că, pentru a preveni scandalul, autorităţile încep să ia decizii pentru a se spăla pe mâini. De exemplu, NIH(National Institutes of Health) a plătit 1.67 milioane $ pentru un studiu referitor la dereglarea ciclului menstrual după vaccinare. Asta deoarece numeroase femei s-au plâns despre acest fenomen apărut ca efect al vaccinului. De fat, NIH nu vrea decât să joace poziţia prostului pentru a afirma că nu a ştiut despre fenomen decât după ce un studiu ştiinţific a arătat asta. Va ţine farsa?

În mod normal, cei de la NIH, alături de cei de la CDC, EMA sau MHRA, ar trebui trimişi direct pe scaunul electric pentru crimele cu premeditare comise. Sunt infinit mai mulţi oameni cu probleme severe generate de vaccin decât cei cu efecte adverse de la îmbolnăvirea cu COVID. De fapt, dacă punem în balanţă şi morţile cauzate de isterizarea media, o să avem imaginea corect a crimei cu premeditare efectuată cu sânge rece.

Dereglarea ciclului menstrual afectează fertilitatea femeilor. Un fenomen similar se petrece şi la bărbaţii vaccinaţi care, după o perioadă de timp, se trezesc absolut sterili. De exemplu, medicul şi cercetătorul Ranjith Ramasamy de la Universitatea din Miami, după un studiu al fenomenelor post-vaccinare recomandă bărbaţilor care vor să se vaccineze să-şi păstreze sperma colectată anterior vaccinării la instituţii specializate dacă vor să mai aibă copii.

Deja nu se mai poate pune botniţă! Asta în ciuda faptului că încă se dau sentinţe de cenzurare(vezi cazul dr. Mercola, obligat să-şi şteargă articolele). Cazurile sunt atât de multe şi atât de grave încât adevărul nu mai poate fi obturat. El va ieşi cu putere la suprafaţă. Iar finanţarea studiilor care să demonstreze diverse chestiuni care sunt vizibile din avion nu-s decât strategii hilare pe care şmecherii le pun în aplicare pentru a-şi salva fundurile grase.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/