Analize și opinii

Dan Diaconu: De câte dovezi mai aveţi nevoie?

Janine Small, director pentru pieţele dezvoltate în cadrul Pfizer, a declarat în faţa Parlamentului European că vaccinul produs de compania sa nu a fost testat în ceea ce priveşte stoparea transmiterii virusului. Acum toată lumea ştie că panaramele acelea de vaccinuri de fapt nu fac nimic. Sau, ca să fiu mai exact, în afara chestiunilor devastatoare pentru organism, nu fac absolut nimic în ceea ce priveşte COVID. Doar îţi transformă corpul într-un butoi cu proteină Spike, proteină dovedită a cauza multiple probleme grave organismului uman.

Partea interesantă de-abia de acum vine întrucât vaccinurile au fost promovate ca „leac împotriva răspândirii virusului”. O intensă campanie mediatică plătită de guvernele din întreaga lume a aruncat în faţă tocmai această minciună. Să vă dau două exemple de la noi, din presa ticăloşită care a fost alimentată cu dărnicie de la buget. La Digi24 se spunea că „STUDIU. Vaccinul Pfizer ar opri transmiterea virusului. Nivelul de anticorpi, mai mare decât după o formă gravă de Covid-19”(vezi foto), în timp ce un titlu similar apare şi în Adevărul: „Vaccinul Pfizer opreşte transmiterea virusului SARS-CoV-2. STUDIU”. Ambele aşa-zise articole citează un studiu suspect făcut pe genunchi la un centru medical evreiesc. Este cât se poate de evident că nu a fost făcut niciun studiu ci a fost doar o campanie de propagandă ventilată în presă pe bani guvernamentali. La noi vina aparţine în egală măsură nulităţii Gheorghiţă, nemişcabilului Arahat şi premierului de atunci Cîţu. Sper să nu se uite aceste nume şi, de asemenea, sper ca la un moment dat jigodiile care au pus în scenă toată această farsă să plătească aşa cum merită întrucât ceea ce au făcut se numeşte crimă împotriva umanităţii.

Nu-s vorbe mari. Este dovedit deja că avem de-a face cu un număr imens de probleme rezultate din campania de vaccinare, că numărul de victime ale vaccinurilor depăşeşte victimele reale ale COVID. În SUA, când s-a dispus obligativitatea vaccinării copiilor se ştia că, din punct de vedere statistic, numărul posibil de îmbolnăviri grave la copii era mult mai mic decât numărul reacţiilor adverse fatale ale vaccinului. Cu alte cuvinte, în mod programatic, mai mulţi copii au fost condamnaţi cu sânge rece la moarte. Şi pentru că a venit vorba de copii, poate ne spune acelaşi domn Gheorghiţă dacă şi-a vaccinat copiii. Nu de alta, dar am informaţii în ceea ce-o priveşte pe mama domniei sale care, spun gurile rele, n-a văzut vaccin la indicaţiile insistente ale fiului său.

Este limpede că întreaga clică de la putere – şi nu doar de la noi ci de peste tot din lume – a ucis cu sânge rece proprii cetăţeni. La noi, reţineţi, regimul vaccinului a fost unul militarizat, cu un colonel rujat în fruntea campaniei de vaccinare. Este a doua oară în istoria recentă a României când armata îşi ucide proprii cetăţeni. Niciodată în istorie conducerea unei(unor) ţări nu a ordonat cu atâta sânge rece o execuţie în masă aşa cum au făcut-o actualele autorităţi. Aici e vorba de un genocid, o ticăloşie imensă care trebuie pedepsită. Şi, o spun cât se poate de apăsat: pentru a putea pedepsi această ticăloşie trebuie reintrodusă pedeapsa cu moartea. Nu există altă pedeapsă pentru toată clica infectă care-a făcut posibil un asemenea coşmar. Însă cine oare o va pune în aplicare?

Ştiu că acum suntem convinşi că nu ni se va face dreptate deoarece totul e controlat de mâna de fier a jigodiilor. Timpurile însă se vor întoarce şi toţi vor plăti pentru ticăloşiile lor. Ştiu că nu credeţi asta, dar veţi vedea că aşa va fi!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu