Analize și opinii

Dan Diaconu: „Cretinii de la butoane – păpușați de gașca de derbedei denumită „a elitelor” – își bat joc de oameni”

„Ne vaccinăm și suntem liberi” – asta a fost deviza adusă în prim plan. Asta după ce, înainte deviza fusese „ne izolăm și scăpăm”. După ce teoria „COVID zero”, pe care cretinii au înghițit-o pe nemestecate, ne-a ținut la coteț un an de zile, a venit noua paradigmă, cea a vaccinării totale a populației, pentru ca, chipurile, să eliminăm amenințarea din fașă. Nu s-a produs decât o creștere nesimțită de venituri în buzunarele puturoase ale cuplului Bourla-Șahin.
Danemarca e o țară care a aplicat cu cerbicie noua „doctrină”. Ca și celelalte țări nordice, de altfel. Pentru a înțelege ce înseamnă o populație disciplinată – dar care nu prea trece prin filtrul minții hotărârile oficialilor săi – imaginați-vă că la doctrina anterioară – COVID zero – și-au hăcuit toate nutriile din țară pe motiv că transmit COVID. Apoi s-au vaccinat precum puii din crescătorie. Și, minune: acum valul de infectare danez e de aproximativ 70% din cel anterior. Și cu siguranță că-l va depăși pe cel anterior, de când populația era nevaccinată. Motiv pentru care s-au reintrodus restricțiile. Adică s-a reintrat în isteria „ne izolăm și scăpăm”.

Cu toate că niciuna dintre metodele adoptate până acum nu a avut niciun efect, cretinii de la butoane – păpușați de gașca de derbedei denumită „a elitelor” – își bat joc de oameni. În Israel, pentru a reuși să închidă valul de infectări au declanșat operațiunea „vaccinarea a treia”. Și, ca să împingă populația la injectare, au anulat certificatele de vaccinare pentru cei care aveau doar două doze. Ideea e simplă: mușcând „momeala lui Bourla”, diferența dintre vaccinați și nevaccinați dispare după șase luni întrucât vaccinatul trebuie să-și ia iar porția de drog spitalicesc. Sau, cum se spune, „niciodată nu ești complet vaccinat”!

Că vaccinurile nu sunt eficiente se vede cât se poate de clar în exploziile care se desfășoară în prezent. Nu doar Danemarca se confruntă cu o creștere explozivă, ci și Olanda, Irlanda, Marea Britanie. Abia la început sunt Franța, Italia, Spania, Portugalia, țări care ne sunt date ca exemplu. Iar nebunia abia acum începe întrucât vom vedea o explozie de complicații medicale.

Am un idiot care mă întreabă zilnic: „de ce în Japonia sunt 3 morți, iar în România 500; de ce în Portugalia sunt 7 morți, iar în România sute?”. Mă rog, omul are probleme serioase cauzate de expunerea aberantă la propagandă și, posibil, un sindrom post-vaccinare. Dar totuși, unii vor insista: de ce acolo nu se moare, iar aici se moare? E simplu, sunt două motive pe care le-am tratat în articolele anterioare. Primul și cel mai important e legat de schimbarea modului de contorizare a morților. La noi încă se contorizează morții CU COVID ca morți DE COVID. Schimbarea a fost operată acum în statele occidentale pentru a ascunde numărul de morți vaccinați, dându-se acum vina pe comorbidități(invers față de perioada în care trebuia să stăm izolați ca să „eliminăm” virusul). Cel de-al doilea motiv, așa cum am mai spus, este legat de capacitatea sistemului sanitar autohton de a omorî oameni. Păi dacă în loc de oxigen medical te umflă cu oxigen industrial la ce te poți aștepta? Vedeți rata de supraviețuire la ATI(pe general, nu obligatoriu de COVID) la noi versus ceilalți și-o să înțelegeți ce capacitate de ucidere are sistemul medical autohton.

Dar să mai rămânem puțin la primul motiv! Ați auzit până acum de „sindromul de extravazare capilară” sau SCLS(sindromul de scurgere capilară sistemică)? Sigur n-ați auzit deoarece e o maladie rară. I se mai spune și boala Clarkson și constă în atacuri recurente de creștere a permeabilității capilare, având ca rezultat o ieșire a proteinelor plasmatice prin peretele capilar și ducând la șoc hipovolemic. Mai pe românește spus, este vorba de o scurgere de plasmă sanguină prin capilare. Până acum s-a suspectat că vaccinul de la Astra Zeneca produce SCLS. De aceea s-a și stopat vaccinul în favoarea Pfizer. Care se pare că provoacă aceeași maladie până de curând rară. De ce spun asta? Pentru că în Europa au explodat cazurile unor boli similare bolii Clarkson. Ca să înțelegem: din 1960 când a fost descoperit acest sindrom, literatura de specialitate consemnează aproximativ 150 de cazuri în toată lumea. EMA și FDA țin la secret cazurile noi de maladie Clarkson raportate de când a început vaccinarea, dar, cert este că e ceva putred acolo dacă a fost amintită ca posibil efect advers. Și ar mai fi o chestie: medicii nu știu să o diagnosticheze deoarece e o condiție extrem de rară, astfel încât nu se știe cu adevărat dimensiunea reală. De ce v-am amintit această boală? Deoarece modul în care a murit Petrică Mâțu Stoian pare desprins din manualul bolii, semănând izbitor cu cazul pacientului doctorului Clarkson. Rețineți totuși că maladia Clarkson este doar una dintre bolile generate de așa-zisele vaccinuri experimentale.

Întrebarea pe care o pun cât se poate de apăsat, este una banală. După cum limpede se observă, așa cum paradigma „ne izolăm și scăpăm” s-a dovedit aberantă, la fel de aberantă se dovedește paradigma „ne vaccinăm și scăpăm”. Izolarea a costat enorm nu doar din punct de vedere financiar, ci și al sănătății oamenilor. Au explodat depresiile, lumea a luat-o realmente razna! În urma campaniei de vaccinare, care se vede limpede că a eșuat peste tot în lume, pare că vor rezulta numeroase cazuri de boli cronice, unele extrem de rare, care vor pune alte presiuni asupra sistemului sanitar. Nu mai vorbesc despre faptul că cei vaccinați cu ARN mesager vor ieși cu un sistem imunitar praf din toată această afacere, devenind dependenți de o terapie genetică dubioasă. Iar întrebarea care se pune e una cât se poate de simplă: CINE PLĂTEȘTE?

Cine va plăti pentru zecile(sau sutele!) de mii de bolnavi cronici omorâți în România din cauză că s-au închis aberant spitalele pe motiv de COVID? Cine va plăti pentru educația precară rezultată din mutarea tembelă în online a școlilor? Cine va plăti pentru jaful Bugetului, furt instrumentat la umbra „amenințării pandemice”? Cine va plăti pentru jaful denumit „vaccinare obligatorie”? Sunt doar câteva elemente, extrem de puține, din aceste timpuri de calvar pe care le trăim. Vinovățiile sunt deja mult prea mari față de capacitatea de plată a celor implicați. Și dacă i-am aduce pe toți cei vinovați în fața plutonului de execuție, tot n-ar fi suficient. De fapt ar fi insignifiant față de dimensiunea pagubelor.

Însă, pentru demența provocată vor trebui să răspundă! Fiecare în parte, întrucât coșmarul în fața căruia ne-au aruncat e de-a dreptul obsedant. Se vede cât se poate de limpede că paradigmele pandemice au eșuat. Astfel încât, chiar dacă nu ne-am fi dorit asta, nu ne rămâne decât să-i pedepsim exemplar pe cei vinovați!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/